Jump to content

Kupie albo Namco, albo cos innego TEZ malego

NemoKOF

Recommended Posts

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted
Witam, jak w temacie. Sprzedawali te sticki w Gekonie, ale juz nie maja. Jak ktos ma i chce sie pozbyc, to niech pisze do mnie!! :lol:

mam nowiutkiega racade sticka Hori (limited edition tekken 5). Nigdy nie używany plus przejściówka do ps3. cena do ugadania

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

http://www.allegro.pl/item339563557_hori_t...ck_unikat_.html

to zadna limitowana edycja ale T5 US. T5 jap był HRAPem link do tej wersji niby sie rozniacej "tylko" wygladem w aukcji ten ma tylko obudowe od HRAP w srodku to samo co w FightingStickach moze ciut lepsze przyciski. moduje sie go tak samo crapowato jak FS bo zalutowane ma wszystko i mountplante pod gałe jets inne. za 150zł mozan od biedy wziasc ale 200zł ale za 200 to jzu ostra przesada.

Posted

takiego tez mam niemodowanego,jednym gra sie super innym gorzej ale za te cene moze byc (dalem ok 100zl za nowke)

Posted

Mam na sprzedanie arcade stick'a do ps2.

img0764na5.jpg

Obudowa Hori, gałka Seimitsu (kwadrat), przyciski Sanwa. Cena do uzgodnienia.

• 4 weeks later...
Posted

to advanced fioghter nowe sa po jakies 100zł max i jak jzu pisałem wczesniej ta 100 mozna dac bo banał do modowania ale 200 to pod sad sie kwalifikuje

Wysokiej jakości przyciski, wysokie - styl USA
jednak zmienili bo ostatnio pisali ze styl koreanski

Wysokiej jakości wykonanie, metalowa obudowa w kolorze czarnym
- spox full plastik nie liczac "marmuru" w srodku do obciazenia no i ten biały kolor

powinni kolesia wywalic z allegro bezpowrotnie za notoryczne wystawianie towarow z fałszywym opisem i manipulacje słowami

Posted

Napisałem do tego sklepu maila :P Koleś odpowiedzialny za te całe zamieszanie mi odpowiedział, przeprosił za błędy i poprawił opis na aukcji :D