Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

A wiec tak wyglada czlowiek z 3 konsolami tej generacji.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 202 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Można się z tego wyleczyć? Chciałbym mieć 3 konsole, ale się boję patrząc na Grega :(

Opublikowano

easye: Nie trudniej tylko się nie da :) Na PS3 nie ma żadnej gry z dużym otwartym światem, ogromoną ilością przeciwników i grafiką Uncharted 2. Nikt by nie chciał by przez dążenie do super grafy z Reach zrobili takiego cieniaka jak Killzone 2 :whistling: Niech najpierw Sony zrobi taką grę jak Reach to będzie można coś porównać. Porównać to będzie można GT5 i Forza 3 i 4.

Opublikowano

Gdybyście byli na FD to bym wam opowiedział jak to jest ^_^ Może nawet przewiózłbym któregoś Alfą :lol:

Opublikowano

easye: Nie trudniej tylko się nie da :) Na PS3 nie ma żadnej gry z dużym otwartym światem, ogromoną ilością przeciwników i grafiką Uncharted 2. Nikt by nie chciał by przez dążenie do super grafy z Reach zrobili takiego cieniaka jak Killzone 2 :whistling: Niech najpierw Sony zrobi taką grę jak Reach to będzie można coś porównać. Porównać to będzie można GT5 i Forza 3 i 4.

True,pisalem tylko o wrazeniach estetycznych. Mapy w multi za to dla mnie wygladaja fantastycznie i co najwazniejsze nie przeszkadza to jak w killzone,bo grafika jest ostra jak zyleta. Ogolnie Halo zowu zarzadzi! :thumbsup:

Opublikowano

True,pisalem tylko o wrazeniach estetycznych. Mapy w multi za to dla mnie wygladaja fantastycznie i co najwazniejsze nie przeszkadza to jak w killzone,bo grafika jest ostra jak zyleta. Ogolnie Halo zowu zarzadzi! :thumbsup:

Wiem, tylko należało to sprecyzować bo zaraz trole by głupoty pisały ;)

Opublikowano

Ciekawy news: http://kotaku.com/5632512/new-xbox-360-bundle-includes-kinect-250gb-hard-drive

Czyli w USA bundle PS3 + Move i gra będzie kosztować tyle samo (399$) co bundle X360s (z dyskiem) + kinect i gra.

Trochę śmieszne bo teoretycznie start z Move jest tańszy niż z Kinect :P

W obu bundlach (Arcade i 250Gb) kinect kosztuje tyle samo w USA co starter Move czyli 100$.

W UK tak samo Bundle od Sony jak i M$ będą kosztować tyle samo czyli 300 funtów (jeżeli chodzi o bundle Sony to tam gdzie dodają grę, bo europejski starter jest tańszy o grę gdyż ma dysk z demami).

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

1:12 - 1:19 Greg

Typowa argumentacja fanow Nintendo :teehee:

Leżem i nakryłem się nogami :turned:

Opublikowano

Takie artykuły nie mają sensu. Wszyscy wiedzą, że PS3 jest najlepsze, niektórzy tylko nie potrafią tego przyjąć do świadomości. ^_^

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

uznajmy za wyznacznikiem jakości konsoli jest jakość gier nań wychodzących... fuck ;/ PS3 pod tym wzgledem tez wygrywa :/ nie trafiłem, a starałem sie, zeby x360 byl na plusie w mojej wypowiedzi...

Opublikowano

Z tym muszę się zgodzić. Wszyscy lubimy artykuły na świerzo :whistling:

Opublikowano

uznajmy za wyznacznikiem jakości konsoli jest jakość gier nań wychodzących... fuck ;/ PS3 pod tym wzgledem tez wygrywa :/

God of War 3 i Uncharted 2 niszczą cały lineup Microsoftu z Mass Effect, Gears of War i Halo na czele :whistling:

Opublikowano

w pierwszej 20 najwyzej ocenianych gier tej generacji jest wiecej ex z ps3 niz x360

Opublikowano

Ale i tak nic nie napisali o potędze Cell, gdzie miał służyć do odpalania miksera, lodówki, pralki itd.

Opublikowano

w pierwszej 20 najwyzej ocenianych gier tej generacji jest wiecej ex z ps3 niz x360

ok namówiłeś mnie XD jak w koncu coś zjem i sie ogarne to mozemy o ilosci/jakosci exów rozmawiać :D wyniknie z tego fhui konstruktywna wypowiedz jak i cała dyskusja ale co tam :D liczy sie beka w tym temacie.

tylko sobie przygotuje stosowne tabelki xD

Opublikowano

uznajmy za wyznacznikiem jakości konsoli jest jakość gier nań wychodzących... fuck ;/ PS3 pod tym wzgledem tez wygrywa :/

God of War 3 i Uncharted 2 niszczą cały lineup Microsoftu z Mass Effect, Gears of War i Halo na czele :whistling:

a może jest na odwrót? :turned:

Opublikowano

a może jest na odwrót? :turned:

God of War 3 jest exclusivem na PS3, dodatkowo na XO nie ma żadnej gry, by przeciwstawić się potędze Kratosa.

Uncharted 2 jest piękny i filmowy.

Mass Effect 2 będzie na PS3.

Gears of War i Halo są skrajnie przehypeowane z tym, że Halo broni się całkiem niezłym multi. Niestety, w Killzone2 jest poprostu mniej dzieciaków.

Dla mnie wyższość tych gier nad exclusiveami z XO jest coraz bardziej widoczna.

Opublikowano

Do końca tego roku wyjdzie LBP2 oraz GT5, a na początku przyszłego KZ3 i MS Apokalipsa. No, ale na PS3 nie ma gier...

Opublikowano

Gears of War i Halo są skrajnie przehypeowane z tym, że Halo broni się całkiem niezłym multi.

Nie sa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.