Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 376,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Po tych trudnych zagadkach człowiekowi najbardziej oczywiste odpowiedzi wydają się zbyt proste żeby były prawidłowe :P

Coś łatwego

259g037.jpg

Opublikowano

chciałem dac machinarium, bo pasuje to do,klimatu tej gry, ale jeszcze nie wyszli na ps3, więc z tego samego powodu podam:

terminator

(dodam tylko, ze w czasie pisania posta zmieniłem typ na ten tytul i drugi podobny w klimacie mam w rękawie ;))

Opublikowano

Też w pierwszej chwili pomyślałem o Machinarium :)

Odpowiem jednak: Ratchet & Clank. Jak patrzę na obrazek, to od razu przypominam sobie sposób wykonania przeciwników z tego uniwersum.

Opublikowano

pepeush wygrywa;) dokładnie Fallout 3, ten robot pochodzi bezpośrednio z gry z finałowej walki :D

Opublikowano

Fifa ileś tam. Obrazek skojarzyl mi się ze środkiem boiska.

Opublikowano

Babel rising- budowanie wieży Babel :)

Ogólnie to dziwne skojarzenie chyba :D

Opublikowano

neee

(zaraz się okaże, że chciałem szczerze dać łatwe, a będzie hard; rezygnowałem też z podpowiedzi na bieżąco, bo ktoś był blisko, ale gdybym powiedział kto, od razu byłoby spalone)

Opublikowano

ModNation Racers - zakadam że ta bliska odpowiedź to LBP, a w MNR też był chyba edytor.

Opublikowano

Fracture?

To w tej grze można było wpływać na teren?

Pamiętałem jakiś shit, ale nie mogłem sobie przypomnieć, ale to chyb to : p

Opublikowano

Chyba po raz pierwszy mi się udało : p

Ja dam na szybko bo zaraz spadam do kolegi, będę tam u niego czasem lukał i mówił jak wam idzie.

Nic trudnego

asdsadir.jpg