Skocz do zawartości

Gears of War 2

Featured Replies

Opublikowano

Ale Electronic Dreams oraz Robson będą mieli limitkę z kodami w piątek.

Przed chwilą dzwoniłem.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 341,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Beka Wnusiu
    Gość Beka Wnusiu

Zjawisko ruchania nabierze nowego wymiaru ;]

• Jeśli komukolwiek po zmianie regionu gra szuka meczu dłużej niż 5 min to znam sposób aby temu zaradzić.   Mianowicie:   1.Włącz konsole.   2 Wyloguj się.   3. Włącz GoW 2. (nie loguj się, wciś

• Tak, ponieważ teraz zmienili nieco wyszukiwanie meczy, które zakłada że posiadasz albo tylko mapki z podstawki, albo All Fronts. Chociaż jeżeli masz szczęście to raz na jakiś czas wyszukuje dodatkowe

Opublikowano

Właśnie Pan Wojtek z PSX Extreme napisał mi, że nie będzie mapek w edycji kolekcjonerskiej. No to kur.wa za(pipi).iście.

Opublikowano

nie uważam żeby zrobili to specjalnie, co nie zmienia faktu że zawalili

zobaczymy co z Robsonem

edit:

a jeszcze wczoraj chciałem zamówić w PE edycję kolekcjonerską, ale już nie było więc zrezygnowałem ;p

Edytowane przez Kiler8888

Opublikowano

Ja już dzisiaj dostałem swoją Limitkę z gram.pl : D. Kodów nie ma, ale to wiedziałem. Dzisiaj wracam o 20 do domu i nie odchodzę od konsoli :D

Opublikowano

Panowie to prawda ze sklepy juz wysylaja GOW 2 ? slyszalem ze Wirtus ,Robson i chyba ultima wysylaly gry do klijentow ?

A jak nasz PSXextreme ? tez juz wysyla . jest szansa ze dostane gre j eszce przed dlugim wekeendem jak kupie dziisaj ?

Opublikowano
W konkurencyjne gazetce piszą, że Mapki będą do zassania w dniu premiery za free.

Will some of the old Maps (or all of them) be playable, perhaps as an additional Download Content?

Cliff Bleszinski: Sure, we’re offering the Flashback Map Pack for free download via Xbox LIVE at launch as a token of thanks to our fans for buying a new copy of the game. The Flashback Map Pack contains our five favorite Gears 1 maps: Gridlock, Subway, Canals, Mansion, and Train Station, each specially updated for Gears 2.

Opublikowano

Ultima wysyła dzisiaj, właśnie przyszedł mi mail potwierdzający.

Edytowane przez cylob

Opublikowano
W konkurencyjne gazetce piszą, że Mapki będą do zassania w dniu premiery za free.

Will some of the old Maps (or all of them) be playable, perhaps as an additional Download Content?

Cliff Bleszinski: Sure, we’re offering the Flashback Map Pack for free download via Xbox LIVE at launch as a token of thanks to our fans for buying a new copy of the game. The Flashback Map Pack contains our five favorite Gears 1 maps: Gridlock, Subway, Canals, Mansion, and Train Station, each specially updated for Gears 2.

Aha, dzięki wrog. Tak czy siak, kod będzie :]

Opublikowano

Wiadomo jaka bedzie dokladna cena w empikach i MM?

Opublikowano
Wiadomo jaka bedzie dokladna cena w empikach i MM?

Gears of War 2

(X360)Epic Games

Cena empik.com: 189,99 zł

MM nie wiadomo

oficjalna cena i dzień sprzedaży w Empiku

"Gears of War 2 " przewidziana jest na 07.11.2008 i od tego dnia powinna być możliwość dokonania zakupu gry.

Cena rynkowa produktu którym jest Pan zainteresowany wynosi: 199.90 złotych.

Edytowane przez matrix_dk

Opublikowano

Ja pojechałem zaraz po szkole do robsona. Kod działa ;) Mapy zajmują 116 MB. Pierwsze wrażenia to że gra jest powolna. To wogóle inna gra niż 1. Nie ma co porównywać tych dwóch tytułów.

Opublikowano

Ta konkurencyjna gazeta to za(pipi)iście rzetelne czasopismo. Pamiętam jak o trybie execution przy okazji recki GoW1 napiali "w tym trybie zdobywa się punkty za spektakularne egzekucje". Szacun.....

Chyba nie doczytaliście. Tam jest napisane "as a token". Chodzi właśnie o ten kod. Nie ma kodu=nie ma mapek

Co do GoW2, właśnie mam kopię gry w domu, ale w nią nie zagram. Funny? Nie za bardzo. Po odwołaniu przeze mnie zamówienia ze sklepu PE, dzwonię po sklepach żeby się zorientować co i jak. Padło na ŚG, bo mam najbliżej i zapewniono mnie, że kody są. Przyjeżdżam do sklepu, mówię mu, że już 3 pre-ordery odwołałem, pytam czy są na bank kody. Mówi, że tak, są. No to za(pipi)iście. Jadę do domu, otwieram grę. Guess what?! CH*J!!! NIE MA KODÓW!!!! Zadzwoniłem, zapowiedziałem, że jutro zwracam grę, bo to nie jest towar zgodny z zamówieniem. Trochę sie speszył i walił teksty "właśnie się dowiedziałem", "w piątek na pewno będzie wersja z kodami". NIGDY nie spojrzę nawet w tamta stronę.

Aha- polskie tłumaczenia to ŻAAAAAAAAAAAAAL (przynajmniej w instrukcji).

Edytowane przez Dziobak_

Opublikowano

Giera wypas pograłem dziś 4 h w kampanie gdyby nie terminy na uczelni pograłbym dłużej ale w długi weekend będzie się działo! Kampania po prostu genialna Pierwszy chapter bardziej epicki niż cały GoW1 :)

Opublikowano

Giera daje radę nie ma co właśnie co jestem pod ziemią o ja jak to wygląda!!! Shocked Surprised Cool

Póki co grafa na mocne 9 ,momentami są takie tekstury które nie pasują do tej gry (żal PS2) ,ale teraz co się dzieje po ziemią jest prze śliczne;) muza lepsza epicka bierze za serce ,a sama gra jak już pisałem KOZAK Smile

Opublikowano

Robson mnie oszukał :| Myślałem, że do 20 otwarte, zadzwoniłem tuż przed 19 i powiedziałem, że za chwilę będę. Podbijam na dzikiej k**wie Polonezem pod sam sklep, a tam CLOSED :o Szarlatany małe...

A może ktoś powiedzieć, czy choćby odrobinę zwiększono w tej części wpływ na otoczenie albo ilość efektów typu latające odłamki itp.

Opublikowano
Chyba nie doczytaliście. Tam jest napisane "as a token". Chodzi właśnie o ten kod. Nie ma kodu=nie ma mapek

Myślę że się mylisz, token of thanks (token of gratitude) nie oznacza dosłownie kawałka papieru czy czego tam, odnosi się do uczuć.

token :

1. round piece of metal or plastic used instead of money to operate some machines or as a form of payment:

2. a piece of paper that you pay for and that sb can exchange for sth in a shop

3. gift token - piece of paper that you can collect when you buy a particular product and then exchange for sth:

4. something that is a symbol of a feeling, a fact, an event, etc. "Please accept this small gift as a token of our gratitude."

Opublikowano

Ta konkurencyjna gazeta to za(pipi)iście rzetelne czasopismo. Pamiętam jak o trybie execution przy okazji recki GoW1 napiali "w tym trybie zdobywa się punkty za spektakularne egzekucje". Szacun.....

Już nie drap. Przecież czytałem to co napisał wrog...

Opublikowano

"AS a token of thanks"-4. something that is a symbol of a feeling, a fact, an event, etc. "Please accept this small gift as a token of our gratitude."

Z tlumaczenia wynika ze bedzie za free w piatek mozna sciagnac poniewaz jest to w ramach gestu z ich strony za to ze to zakupilismy. tyle

Opublikowano

Kupiłem w Robsonie razem z kodem ,mapy zassane bez problemu:)

Opublikowano

"AS a token of thanks"-4. something that is a symbol of a feeling, a fact, an event, etc. "Please accept this small gift as a token of our gratitude."

Z tlumaczenia wynika ze bedzie za free w piatek mozna sciagnac poniewaz jest to w ramach gestu z ich strony za to ze to zakupilismy. tyle

No to może warto dorzucić fragment starej notki prasowej żebyś sobie nadziei niepotrzebnie nie robił:

"Everyone who purchases a copy of “Gears of War 2” will receive an Xbox LIVE token to download the Flashback Map Pack for FREE."

Bez kodu nie dostaniesz mapek, nie ma zmiłuj.

Opublikowano

No i ja tez mam u siebie gierkę. Oczywiście od Robsona ze zdrapką. Na razie buszuję po

szpitalu, a więc sam początek.

Fajny motyw z cząganiem się, jak padniesz na kolana oraz jak zrobisz active reaload, czy jakoś finezyjnie zatłuczesz gościa, to wyskakuje okienko z komentarzem i oceną twojego wyczynu ;) No nic, Idę pykać dalej ;)

PS. Jako, że ktoś pisał, że w trakcie GOW2 wyskoczył mu ROD, a że moja konsolka chodzi bezawaryjnie od 2 lat, ustawiłem ją przy oknie, co by zasysała chłodne powietrze :D

Edytowane przez DaBig