Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

nie wiem co jesz ale zmień żarcie jak srasz na miętowo.

up -racja xbox rula! nic nie pisałem że beznadziejna więc nie (pipi) głupot.

Edytowane przez bigdaddy

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 186 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Ach, ty i te Twoje cięte riposty...na które odpisuje.

-----

Ostatnio była mowa o grach Segi, pierw były ploty że exy na ps3, później pojawiło się zdjęcie na XBLA z nimi. Dziś wiadomo że Sonic i Crazy Taxi zmierza na obie usługi.

Jedynie z JSR i S1/2 nie wiadomo. To dla tych którzy wymieniali te gry na korzyść jednej strony.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Muszą coś pokazac na ten rok! Bo co się zapowiada z killerów i pewniaków? Jedynie Metroid: Other M i Zelda. W HDGenach bieda aż piszczy!

No i info dnia: Ultima dzisiaj rozsyłała preordery Super Mario Galaxy 2!!! Jutro gram!

Opublikowano

na ten rok to juz chyba nie bardzo zeby jakis killer mial wyjsc przed gwiazdka zarowno ze strony Sony jak i MS, no chyba ze GT5 wreszcie wyjdzie hehe, racja racja, ale i tak zauwaz ile w tym roku wyszlo killerow na obydwa HDgeny, a prognozy na przyszly rok sa przecudowne, zaczynajac od plotek na temat nowej gry Cage'a, The Last Guardian, po FFXIII versus ktore mysle ze na 2011 juz wyjdzie, no i MGS: Rising, Deus Ex 3, LA Noire - na te gry czekam z niezmiernie wywalonym jezorem, w tym momencie szczerze mowiac jedyne co dla mnie oczywiscie, zeby nie bylo ze komus mowie ze tak ejst albo i nie to jedyne co nie wyszlo jeszcze na X'a a co bedzie i co sklania mnie do tego by go wreszcie kupic to Mass Effect3, ktory pewnie za rok-dwa wyjdzie, no ale do tego czasu konsola stanieje i zalicze cala trylogie ;)

Opublikowano

Ale niektórzy smuty pędzą...

SCE bardzo dobrze zrobiło zapowiadając pewniaki (same sequele, wiedzieliśmy, że powstają) przed targami. Teraz właśnie jesteśmy pewni, że zobaczymy gameplaye tych gier. Tak grywalne wersje, a nie trailery i to jest dobre. Macie tydzień na ślinienie się przed monitorem oglądając KZ3, LBP2, MS3 oraz Infamous 2. Nie wiem czy wszystko pokażą teraz bo mają jeszcze GC oraz TGS, ale możemy spać spokojnie.

Net huczy teraz o Sony, a nie Natalu i o to chodzi. Narzekacie na słaby marketing SCE, a jak jest dobry to też źle.

Oglądanie konfy Sony pewnie będzie nudne jak oglądanie meczu na powtórce

Oglądanie konfy MS będzie jak oglądanie cyrku. Znowu będą skakać i przyjdzie Spielberg z Lennonem.

Opublikowano

Co z tego, że na ten rok nie ma killerów w exach.

Ale za to jakie killery w multiplatformach są. I mówię tu o HD konsolach a nie o zabawkach; Wii ;p

A przyszły rok to już w ogóle............bo dochodzą KILLERY SONY ;] i

i Gears of War 3.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Co z tego, że na ten rok nie ma killerów w exach.

GT5, LBP2, Halo Reach?

Według mojej teorii GT5 nie istnieje ;]

Halo Reach hehehehehehe a co to jest?

LBP2 PRZEPRASZAM, zapomniałem o tej BOMBIE ATOMOWEJ. Jeszcze raz przepraszam.

Opublikowano

Kurde źle się wyraziłem. Chodziło mi o exy w sensie nie które wyszły tylko te które jeszcze mają wyjść w tym roku.

Wrrr...

Opublikowano

Gra na tą zabawkę już zniszczyła oceniami wszystkie te megahity z HDGenów. Sprzedażą zmasakrowała. Druga gra zrobi dokładnie to samo pod koniec roku. Przy Wii X360 i PS3 to niszowe popierdółki OLO

Opublikowano

Według mojej teorii GT5 nie istnieje ;]

Halo Reach hehehehehehe a co to jest?

LBP2 PRZEPRASZAM, zapomniałem o tej BOMBIE ATOMOWEJ. Jeszcze raz przepraszam.

GT5 wyjdzie i się świetnie sprzeda.

Halo także i ma swoich zwolenników.

LBP2 tak to bomba.

Gra na tą zabawkę już zniszczyła oceniami wszystkie te megahity z HDGenów.

Szkoda tylko, że największe portale i magazyny o grach są amerykańskie, a jak wiadomo w USA na temat Nintendo wszyscy wariują. Myślę, że Mario, Metroid i Zelda są tam mocniejsze niż w KKW.

Opublikowano

Noo GT5 wyjdzie taaaa, yhyyy jasne. Kiedy albo na co na Ps4 czy Ps5? NIE WIERZĘ, NIE WIERZĘ.

Dopóki nie zobaczę jej w sklepie, że jest do sprzedania od ręki.

Więc akurat gadka o dobrej sprzedaży mnie nie rusza. Żeby coś się sprzedało musi istnieć.

A Halo Reach kompletnie mnie ryra. Czy się sprzeda w liczbie 10000000 milionów. A średnia ocen na meta będzie wynosiła 99.9 %.

Inaczej mówiąc s.ram na tą grę.

Więc dla mnie w tym roku jeszcze z exów wychodzi tylko LBP2.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano
Oglądanie konfy MS będzie jak oglądanie cyrku. Znowu będą skakać i przyjdzie Spielberg z Lennonem.

cyrk to będzie kolejny trailer gt5 na E3.

Opublikowano

Gra na tą zabawkę już zniszczyła oceniami wszystkie te megahity z HDGenów. Sprzedażą zmasakrowała. Druga gra zrobi dokładnie to samo pod koniec roku. Przy Wii X360 i PS3 to niszowe popierdółki OLO

Niskie gusta mas :turned:

Wole niespodzianki od MS, niz sequelomanie Sony rozciagnieta na dlugi czas przed E3. Ogolnie who cares.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Z litości nie skomentuję :lol:

Opublikowano

No nie wiem to chyba Microsoft wynajął cyrk by promować Natala.

Opublikowano

No (pipi)a wytlumaczy mi ktos co jest fajnego w skakaniu po rurkach, czy bieganiu po malych planetkach hydraulikiem w takt prymitywnych melodyjek? Serio ;f

Opublikowano
No i info dnia: Ultima dzisiaj rozsyłała preordery Super Mario Galaxy 2!!! Jutro gram!

Cieszymy się niezmiernie. Ściereczki w dłoń i miłego polerowania zielonych rur życzę ;)

Edit: To forum tak zapierdziela... Wstawiłem cytat.

Edytowane przez estel

Opublikowano

No nie wiem to chyba Microsoft wynajął cyrk by promować Natala.

ale prawdziwy z Rosji który zrobił show dla casualiiii a nie taki który wyszedł przypadkiem! W tym roku wpadnie Gaga.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

No (pipi)a wytlumaczy mi ktos co jest fajnego w skakaniu po rurkach, czy bieganiu po malych planetkach hydraulikiem w takt prymitywnych melodyjek? Serio ;f

NIC kompletnie NIC.

Fajne to było 50 lat temu, jak po świecie chodziły dinozaury;].

A to, że gry na Wii łapią wysokie oceny to...i co z tego. Choćby RDR wyłapał też kosmos oceny.

Zresztą gry na Wii oceniają dobrze z litości. "Andrzej dajmy 10 nowemu Marianowi bo głupio tak."

A to, że się sprzedają. W zasadzie Psyko powiedział (trochę inaczej)... ciemna masa kupi wszystko .... bla bla.

Zresztą jak na Wii dobra gra wyjdzie raz do roku. To co się dziwić, że ludzie rzucają się na nią.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

grywalność i miodność której brak na konsolach HD (platformery) :teehee:

Opublikowano

Uwielbiam te wasze przekomarzanki ^_^ Walczycie zażarcie o te drugie miejsce OLO Lider już jest całkowicie poza zasięgiem ;] A teraz wydał GOTY 2010, więc ssonybojków i xbotów szlag trafia i pieprzą o marnych gustach i niewdzięcznych użytkownikach niedoceniających co DLA NICH robią "giganci" branży konsolowej :lol:

Opublikowano

Za każdym razem jak mówicie o konferencji M$ i Natalu, to jedyne co przychodzi mi do głowy to:

Edit: @Albert

Skąd wiesz, że to GOTY jak jeszcze nie grałeś? Fanboj.

Edytowane przez estel

Opublikowano

Osobiście uważam, że hype w (udziela się wszystkim na świecie) Stanach na gry Nintendo to mocna przesada, 10 także. Za to grywalnością i funem to Ninny nie ma równych, a MS i Sony może im stopy lizać.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Na czyjej konfie była zenada roku, gdy promowali gre z beatlesami, meczyli ludzi 10 minut ch,ujowa grą, a pozniej wyszly dwa gamonie i mysleli ze caly swiat ich kocha i ze wystarczy machac do tłumu by zgarnac oklaski?

Patrzalem na to i nie wierzylem.

edit: i zachwyty nad twitterem, kurfa.

Edytowane przez caps_LOCK_masta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.