Opublikowano 28 lutego 200817 l Nie zdechł, ale ogólnie to nie wiadomo kiedy ruszą regularne odcinki. Możliwe nawet, że dopiero w jesiennej ramówce NBC (jak większość seriali). W każdym bądź razie, nic oficjalnego nie podano, ale odcinki będą. Kiedyś.
Opublikowano 28 lutego 200817 l Kilka seriali wraca juz w kwietniu, ale nadal nie wiadomo ktore to, ja wiem tylko o 3ech
Opublikowano 25 września 200816 l sie juz pojawil 01 jest calkiem innym odcinkiem niz ten pilotowy wg mnie znacznie gorszy
Opublikowano 25 września 200816 l To pilot był gorszy czy ten nowy co wyciekł teraz??? bo nie wiem czy łącze zapychać.
Opublikowano 26 września 200816 l Był znacznie słabszy. Co to w ogole było? Czuje się oszukany, bo po dobrym pilocie dostałem jakies brednie. Głowny bohater, uwaga spoiler....ma zaburzenia pamieci <szok>. Strzelam, że w przeszłoscie zrobił cos złego, albo <olaboga> zła FIRMA wykasowała mu pamięc. Jedyny plus to genialny głos Vala Killmera. Nie wiem jak mozna było skopać reszte. Głowny bohater wygląda jak fotomontaż modela reklamujacego bielizne o twarzy 7 letniego chłopca. Podsumowaując, ten sam kicz co w latach 80 tylko w nowym wydaniu. O ile stary KR budzi sentyment to nowy zdecydowanie nie. Może za kolejne 30 lat. Edytowane 26 września 200816 l przez gekon
Opublikowano 2 października 200816 l Jeszcze ze 2 takie odcinki jak ten dzisiejszy i będzie następny serial do kasacji...
Opublikowano 2 października 200816 l Racja, ale ja stracilem cierpliwosc juz teraz. Dwa kiszkowate odcinki z rzedu wystarczą. Jedyny plus to głos KITTa i fajne laski, ale to moge sobie tez ogladać w internecie. Polecam.
Opublikowano 10 października 200816 l na NBC nie można oglądać, "not available from your location" ;/ jest na to rada programik "hotspot shield" do anonimowego surfowania po necie. Dlugo nie wiedzialem jak, ale juz wiem i moge ogladac stuff na hulu.com i innych "niedostepnych". Niestety nie rozgryzlem jeszcze iplayer'a z BBC