Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

pozatym "niepierwszylepszy" oznacza że to nie jest przypadkowa fotka, i napewno nie jest na niej diablo

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 376,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Heh, znam trzy gry i każda może być odpowiedzią. Niech będzie że Castlevania (na zdjęciu jest Szatan).

Opublikowano

nie

i to nie jest szatan

swoją droga, pisać "szatan" z dużej litery? nono :P

Opublikowano

Hmm google mi pokazało, że szatan to boss w Lords of Shadow, dlatego z dużej litery :P No to może Lucyfer i Dante's Inferno ?

Opublikowano

nie

druga podpowiedź

21041.png

Opublikowano

Guitar hero, bo szatan gra na gitarze a obrazek pochodzi z filmu Tenacious D ktory zwiazany jest z tematyka gitarhirołową.

Jesli zgadlem to oddaje.

Opublikowano

Mi sie kojarzy brutal legend...

TAK! :)

yabollek był blisko bo obczaił ze to postac z tenacious D, ale igor zgadł

jak wiadomo głownym bohaterem fulmu/kapeli tenacious D jest jack black który kreował postać w brutal legend

dlatego moja podpowiedź caly czas to bylo "to nie przypadkowy diabel" , bo nie chodzilo o postac byle diabła tylko o obczajenie że to konkretna postać z filmu z jackiem blackiem

btw nazywa sie Beelzeboss

Edytowane przez Yano

Opublikowano

no wlasnie mogła to być jeszcze odpowiedź guitar hero, bo belzeboss ciorał na gitarce w teledysku teenacius d :] myslalem o BL i GH jak napisałeś "to nie jest przypadkowy diabeł" ;) - niestety za późno tu zajrzałem...

Opublikowano

Mi tylko jedno przychodzi- Max Payne 3 bo miał w maju premiere :P

Opublikowano

Kozę? Hmm, kozy jeszcze nie miałem...Jak fajna koza, to to żadna kara yaknowhatImean ;)

A z tym kastrowaniem też bym się wstrzymał. Kilka kóz mogłoby zapłakać... <hohoho>

Opublikowano

Racja, bo nie ilość, a jakość ;)

Toasty_mk3.JPG

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Jeżeli wierzyć temu co napisano w internecie to 4 maja miał premierę film Miś, niech więc będzie że Naughty Bear :)

Opublikowano

może jakas mała podpowiedz? :)

Opublikowano

Zaznaczona data i miesiąc mają głębsze znaczenie.