Super Big Boss 1 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Którą postacią najłatwiej rozpocząć grę? Którą postać najłatwiej opanować? Ken i Ryu :lol3: Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Krill nygusie mam problem z gra na sticku a nie z twoja chun ale perfektosa posadzilem daj mi jeszcze z tydzien i sie przestawie na stika na dobre(chyba) badz wieczorem po 22 bo dobrze sie gra:) ps.odp.ier.dolic sie od ryu.tak narzekacie na shoto a nikt prawie grac nimi nie umie z was tylo chargerami lamicie na 2 ciosy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
krilluch 2 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Dobra, dobra. Dopiero co bylo narzekanie na pada ; ) perfect byl, ale 10 do 2 dla mnie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 ps.odp.ier.dolic sie od ryu.tak narzekacie na shoto a nikt prawie grac nimi nie umie z was tylo chargerami lamicie na 2 ciosy xd Narzekamy nie w sensie, ze jest tani, tylko, ze nim wszyscy graja. Nudne to jest troche. Nawet nie mam pojecia jak niektore postacie wygladaja i co potrafia Cytuj Odnośnik do komentarza
manieq 1 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 No to fakt. Nudzi sie troche granie np. przez godzine z samymi Ryu i Kenami na necie, a jak trafia sie jakas inna postac to nie wiadomo jak z nia grac Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Spokojnie krillu:) ciekaw jestem jak ty grales na stiku po 3 dniach:-P ogarne sie i bede niszczyl xd hehe. Po 20 bede juz gral chyba to zapraszam na spary wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Street Fighter IV Prima Guide (nie wiem czy to legalne, ale najwyżej ktoś usunie): http://rapidshare.com/files/202754114/Street.Fighter.IV.Prima.Guide.XBOX360.PS3.rar Cytuj Odnośnik do komentarza
kwachus 5 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Macie porady jak grac na padzie do x360_? znacznie lepiej wychodzi mi-d-pad ale i tak cienizna:( albo arcade sticka kupic... w sfa3 bez problemu wszystkie kombosy i ciosy robie ... Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 No jak ja dzisiaj grałem to tez były same Ryje i Keny. Na tego typu delikwentów biorę Sagata i leje bez litości, a jak ktoś gra inna postacią to biorę Fei Longa juz ja cie widze jak wymiatasz po rankingach xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Pueblo 7 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ja staram się grać Cammy. Zawsze lubiłem Akume, ale w tej części jakoś tak Cammy mi się lepiej porusza. Ale do PRO to mi daleko jeszczeXD Próbowałem też Goukena, ale on faktycznie jakiś taki bardzo kamperski jest. Ale chyba najłatwiej nim wkleić ultrasa (po rzucie). Nie umiem jeszcze używać jego przechwytów:/ Nic to, zabieram się do dalszego grania;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Goukenem jeszcze mozna wkleic po fucus cancel na EX f,d,df+P. A przechwyty sa dobre na skaczacych ryu i kenow Do tego mozna cancel w supera robic. Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Krill nygusie mam problem z gra na sticku a nie z twoja chun ale perfektosa posadzilem daj mi jeszcze z tydzien i sie przestawie na stika na dobre(chyba) badz wieczorem po 22 bo dobrze sie gra:) ps.odp.ier.dolic sie od ryu.tak narzekacie na shoto a nikt prawie grac nimi nie umie z was tylo chargerami lamicie na 2 ciosy xd To do mnie chyba ,więc się odgryzę. A ty jak ze mną grasz to turtlujesz Ryu i masz zawsze swój kącik w kąciku areny aha i jeszcze to: Szoto SUXXX! W sumie nie każdy gra szoto bo noob niektórzy grali nimi przez 15 lat. @Komandos właśnie zasysam Prima Guide, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
manieq 1 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 ktos wie jak sie gra rufusem przeciwko boxerowi ?? boxer mnie strasznie bije Cytuj Odnośnik do komentarza
kwachus 5 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 macie jakis sposób na gre gałką? sorry za infantylne pytanie ale niemiałem z zadna czescia problemów przez to sterowanie,,,na x360:( Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 (edytowane) Nie mam rąk a potrzebuję wskazówek jak wykręcić dragonpuncha nogami, plzzz pomóżcie... Jeśli gracie na padach do x0 to nie zadawajcie takich pytań bo nikt wam nie pomoże. Kupcie sticka, a jak nie macie kasy albo nie opłaca wam się inwestować w jedną grę to może wybraliście po prostu nieodpowiedni tytuł. Edytowane 27 Lutego 2009 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Hehe ornit nie przesadzaj da sie grac normalnie. Kwestia techniki i przyzwyczajenia. Gascan to mi pojechales xd dobrze wiesz ze jak sie naucze grac na czarnucha to nie bede turtlowal Hehe ornit nie przesadzaj da sie grac normalnie. Kwestia techniki i przyzwyczajenia. Gascan to mi pojechales xd dobrze wiesz ze jak sie naucze grac na czarnucha to nie bede turtlowal Cytuj Odnośnik do komentarza
Mace 170 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 GhettoKingSas jestes moim idolem. serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 ktos wie jak sie gra rufusem przeciwko boxerowi ?? boxer mnie strasznie bije Napewno kupa osób na forum dobrze gra Rufusem na boksera ,zaraz ktoś ci odpowie. @GKS Nie miałem zamiaru Ci nawet pojechać. Oburzyłem się bo napisałeś że "gra na dwa ciosy" ,a ja ze 4 ciosy to minimum używam i rzut nawet Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 @Komandos właśnie zasysam Prima Guide, dzięki Ja już sobie nawet wydrukowałem najważniejsze rzeczy, teraz to będzie dla mnie druga książka po Biblii Każdy początkujący powinien się z tym zapoznać, to oszczędzi wielu niepotrzebnych pytań na forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 (edytowane) Rzuciłem okiem na poradnik fajnie wydane dużo obrazków(nie nabijam się) i podstawy systemu. Ludzie nadal będą zadawać niepotrzebne pytania bo: - od tego jest forum i ten temat - nie znają angielskiego - znają angielski ale i tak nic nie czają - nie potrafią ściągnąć z rapidshare - nie wiedza w czym to otworzyć - grają na padzie od xboxa 360 - dostali baty online ,a w poradniku nie ma poprostu napisane jak batów nie dostawać Poradnik warto też przejżeć żeby zobaczyć jakie taktyki stosować nowymi postaciami bo filmików na necie jest mało z np. genem czy goukenem. Edytowane 27 Lutego 2009 przez GaScAn Cytuj Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Dobra :-P trzy ciosy plus rzut a ze dostaje po lbie to wstyd;) ale to sie zmieni. Wczoraj pogralem troche z kolesiem co cie guilem zbil:-P dobrze sie gralo. Standardowo nic nie karalem i sie wku.rwialem nonstop co z tym turniejem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GaScAn Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 (edytowane) No fakt zbił ,ale dobrze gra tym guilem ,a bokser mój nie ograny za bardzo na guila. Jego gamertag to: NiniBuba jakby ktoś chciał pograć z kimś innym niż shoto to polecam. Dzisiaj bym pograłbym z kimś for fun bo chcę poćwiczyć Abla. W sumie to zawsze gram "for fun", wyjątek: rankingowe i gks Edytowane 27 Lutego 2009 przez GaScAn Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 co z tym turniejem? Do turnieju już wszystko przygotowane, teraz jeszcze załatwiamy sponsora, jak dobrze pójdzie to będą jakieś rzeczowe nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Fak zajawkowa giera. Podczas gry przypominają mi się czasy sfII. Musze się nauczyć porządnie grać na gałce i moze coś zaczne kręcić fajnego. I podobnie jak ktoś tu już pisał przy próbie odpalenia ultra combo nie zawsze mi zalicza 3 przyciski. Jak coś to z chęcią z kims zagram ale uprzedzam że narazie gram tylko Ryu i Sakurą a z tego co wiem to chyab nikt z nimi nie lubi grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Dodaj mnie na PSN ja wprost uwielbiam rozbijac Shotokanow ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi