Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pro Evolution Soccer 2008

Featured Replies

Opublikowano

Czy udało się komuś zdobyć achiva za strzelenie gola z wolnego w meczu rankingowym (FK GOAL)?? Zdobyłem dziś w dwóch meczach po bramce z wolnego i nie dostałem achiva, jakiś bug?? Wie ktoś coś o tym?

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ten achiev dziala, ale musisz spelnic kilka warunkow, zeby sie upewnic ze wejdzie na 100%, najlepiej umow sie z kolega

1. bramka musi wejsc czysto, nie moze dotknac ani zadnego z pilkarzy, ani bramkarzy, slupka/poprzeczki

2. najlepiej by bylo, jakby ta bramka byla zwycieska [czyli do konca meczu ani ty, ani przeciwnik nie strzelajcie bramek]

3. achiev dostaje sie jak mecz sie zakonczy

rzeczywisicie bardzo wkurzajacy achiev, napsul mi troche nerwow :(

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
ja mam takie pytanie o achievement National Dominated -trzeba pokonać wszystkie reprezentacje dostępne na początku gry ,czy też wchodzą w to classical?

Kolega zadał dobre pytanie i je odświeżam. Pokonałem wszystkie reprezentacje, niektóre w meczach towarzyskich, a niektóre w pucharach. Nie zaliczyło mi achiva. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, a pokonałem też Classic England i Classic France.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Grając online czasem przerywa mecz. Gdy wchodzę do wyników z ostatnich 20 spotkań to pokazuje że mój przeciwnik wyszedł (3:0 dla mnie) natomiast w moim profilu dolicza mi porażkę i koleine rozłączenie mimo że nigdy się sam nie rozłączyłem. W moim profilu mam 13 zwycięstw i 20 porażek a w liderbordsach pokazuje że wygrałem 18 razy i przegrałem 15. O co Chodzi??? Może mam za słabe łącze (neostrada 655)? ale w pes6 było wszystko ok. I mimo że mam już sporo zwycięstw to i tak nie zaliczyło mi jeszcze achiva za 5 zwycięstw online.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy ktoś może mi pomóc z achivmentem 75% wygranych meczy z 20 ostatnich na live??Przecież na tych lagach nie ma szans żeby tyle meczy wygrać:)

Opublikowano
czy ktoś może mi pomóc z achivmentem 75% wygranych meczy z 20 ostatnich na live??Przecież na tych lagach nie ma szans żeby tyle meczy wygrać:)

to muszą być rankingowe chyba ... a tego nie da się z przyjaciółmi robić

Opublikowano

Weedu, zapewniam, że się da zrobić, ale jeśli chcesz pomocy kumpla to po prostu zakładasz mecz, a on Cię znajduje w Find a Match, a jak ktoś inny będzie chciał z Tobą grać to go odrzucasz i czekasz na swojego kolegę.

Opublikowano

Próbowałem zagrać z blantmanem w sieci, ale nie mogliśmy się połączyć co może być powodem ?

I takie małe pytanko. Jak najłatwie strzelić bramkę z 35 metrów (symulacje zawsze kończą sie żółtym kartonikiem).

Opublikowano

Wybierz sobie jakąś słabą drużynę i próbuj walić z dużych odległości. Ponoć dobry do tego jest Adriano, choć ja strzelałem Scholesem. Polecam zmienić w opcjach jakiegoś niskiego napastnika na bramkę i wtedy mu strzelać na najniższych poziomach trudności.

Opublikowano

Wielkie dzięki. Już sobie poradziłem.

Edytowane przez jasiopatryk

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak wziąć udział w European Master Cup ?? Prawdopodobnie tylko to zostało mi do odblokowania Ultimate Player...

Edytowane przez Kromi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

a wygrales 5 meczy z rzedu? bo za to wlasnie jest acziw.

PS: wygrana w karnych zaliczana jest jako remis

Opublikowano

o wlasnie z rzedu to nie. myslalem ze ogolnie 5 trzeba miec. dzieki za odp

Opublikowano

troche nie na temat pytanie pozwole sobie zadac.

jesli gram z typem online i on sie rozloczy to zwyciestwo przypisuje sie mi?

edit: ok juz wiem

Edytowane przez Damian312

Opublikowano
To ja mam takie lamierskie pytanie :P Jak sie dostawia ludzi do muru?

LT + góra/dół na dpadzie.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam potrzebuje wbić 2 achievementy w pes 2008 a dokłądnie chodzi o te :

[Kto pomoże ?? i zagra ze mną ?]

High Win Ratio

Achieved when your win ratio in Recent 20 match results of Xbox LIVE goes above 75%.

100 Punktów

Musisz wygrać 75% z 20 ostatnio rozegranych meczów online.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FK Goal

Achieved when you score from a free-kick directly in a Xbox LIVE Ranked Match.

50 Punktów

Strzel gola z rzutu wolnego podczas dowolnego meczu rankingowego na Xbox LIVE. Dodatkowo piłka musi wpaść bezpośrednio do bramki, bez interwencji bramkarza.

Opublikowano

porszeman oto mój numer gg : 5009193

ale na razie nic z tego bo konsole szlak trafił drugi raz w ciągu 2 tygodni błąd E73 akurat we ferie :(

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...