Jump to content

Bionic Commando

waldusthecyc

Recommended Posts

• 1 year later...
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno żadna z "ważnych" gier nie miała na GameRankings takiego rozstrzału ocen - od 6/10 do 9/10. Bardzo jestem ciekaw co też takiego sobą reprezentuje.

PS: wersja na PS póki co oceniana o 10% wyżej niż na XO :P

Posted

Bionic z PSN/XBA byl fajowa gierka - to co widzialem w demie multi odrzucilo mnie od gry. Moze wezme jak bedzie za 50zl bo teraz to szkoda wydawac kasy na to "cos"

Posted

Jako że gier mało a Infamous nie za bardzo mnie rozgrzał zdecydowałem się na zakup premierowy B.Commando.

Po 1,5h gry mam uczucia mieszane z przewagą na " nic ciekawego, ograniczenia irytują".

Po raz kolejny przekonałem się że na internetowych recenzjach gra wygląda 10x ciekawiej niż w domu ;) Sterowanie - o matko, dawno tak długo nie uczyłem się o co biega. Trzeba poświęcić trochę czasu by ogarnąć te bioniczne ramię ale uważam że można było zrobić to ciekawiej. Grafika - bardzo średnio, spodziewałem się lepszego rzemiosła aczkolwiek gra świateł wyszła całkiem całkiem.

Poza tym mega irytujące jest ograniczenie swobodnego hasania poprzez ustawienie stref radioaktywnych które oczywiście niszczą zdrowie naszego chojraka. W misji ze snajperem trzeba walić naprzód bo na dach nie da się wskoczyć. No i te bajora, praktycznie nie można wyjść z tego dziadostwa.

Poza tym nie wszystkie zdolności są od razu a przydały by się bo czasem nawet trzech ludków może cię skosić zanim zorientujesz się że lina "nie poszła".

Może jak dojdę do końca gry zmienię trochę zdanie, na razie jest 7/10

Proponuję poczekać aż cena spadnie, teraz nie warto!

Posted (edited)

Ta gra powinna nazywac sie Bionic Commando:Loading centralnie przegieli z tym pale :/ sterowanie ciezkie jak cholera grafa taka sobie jak narazie ocena 6/10 a po filmikach myslalem ze bedzie 9/10 jak widac CAPCOM daje rade ale w robieniu graczy za chu** :P

Po ukonczeniu gra na 6/10 moglabyc lepsza ale tak to juz bywa :mellow:

Edited by Vamp