Skocz do zawartości

Gears of War 2

Featured Replies

Opublikowano

Haha no właśnie też tak czytam. Tomek chyba myśli, że do limitki dorzucany jest prawdziwy lancer. ;)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 341,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Beka Wnusiu
    Gość Beka Wnusiu

Zjawisko ruchania nabierze nowego wymiaru ;]

• Jeśli komukolwiek po zmianie regionu gra szuka meczu dłużej niż 5 min to znam sposób aby temu zaradzić.   Mianowicie:   1.Włącz konsole.   2 Wyloguj się.   3. Włącz GoW 2. (nie loguj się, wciś

• Tak, ponieważ teraz zmienili nieco wyszukiwanie meczy, które zakłada że posiadasz albo tylko mapki z podstawki, albo All Fronts. Chociaż jeżeli masz szczęście to raz na jakiś czas wyszukuje dodatkowe

Opublikowano
Haha no właśnie też tak czytam. Tomek chyba myśli, że do limitki dorzucany jest prawdziwy lancer. ;)

Gdyby był prawdziwy, raczej bym kupił :D

Zaszło faktycznie nieporozumienie, miałem na myśli to coś, tyle że (niepotrzebnie) skróciłem wypowiedź. Faktycznie wyszło głupio :ninja:

Opublikowano

A jakiej wielkosci Lancer jest dodawany do limitki ? bryloczka ? ;)

Opublikowano

Zaszło faktycznie nieporozumienie, miałem na myśli to coś, tyle że (niepotrzebnie) skróciłem wypowiedź. Faktycznie wyszło głupio :ninja:

Haha , teraz myśli , że dorzucają sztuczny.

Naprawde miałeś na myśli to coś ?

Jeśli tak , to nadal zalecam : "Czytanie ze zrozumieniem" ;)

Edytowane przez TheBesTia

Opublikowano

No dobra teraz to i ja się zdezorientowałem :D

Od początku do końca byłem przekonany że złoty lancer będzie dostępny w grze, a nie bryloczki czy tym bardziej repliki.

I tak mi się dalej wydaje, jak nie to oświećcie mnie.

Opublikowano

W Polsce będą dostępne dwie wersje: zwykła i limitka (artworki, pocztówka, dodatkowa płytka DVD z materiałami z gry, metalbox, kod który da złotego lancera podczas rozgrywek sieciowych). Wersja z Amazonu nie będzie u nas dostępna na 99,9%

Opublikowano

Haha, ale się uśmiałem, oczywiście na plus. No Tomek, Cichy wszystko wyjaśnił. Więc nic ci się nie będzie walało po kątach, czy nawet breloczek po kluczach. ;)

Opublikowano
  • Autor

Ja bym chętnie zamówił w amazonie ,ale już mam preorder w ultimie.Swoją drogą czemu amerykanie mają zawsze lepiej? Chociaż mniej płacą od europejczyków dostają zawsze więcej i fajniej... (pipi)*ć chamburgery!

ps:jeden chamburger ma już nawet pełną wersję... http://www.neogaf.com/forum/showthread.php...889&page=23

Edytowane przez wiiboxstation

Opublikowano

po co to w ogóle pokazałeś tutaj ? Jeśli lubisz gejowskie plakaty to w porządku ale nie musisz się nimi chwalić publicznie :ban:

Opublikowano

No trochę pojechałeś Hela z tym plakatem, trzeba było go ukryć pod linkiem.

Opublikowano

Tak jestem przewrażliwiony widząc "coś takiego", wolałbym zobaczyć Jade Raymond w takiej pozycji. No skoro was chłopaki, robi Cliffy, to nie mój problem... 8)

Opublikowano

a mnie "robi" prawdziwa dziewczyna :D

obrazek poniekąd dotyczył GoWa, nie był super zabawny ale nie widziałem w nim nic złego. W ogóle to on nie był nawet gejowski. Modele bielizny to też geje : O ?

Nie chce zbaczać już z tematu (chociaż pewnie mi i tak odpiszesz :D), i nie będę do tego wracał.

Dla rozluźnienia:

20061027.jpg

Opublikowano

W jakie tryby zamierzacie grać najwięcej ?? Chyba ten Wingman wydaje sie normalny..

Opublikowano
Snieżne kanły , pogodny mansion , miodzio!!!

Mhm, jak blokady nie doje,bią sukinsyny :/

Opublikowano

Sa sposoby na blokady, ale mam nadzieje ze bedzie mozna sciagac bez przeskod.

Opublikowano
W jakie tryby zamierzacie grać najwięcej ?? Chyba ten Wingman wydaje sie normalny..

dla mnie warzone jako podstawa i wingman na którego strasznie się napalam, ale tylko z kimś "normalnym" (umie grać i używać mikrofonu)

ale na pewno mile spędzę czas przy innych trybach

Opublikowano

Ja tak samo jak Killer, gra zespołowa ( Wingman ) i tryb Warzone ^_^