Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gears of War 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 357,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Beka Wnusiu
    Gość Beka Wnusiu

Zjawisko ruchania nabierze nowego wymiaru ;]

• Jeśli komukolwiek po zmianie regionu gra szuka meczu dłużej niż 5 min to znam sposób aby temu zaradzić.   Mianowicie:   1.Włącz konsole.   2 Wyloguj się.   3. Włącz GoW 2. (nie loguj się, wciś

• Tak, ponieważ teraz zmienili nieco wyszukiwanie meczy, które zakłada że posiadasz albo tylko mapki z podstawki, albo All Fronts. Chociaż jeżeli masz szczęście to raz na jakiś czas wyszukuje dodatkowe

Opublikowano

A mnie rozwalił Mansion. Odmieniony, fantastyczny feeling wypływa z tego screena. Walka z debilami o poranku.

Edytowane przez il capitano

Opublikowano
Ja Oczywiście Egzekucja

Wiadomo.

Ciekawe kiedy wysylaja w ultimie bo jak maja wyslac w dzien premiery to juz wolalbym kupic w MM.

Opublikowano

A jaka cena bedzie w MM, Saturnie, itp.? 179 czy 199? Jesli jestes z Wawy to mozna przeciez odebrac osobiscie. A moze beda mieli dzien wczesniej ;> :D

Opublikowano

Fifa09 w Saturnie kosztowała o dziwo 170, więc może nie będzie tragedii dla ludzi bez pre-ordera

Opublikowano
Fifa09 w Saturnie kosztowała o dziwo 170, więc może nie będzie tragedii dla ludzi bez pre-ordera

Widziałem reklame MM w TV Fify 09 za 159 zł z koszulką. Obstawiam że GoW bedzie kosztował, albo 219, albo 199.

Opublikowano

Graficzka bardzo podobna do poprzedniczki :/ gra jest juz dostepna 'inaczej' :) (tak samo Fable 2)

Opublikowano

No nie wiem czy tak podobna, fakt nie grałem jeszcze. Ale widzę po screenach i filmikach, że grafika jest wyraźnie poprawiona. Wiadomo nie ma takiego efektu jak przy I części, ale poprawa jest. Grafika jest ostrzejsza, bardziej kolorowa, nowe-stare plansze robią wrażenie, przy czym widziałem je tylko na fotkach, więc efekt na żywo w akcji będzie 2x lepszy. Cieniowanie, tekstury też są widocznie poprawione.

Edytowane przez Slupek88

Opublikowano

Ja osobiście chciałbym Execution. Warzone nie dla mnie. A i zasmakować Horde chciałbym ;)

Opublikowano

CO mnie martwi - to lancer. Wiecie ze ma spowalniac w trakcie biegu. Boje sie ze zdownowac z lancera bedzie dzicinnie latwo teraz... :( a i shotgun wolniejszy. EEEEE cholera! Moze dwojeczka bedzie bardziej taktyczna przez to? Wymagajaca wiecej myslenia a nie takie bieganie na grubego ;)

Edytowane przez koziou

Opublikowano

Spokojnie, przez 2 lata wyrobisz skilla ;) dziś miałem meczyk z hAmburgerami takimi trochę obeznanymi w temacie i jak sobie przypomnę początki to ładne ze mnie drewno było i lama. Ale teraz pięknie z hamerkiem biegam i pstrykam im fotki - acziw kom to dedi.

Opublikowano

hmm o ile sie orientuje to to mianem drewniaka okresla sie kogos kogo jest trudno zabic pomimo 100% sytuacji (łącze do doopy, gubi pakiety itp.).

Drewnem nie przestaje sie byc bo sie poleprzylo skilla przecież, ale nie o tym tu :P

Opublikowano

Ja wiem co to drewno, tylko, że początki tak wyglądały, strzelałem z daleka i bałem się podejść xD, teraz w singlu na Inasne biegam z piłą albo combo - łokieć, szut. Zabawnie to teraz wygląda jak można się znęcać nad locustami. Kiedyś opcja podejścia nie do pomyślenia.

Czekam na GoW2 bo wiem, że zapewni mi kolejne 2 lata ostrego wku#$ania się. Acziwy, singiel zapowiada się smakowicie, w dodatku genialny coop, no gra marzenie.

Opublikowano

http://www.gowfans.com/news.php?readmore=45

GoW2 Online Multiplayer Leak

-shotgun jest za wolny...

-lawina jest świetna

-nadal nie można zabić gościa, gdy ten ma "animację"

-granaty ogłuszające mogą być przegięte, bardzo długo postać po wybuchu leży bezbronnie na ziemi,

-lobby wygląda nieźle

Opublikowano

Widać, że wzieli motyw z Halo 3 z tym bunkrem. Postacie chyba szybciej się poruszają albo mi się wydaje (dawno nie grałem).

Opublikowano
http://www.gowfans.com/news.php?readmore=45

GoW2 Online Multiplayer Leak

-shotgun jest za wolny...

-granaty ogłuszające mogą być przegięte, bardzo długo postać po wybuchu leży bezbronnie na ziemi...

Przesadzasz :P zresztą nawet jeśli jest wolny shot to dobrze bo nie powinien walić z częstotliwością kałacha ;)

Uważam iż jest ok jeśli chodzi o "szybkość" w obu przypadkach

Opublikowano
Przesadzasz :P zresztą nawet jeśli jest wolny shot to dobrze bo nie powinien walić z częstotliwością kałacha ;)

Uważam iż jest ok jeśli chodzi o "szybkość" w obu przypadkach

Mogli zostawić szybkostrzelność shotguna z pierwszej części. Teraz będzie bardzo ciężko położyć kogoś strzelającego lancerem 1vs1.

Opublikowano

I tak będzie ciężko bo trzeba do gościa z lancerem dobiec a ten, jak wiadomo, ma teraz "stoping power" = koniec szarż z shotami co moze doda troche taktyki do działań(może skończy się wygrywanie dzięki drewnianemu łączu i nieśmiertelnych szarżach z shotem)

Opublikowano

I dobrze! wolę taktyczne podejście, nawet w jedynce. Oczywiście gdy gramy w takim gronie, że mecze kończą się nieraz bez fragowym remisem.

Opublikowano
I tak będzie ciężko bo trzeba do gościa z lancerem dobiec a ten, jak wiadomo, ma teraz "stoping power" = koniec szarż z shotami co moze doda troche taktyki do działań(może skończy się wygrywanie dzięki drewnianemu łączu i nieśmiertelnych szarżach z shotem)

Niech naprawią łokieć + strzał z shota, a nie :P

Opublikowano

Wow, no i będę się czaił w jakimś domku przez 0.5h i czekał aż ktoś do mnie przyjdzie :D.

Opublikowano

No i stało się... GoW 2 w sieci... Podobno Region Free.

Edytowane przez Master_Lukas