Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 416,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Bulletstorm ?

- 1 fotka przypomina przyciąganie przeciwników smyczą/linka, dokładnie jak w B.

- dalej cisza..

Opublikowano

to ja dam mortal kombat ;p to zbyt oczywiste żeby ktoś to dał ale moze o to chodzilo

skorpion wiadomo, kano zjadal serca

hulk moglby sugerowac ze to MK vs DC ale tam akurat nie bylo chyba zjadania serc

Opublikowano

4x nie. Rayos, jak grałeś i nie kojarzysz, to znaczy, że grałeś w inną grę ;) The Darkness padło, co prawda 2, ale, ej, przecież bym powiedział. Serio ;) Bulletstorm i MK nie pasują do wszystkich obrazków.

Podrzucę jeszcze jedną podpowiedź.

horse-riding.jpg

Mam gotową jeszcze jedną, ale to już dodam w ostateczności ;)

Opublikowano

shadow of colossus? jeździ się na koniu (o ile dobrze pamiętam grałem na ps2 :P), hulk bo jest kolosem ^^ a co do scorpiona to nie mam pojęcia

Opublikowano

Prowadzą też do innego bohatera innej gry ;) Moment zjadania serca, jest przez naszego bohatera jedynie obserwowany, sam na szczęście go nie tyka.

Do tego pasuje Dragon's Dogma, ale ta gra z kolei nie pasuje do reszty obrazkow

Opublikowano

no to moze w takim razie Red Dead Redemption Undead Nightmare? Socrpion i jego harpunik - lasso, jedzenie serca - zombie, hulk mi za cholere nie pasuje, a kon to juz ewidentne nakierowanie na western i w ogole na RDR

Ps na upartego w GoWie byl motyw z jedzeniem, moze niekoniecznie serca ale czlowieczek byl rozrywany(jedzony) :P

Opublikowano

Ekhm... 3x źle.

;)

edit: Podpowiem, że jedynie serce bezpośrednio nie odnosi się do głównego bohatera. Reszta tak.

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Dante's Inferno. Scorpion kojarzy mi się z piekłem, panna z Gry o Tron kojarzy mi się z jednym z przeciwników z któregoś kręgu. Scorpion jest brutalny, a scena z tą panną obrzydliwa, czyli Dante's Inferno w pigułce. :music:

Edytowane przez Crying_Wolf

Opublikowano

mamy goscia, ktory ma lancuch.... ktory widzial jakas tam scene..... ktory podrozuje.... i ktory ma w "sobie kogos innego" (hulk)... stawiam tym razem na

Prince of Persia HD Collection

a glownie chodzi mi o ostatnia czesc trylogii czyli:

Pop: The Two Thrones

Tam prince mial swojego mrocznego ja ktory uzywal lancuchow! mozliwe ze jakies obrzydliwe sceny tez sie tam znalazly (kojarze oblesnego pierwszego duzego bossa), a motyw podrozy to to ze uciekal przed dahaka i w ogole podrozowal :)

Opublikowano

Świetne rozkminki :) Szkoda tylko, że nie myślimy o tej samej grze ;)

Daję zatem ostateczną podpowiedź ;)

scorpion-MK.jpg

daenarys-eating-heart-600.jpg

hulk5.jpg

horse-riding.jpg

I obiecany obrazek:

wojna_2.jpg

Opublikowano

Darksiders, jak ktoś grał to chyba skojarzy rzucaniem aut, przejażdżki koniem itp... :D

Opublikowano

Castlevania LoS?

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Darksiders, jak ktoś grał to chyba skojarzy rzucaniem aut, przejażdżki koniem itp... :D

:) A także imię głównego bohatera, które można wywnioskować po ostatnim obrazku. Brawo Igor.

dApo, wiesz co, jak tak patrzę w twoją sygnaturkę, to nie mam pojęcia jak mogłeś tego nie skojarzyć ;)

linką przyciąga się przeciwników. Serce zjadał Samael. Możemy rzucać samochodami. Przejażdżka koniem też jest mocno charakterystyczna. A imię? Wojna ;)

Dajesz.

Opublikowano

przed chwila właśnie zabiłem pierwszego guarda, oddałem serce i już byłem pewien :P że to o to chodzi hehe

Edytowane przez dApo

Opublikowano

4 mE ZADAJ COŚ :)

Edytowane przez Igor67

Opublikowano

4 mE ZADAJ COŚ :)

co za mile, niespodziewane zaskoczenie z twojej strony ;)

bardzo chetnie z tym ze jestem teraz w pracy a moj tel. Nie ma opcji wklejania fotek :/ ale zrobmy to tak ze moja zagadka jest moj wlasny avatar z profila(ten maly czarny Arcade Stick), ok.

Opublikowano

tekken <_<

blisko... prosze o konkretna czesc :)

Opublikowano

dark ressurection bo to stick specjalnie do niego

nie wiem do czego to stick ale ma napis namco wiec mui byc tekken, a niewiele ich jest na ps3, zakladam ze to nie TTT2 bo ten avek jest od dawna, wiec musi byc dark ressurection