Opublikowano 4 grudnia 201212 l ale ja sie wcale nie czepiam numerka! zle Edytowane 4 grudnia 201212 l przez mr_pepeush
Opublikowano 5 grudnia 201212 l czyżby znów RDR ? - jest akcja gdzie seth szuka mapy skarbów w trumnach miedzy sztywniakami, a następnie sie ich pozbywa podczas jazdy bryczka,
Opublikowano 5 grudnia 201212 l dobra - oddaję zagadkę, szkoda wstrzymywać temat; może ktoś kiedyś rozkmini, a póki co - pierwszy niech zadaje;
Opublikowano 7 grudnia 201212 l mi to przypomina pokemony, albo... ale na razie zostaje przy Pokemonach
Opublikowano 7 grudnia 201212 l a ja proponuję komuś "przejąć" jeśli Yano nic nie powie... ostatnio była mowa - 12h i out
Opublikowano 7 grudnia 201212 l mavek jak mi podasz jakie pokemony wyszły na ps3 to ci zalicze nikt nie zgadł a nie mam jak dać tupi, to jest bardzo prosta zagadka, jest na czasie, demo tej gry pojawilo sie w tym tygodniu na psn
Opublikowano 7 grudnia 201212 l mavek jak mi podasz jakie pokemony wyszły na ps3 to ci zalicze nikt nie zgadł a nie mam jak dać tupi, to jest bardzo prosta zagadka, jest na czasie, demo tej gry pojawilo sie w tym tygodniu na psn Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
Opublikowano 7 grudnia 201212 l tak, dobrze chociaz ta podpowiedź z demem chyba była przesadna ;p a wyjaśnienie: obrazek jaki dałem pochodzi z filmu mój sąsiad totoro, jest to film studia ghibi które to studio też pełni piecze nad ni no kuni, co można poznać po identycznym bajkowym stylu graficznym wiem że nie każdy mógł wiedzieć o kwesti studia itp. ale liczyłem że nawet bez tego można po stylu graficznym poznać związek, zwłaszcza ze o ninokuni jest sporo newsów teraz Edytowane 7 grudnia 201212 l przez Yano
Opublikowano 7 grudnia 201212 l jeśli wyszło demo, a nie ma jeszcze pełnej gry, to jest niezgodna z regulaminem działu - tylko gry które miały premierę :]
Opublikowano 7 grudnia 201212 l No właśnie od razu pomyślałem o Ni no Kuni, ale zastanowiłem się chwilę i doszedłem do wniosku, że to jeszcze chyba nie wyszło.
Opublikowano 7 grudnia 201212 l Hahaha, w końcu ktoś przejmie nagrodę, Yano, Karny Qtas już do Ciebie leci 8=======3 Edytowane 7 grudnia 201212 l przez triboy
Opublikowano 7 grudnia 201212 l tego myslalem ze juz gdzies wessalo w jakas szpare miedzy sciana a obrazem, ze go tam pajaki zaciagnely... ale jak qtassem pomachac, to pierwszy na wsio!
Opublikowano 7 grudnia 201212 l mylicie sie ni no kuni wyszło już rok remu w japonii a nikt nie mowił że nie moze byc gier japan only (tymczasowo) wiec nie przyjmuje kutaska Edytowane 7 grudnia 201212 l przez Yano
Opublikowano 7 grudnia 201212 l Hmm rzeczywiście, wszystkiemu winne Console Wars i Mendrek, który zawsze przywoływał Ni no Kuni jako nadchodzący ex na PS3 (pomimo tego, że dwa lata temu wyszło to na DS'a)
Opublikowano 8 grudnia 201212 l cos jest nie tak i nie moge go wklejic takze w razie w podaje link.. http://us.123rf.com/...owy-zawarte.jpg Edytowane 9 grudnia 201212 l przez MEVEK
Opublikowano 9 grudnia 201212 l Nie mam smatfona z odpowiednią aplikacją, żeby odczytać ten kod. Poproszę inny obrazek