Opublikowano 11 października 201212 l pozatym "niepierwszylepszy" oznacza że to nie jest przypadkowa fotka, i napewno nie jest na niej diablo
Opublikowano 11 października 201212 l Heh, znam trzy gry i każda może być odpowiedzią. Niech będzie że Castlevania (na zdjęciu jest Szatan).
Opublikowano 11 października 201212 l nie i to nie jest szatan swoją droga, pisać "szatan" z dużej litery? nono
Opublikowano 11 października 201212 l Hmm google mi pokazało, że szatan to boss w Lords of Shadow, dlatego z dużej litery No to może Lucyfer i Dante's Inferno ?
Opublikowano 11 października 201212 l Guitar hero, bo szatan gra na gitarze a obrazek pochodzi z filmu Tenacious D ktory zwiazany jest z tematyka gitarhirołową. Jesli zgadlem to oddaje.
Opublikowano 12 października 201212 l Mi sie kojarzy brutal legend... TAK! yabollek był blisko bo obczaił ze to postac z tenacious D, ale igor zgadł jak wiadomo głownym bohaterem fulmu/kapeli tenacious D jest jack black który kreował postać w brutal legend dlatego moja podpowiedź caly czas to bylo "to nie przypadkowy diabel" , bo nie chodzilo o postac byle diabła tylko o obczajenie że to konkretna postać z filmu z jackiem blackiem btw nazywa sie Beelzeboss Edytowane 12 października 201212 l przez Yano
Opublikowano 12 października 201212 l no wlasnie mogła to być jeszcze odpowiedź guitar hero, bo belzeboss ciorał na gitarce w teledysku teenacius d :] myslalem o BL i GH jak napisałeś "to nie jest przypadkowy diabeł" - niestety za późno tu zajrzałem...
Opublikowano 12 października 201212 l proponuje dac mu bana, wykastrowac, a wczesniej kazac zaliczyc koze... w ramach kary oczywiscie :]
Opublikowano 12 października 201212 l Kozę? Hmm, kozy jeszcze nie miałem...Jak fajna koza, to to żadna kara yaknowhatImean A z tym kastrowaniem też bym się wstrzymał. Kilka kóz mogłoby zapłakać... <hohoho>
Opublikowano 12 października 201212 l ten z siebie jakiego ogiera robi... chabeta pewnie zwykła, nie ogier krowa która dużo ryczy, mało mleka daje "ifjanoułotajmin"
Opublikowano 12 października 201212 l Racja, bo nie ilość, a jakość Edytowane 12 października 201212 l przez triboy
Opublikowano 12 października 201212 l Jeżeli wierzyć temu co napisano w internecie to 4 maja miał premierę film Miś, niech więc będzie że Naughty Bear