Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 186,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Najlepsze combo to to, które daje nam jak najwięcej satysfakcji i zadowolenia z szarpanych tytułów. Uwielbiam co jakiś czas rzucić się na nowe, jeszcze niezbadane konsolowe tereny, bo człowiek po takiej przygodzie na więcej dystansu do swojego hobby (i bekę z twardogłowych monogamistów).

Opublikowano

Najlepsze combo to PS3 + X360 + Wii ^_^

Albert popieram w 100 %, sam od 2 dni (przyjście Wii - dzięki Shrek :thumbsup: - po tegorocznym E3 nie mogłem już postąpić inaczej), jestem tym szczęśliwcem

Jak dobrze pójdzie to na początku 2011 przybiję Wam piątkę :D

Trzeba się zbroić. Nie mam zamiaru wchodzić w kolejną generację na starcie, spokojnie odczekam swoje.

Opublikowano

Ja póki co przymierzam się do zakupu DS'a i może kiedyś w przyszłości Wii (combo gry z Wii+GC). Dojdzie do tego jeszcze jakiś pecet bo też będzie trzeba go kupić bo stary się już sypie i tak jakoś będę miał okazję ograć 95% tych lepszych gier obecnej generacji. Brat ma PSP więc tego chociaż nie muszę kupować, a zresztą poza góra 6-8 tytułami nic mnie jakoś specjalnie na tą platformę nie interesuje więc kupowanie PSP w moim przypadku jakoś mijałoby się z celem. No chyba, że jakąś używaną sztukę za taniochę by się dorwało.

Z takim "arsenałem" konsol będę miał grania na długie lata i szczerze mało mnie interesuje czy następna generacja wyjdzie za 2 lata czy też w jeszcze krótszym czasie. Ja zawsze zaopatrywałem się w daną konsolę, gdy już była na rynku jakiś dłuższy czas ponieważ jest już potem jakiś wybór ciekawych tytułów, a i same ceny sprzętu i gierek też bardziej atrakcyjne się stają.

Zresztą co następna gen. konsol może nam przynieść, imo oprócz ciut lepszej grafy i prawdopodobnie wsparcia kontrolerów ruchu na starcie nic specjalnego.

Opublikowano
Opublikowano

Mamy nowe info. Przynajmniej wiadomo, że będziemy czekać 5, a nie 10 lat ;)

Opublikowano
29nyvzr.jpg

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Bardzo ciekawe info z PAX. Duke Nukem Forever jest już w fazie szlifów :D Pojawi się w 2011 na PS3, X360 i PC.

Właśnie demo oglądam :P

Wygląda to tak jakby Gearbox przejęło projekt i go dokończyło. Widziałem jak Duke walił do bossa na boisko do football'u amerykańskiego i po wszystkim wykopał jego oko do bramki :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Gierunia śmiga na X360, czyli PS3 jak zwykle dostanie ochłap. :whistling:

Opublikowano

Posiadacze PS3 już się pewnie przyzwyczaili ;)

Nie będzie źle, Borderlands chyba dobrze chodziło na PS3. A grę jednak kończy ta sama ekipa.

Opublikowano

Najważniejsze, że na PS3 wyjdzie remake jednego z lepszych Exów na pierwszego Xboxa - Oddworld Stranger Wrath

Niech sonybojki zobaczą prawdziwe gry i przyrównają ten mega tytuł do jakichś crapów pokroju Ratchet i Jak! Gameplay, grafika, muzyka i wszystko inne zjada na śniadanie to co 3/4 użytkowników widziało w dziecinnych platformerach na PS2.

Hmm, może po części otworzy im to oczy i zobaczą, że pierwszy Xbox był całkiem dobrą konsolą, tylko przez popularność PSXa nie mógł poważnie zarządzić ;)

Opublikowano

o jaaaa DNF żyje :D

skoro robi go gearbox to co z Borderlands 2...

Opublikowano

To dopiero wiadomosc. Hail to the King baby! wypadaloby napisac i jedyne co pozostaje to czekac na wiecej materialow z gry i ogloszenie daty premiery.

Opublikowano

Posiadacze PS3 już się pewnie przyzwyczaili ;)

No ja np co raz częściej ogrywam multiplatformy na klocku pełen obrót

Najważniejsze, że na PS3 wyjdzie remake jednego z lepszych Exów na pierwszego Xboxa - Oddworld Stranger Wrath

Niech sonybojki zobaczą prawdziwe gry i przyrównają ten mega tytuł do jakichś crapów pokroju Ratchet i Jak! Gameplay, grafika, muzyka i wszystko inne zjada na śniadanie to co 3/4 użytkowników widziało w dziecinnych platformerach na PS2.

Hmm, może po części otworzy im to oczy i zobaczą, że pierwszy Xbox był całkiem dobrą konsolą, tylko przez popularność PSXa nie mógł poważnie zarządzić ;)

Albo w życiu nie trzymałeś innego pada niż tego od chłopaków z MS, albo to prowo.

Jeżeli to pierwsze to przytoczę dzisiejsze słowa Kosa : "Brak drugiej konsoli w domu - niezależnie od powodu, najczęściej finansowego - nie usprawiedliwia płaczu na forach. "

ps obstawiam, że to i tak prowo :thumbsup:

edit: co się dzieje z tym tematem, dziś Psyko mówi że Niny zdechnie. Dżop, że Jak (Danonek, Słupek, widzisz to i nie grzmisz ?) to crap, chyba trzeba czaju naparzyć :)

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Żartujesz? Stranger`s Wrath to był crap, dobrą grą się stał z chwilą zapowiedzi na PS3 ^_^

Opublikowano

Żartujesz? Stranger`s Wrath to był crap, dobrą grą się stał z chwilą zapowiedzi na PS3 ^_^

GOTY 2011

fajna gra ale nie dałem jej rady dokończyć na x1, boooring. Chętniej bym przywitał reamke oddworldów z PSXa, O:SW jak wormsy czy metal slug za (pipi) mi nie pasuje w 3D

Opublikowano

fajna gra ale nie dałem jej rady dokończyć na x1, boooring. Chętniej bym przywitał reamke oddworldów z PSXa, O:SW jak wormsy czy metal slug za (pipi) mi nie pasuje w 3D

Odpal sobie te beznadziejne PSN (PSS) , ściągnij Aby (nie trzeba ściemnionych pkt. kupować, lepiej się złożyć na pięciu) i ciesz się do woli.

Opublikowano

Odpal sobie te beznadziejne PSN (PSS) , ściągnij Aby (nie trzeba ściemnionych pkt. kupować, lepiej się złożyć na pięciu) i ciesz się do woli.

nie odpale bo jest beznadziejne

to na Xa już nie ma oryginalnych punktów do kupienia tylko ''ściemnione'' czy też na xa nie można się zrzucać na gry xD

nie obchodzi mnie stary abe z psx odpalony na ps3 tylko remake starego abe, wypas grafa 1080p, bonusy, dodatki.

Opublikowano

Co do Jaka: nie ma co się spierać. To crap wychwalany tylko dla tego, że wyszedł za czasów gdy królowało PS2, więc na dobrą sprawę był jednym z naprawdę niewielu platformerów na PS2.

Opublikowano

Wywołujesz przed tablice serie Jaka i Dextara z PS2? Crap?

Ten temat zjada własny ogon. Juz nie wiem jakie rzeczy sie tu przeczyta jak sie wejdzie za jakis czas.

Opublikowano

Co do Jaka: nie ma co się spierać. To crap wychwalany tylko dla tego, że wyszedł za czasów gdy królowało PS2, więc na dobrą sprawę był jednym z naprawdę niewielu platformerów na PS2.

Rzym - Latina dużo tam siedziałem więc jedne klimaty :) Naprawdę twierdzisz, że na PS2 było mało platformówek ? Akurat to dla mnie najlepszy gatunek i jeżeli chodzi o platformery to najwięcej tu się naskakałem (PS2).

ps Rzym najlepsza miejscówka w Euro :)

ps 1 coś na wyluzowanie :)http://www.youtube.com/watch?v=ltRBO75nArc nasza dawna moc z Gorzowa . Polecam nie długo , pierwszy po 10 latach legal dla wnuków ...

edit: Voytec to samo pisałem 3 posty wcześniej

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Rzym jest piękny dla turysty, nie mieszkającego :)

Co do ilości platformerów na PS2 (mówie o exach wartych uwagi, czyt. z wysoką średnią) mamy:

- Sly'a - wygląda na fajnego platformera, niestety nie miałem okazji zagrać, najmniej ekspolatowany przez twórców

- Ratchet'a - fajny platformer z odrobiną akcji i zbieractwem, fajna gierka

- Jak - wg. mnie gniot. Przy ww. poprostu porażka. Mam wszystkie 3 częsci, nie mogę się przemóc by je skończyć.

Opublikowano

Jak&Daxter crap? OMG! Jako wielbiciel i znawca platformówek stwierdzam, że Jak&Daxter był najlepszą platformówką poprzedniej generacji konsol. Zjadał na śniadanko wszelkie Conkery, Super Mario Sunshine i Ratchety. Niestety druga i trzecia częśc już nie są tak dobre. Ale jedynka to absolutny klasyk.

Opublikowano

Jedynka jest najlepsza, nie zmienia faktu, że jakoś mnie nie porwała. Może to dla tego, że miałem kontakt z SMG przed graniem w Jaki i o ile w Mario grałem dosłownie z ucieszoną japą cały czas (ta gra jest tak pozytywna że oja(pipi)e) to Jak mnie przynudził śmiertelnie. Żarty Daxtera są OK, ale reszta mnie nie porwałą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.