Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Zestawienie sprzedaży jest nudne, bo zwycięzca jest oczywisty ^_^ Napisz lepiej dlaczego X360 tak blado wypadł pod względem growym w porównaniu do PS3 ^_^

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 193,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Nie będzie tak źle jakby mogło się wydawać :) Na E3 postawili na "X360 kinecting people" ;)

Opublikowano

Powinniście przejść do bardziej modnej wojny czyli X360 vs PS3. Mogę Wam nawet rzucić "kość".

http://www.vgchartz.com/article/80703/modern-warfare-2-tops-halo-3-can-it-reach-30m-on-ps3360/

X360 ma już dwie gry, którym stuknęło 11 mln. PS3 nie ma nawet jednego 10mln-sellera. Na horyzoncie kolejny 10mln pewniak (Reach) i pretendent (Black Ops). Quo vadis PS3 ?

Wiem, tani chwyt. :P Ale taki miał być :thumbsup:

Szkoda, że nic nie mogę napisać na temat... heh - Wiilot vs DS3 ;)

I obie gry do dupy :P Mario Kart zebrało sprzedanych egzemplarzy więcej niż obie razem wzięte ^^'

W temacie walki kontrolerów mogę tylko potwierdzić, że granie w FPSy na Wii jest naprawdę wygodne. Wymaga czasu przyzwyczajenie się, ale potem ciężko powrócić do pada :)

Opublikowano

Cholera, zapomniałem napisac "w 2009 roku" LOL

Opublikowano

No to przecież napisałem :) PS3 w 2009 roku wypadł lepiej niż 360. Uncharted 2 załatwił sprawę ^_^

Opublikowano

Porównanie kontrolera z X360 i PS3 jest jak najbardziej na miejscu i to temat rzeka. Natomiast stawianie w szaranki DS3 i Willota... nie. Dajcie spokój, bo to śmieszne. To tak jak porównywać Mario i Kratosa.

Widac, ze nie grales w Super Mario Galaxy. Gra jest genialna i mow co chcesz, ale glupota jest zaprzeczanie faktow. To juz nawet nie wyrazanie swojej opinii.

Co do padow: Wiilot wg. mnie mozna porownywac z padem od XO/DS3, bo to nie dodatek zabawka, tylko kontroler gl. na tej konsoli :)

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

Samo Mass Effect jest ogromnym argumentem przemawiającym za kupnem X360 :)

Opublikowano

Nie no... XO ma kilka mocnych ex'ow: chociazby ostatnio wydany Alan Wake, Halo, Gears of War czy tez mniej mocnych, ale i tak dobrych jak Crackdown czy Viva Pinata.

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

Nie no... XO ma kilka mocnych ex'ow: chociazby ostatnio wydany Alan Wake, Halo, Gears of War czy tez mniej mocnych, ale i tak dobrych jak Crackdown czy Viva Pinata.

Jeszcze zajebisty Splinter Cell Conviction i Dead Rising, ale Crackdown? To tak jakby ktoś podał na PS3 jako dobry ex Haze, albo Lair.

Opublikowano

Zgadzam się, Crackdown to crap ^_^

Opublikowano

Jeszcze zajebisty Splinter Cell Conviction i Dead Rising, ale Crackdown? To tak jakby ktoś podał na PS3 jako dobry ex Haze, albo Lair.

Dlatego napisalem, ze sa mniej mocne, ale dobre, bo ta gra nie sklada sie ze slabych elementow typu kulejaca grafika, malo orginalny gameplay czy ciulowe udzwiekowienie :) O Dead Rising na smierc zapomnialem, a Conviction nie licze, bo wole jednak rzucac seriami.

Opublikowano

Conviction nie liczysz, bo wolisz rzucać seriami a wymieniasz Alan Wake? Coś mi umknęło i wyszedł już sequel Alana?

Opublikowano

Alan Wake ma byc seria z zalozenia. Poza tym startowalo na konsoli M$ (i zostalo przez nich wydane) w przeciwienstwie do Splinter Cella, ktory zrobil sie multiplatformerem.

Opublikowano

No a co to za różnica? Ex to ex

Opublikowano

NIe obchodza mnie serie czy tytuly, wazne by gra na ktora czekam wychodzila na konsole, ktora posiadam. "Desperackie" LOL

No a co to za różnica? Ex to ex

Bioshock. Co za roznica? Ex to ex.

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

No wymienianie Crapdowna jest desperackie.

Mi ta gra nie odpowiada zbytnio (choc troszke pogralem). Wiem za to, ze krytyka i gracze przyjeli ja calkiem dobrze, wiec jednak nie jest to desperackie.

Opublikowano

Ma być, ale czy będzie? Oto jest pytanie ;)

W sumie z tego co na Xie udało mi się ograć z exów to chyba tylko Mass Effect sprawiło, że się zajarałem. Wprawdzie głównie przekonało mnie wykreowane uniwersum (nie wiem o co ludziom chodzi z tą grafiką w ME, przecież jest normalna taka jak każdy Unreal), ale to jest naprawdę świetna gra.

Conviction też jest dobrym exem, ale to już mimo wszystko półka niżej niż ME. Aha, jeszcze Fable było spoko, ale ja jestem fanem tej serii, więc też mam dosyć stronnicze podejście.

Jak tak sobie patrzę na listę exów to w sumie Xbox nie ma już nic co mogłoby mnie przekonać. No, ale to tylko moje zdanie i mój z(pipi)any gust ;)

Opublikowano

Na szczęście jest masa lepszych exów niż Crapdown. A z Bioshocka co za ex?

Opublikowano

Wg. mnie jeden z najmocniejszych argumentow padl gdy Ninja Gaiden (nie dla mnie) i Bioshock przestaly byc exami.

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

crack dobra gra, bez szału ale dobra 83% a porównywanie do haze i lair (2x 56%) jest nie na miejscu ;]

Opublikowano

@Albert

Chodziło mi o to, że Maka wypisywał serie (zaznaczył to w poście), a wymienił Alana. Semantyka, ale mój lingwistyczny zmysł i wrodzone czepialstwo nie pozwoliły przejść obok takiego niedopatrzenia obojętnie ;)

Opublikowano

Maka to Maka. Kogo obchodzi co On pisze? :lol:

Opublikowano

No wymienianie Crapdowna jest desperackie.

Mi ta gra nie odpowiada zbytnio (choc troszke pogralem). Wiem za to, ze krytyka i gracze przyjeli ja calkiem dobrze, wiec jednak nie jest to desperackie.

No ale dwójkę wiedziałeś? Bo ja tak i to co wiedziałem mnie przeraziło.

Widzialem. Zaslona milczenia zostala spuszczona.

Opublikowano

Maka to Maka. Kogo obchodzi co On pisze? :lol:

Skoro odniosłeś się do mojego posta, który odnosił się do jego posta to drogą dedukcji wychodzi, że... i mnie, i ciebie? ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.