gilber7 0 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Pożyczyłem kumplowi pada i zgubił mi końcówkę USB do pada przewodowego. Szukałem na allegro ale nikt takowej nie sprzedaje. Co w takim układzie mogę zrobić? Czy jest jakaś opcja, czy pada mogę już sobie do d...y wsadzić?! Quote Link to comment
gilber7 0 Posted March 22, 2008 Author Share Posted March 22, 2008 To swoją drogą. Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 sproboj na infolinie MS - albo ci przysla sama koncowke lub dasz im pada a oni dadza ci nowego - sproboj Quote Link to comment
gilber7 0 Posted March 22, 2008 Author Share Posted March 22, 2008 Numer jest na stronie xboxa?? Akurat święta więc dopiero we wtorek zadzwonię. Ale nie jestem pewny, że tak chętnie mi to załatwią. Mogą chcieć rachunek? Quote Link to comment
Diabeu 1 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 zarejestrujesz sprzęt i bez problemów powinni ci wymienić Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Numer jest na stronie xboxa?? Akurat święta więc dopiero we wtorek zadzwonię. Ale nie jestem pewny, że tak chętnie mi to załatwią. Mogą chcieć rachunek? bedziesz gadal to sie wszystkiego mozesz dowiedziec Quote Link to comment
Matrox 6 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Mam inny probelem z padem, nie bede zakladal specjalnie nowego tematu wiec sie podepne tutaj Ostatnio w padzie bezprzewodowym mam autopilota na owal w Forzie czyli gdy nie dotykam analoga to pad zachowuje sie tak jakbym go lekko odchylal w lewo, macie jakis pomysl jak to naprawic ? Gwarancji na pada juz raczej nei mam bo posiadam go juz ponad 2 lata, paragonu tez nie posiadam. Quote Link to comment
Arek_ 20 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Zwyczajnie zepsuty i go nie naprawisz. "mam autopilota na owal w Forzie"-a tego nie rozumiem. Ja gram na krzyżaku więc ustawiam szalone (wysokie) wartości w opcjach zaawansowanych dla gałki i wtedy mi nie skręca. Ty sobie popróbuj różne ustawienia (bodajże X w opcjach, a tam takie rzeczy jak deadzone itd., powyżej 40% raczej nie, ja mam 80% ale gałki nie używam) Quote Link to comment
Matrox 6 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 (edited) Zwyczajnie zepsuty i go nie naprawisz."mam autopilota na owal w Forzie"-a tego nie rozumiem. Ja gram na krzyżaku więc ustawiam szalone (wysokie) wartości w opcjach zaawansowanych dla gałki i wtedy mi nie skręca. Ty sobie popróbuj różne ustawienia (bodajże X w opcjach, a tam takie rzeczy jak deadzone itd., powyżej 40% raczej nie, ja mam 80% ale gałki nie używam) Z tym owalem to chodzi o to, ze na takim torze w forzie moge teraz wcisnac gaz i nie dostykac analoga, bo samochod sam skreca. No nic, trudno, chyba trzeba bedzie kupic nowego, a narazie bede gral na przewodowym. Edited March 22, 2008 by Matrox Quote Link to comment
gilber7 0 Posted March 22, 2008 Author Share Posted March 22, 2008 Numer jest na stronie xboxa?? Akurat święta więc dopiero we wtorek zadzwonię. Ale nie jestem pewny, że tak chętnie mi to załatwią. Mogą chcieć rachunek? bedziesz gadal to sie wszystkiego mozesz dowiedziec No to po świętach napiszę jak się sprawa potoczyła. Quote Link to comment
qazar 0 Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Dostaniesz bez problemu nowego pada i to nie jeden raz Ja po zgłoszeniu awarii mojego pada od elite dostałem taką samą nówkę po 14 dniach w tej materii MS nie ma sobie równych i jest najbardziej uczciwą firmą jaką znam, oczywiście pytaniem jest czy my też tacy będziemy i nie dojdzie do nadużyć.... Quote Link to comment
Matrox 6 Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Dostaniesz bez problemu nowego pada i to nie jeden raz Ja po zgłoszeniu awarii mojego pada od elite dostałem taką samą nówkę po 14 dniach w tej materii MS nie ma sobie równych i jest najbardziej uczciwą firmą jaką znam, oczywiście pytaniem jest czy my też tacy będziemy i nie dojdzie do nadużyć.... Wiem, ze tak bylo jeszcze jakis czas temu, wysylali nowego nawet bez wysylanie do nich tego zepsutego. W tej chwili nie pytaja przypadkiem o paragon i inne pi.erdoly, minely juz 2 lata od premiery wiec nie wszyscy maja gwarancje? Quote Link to comment
B0dz1o 3 Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Pożyczyłem kumplowi pada i zgubił mi końcówkę USB do pada przewodowego. Szukałem na allegro ale nikt takowej nie sprzedaje. Co w takim układzie mogę zrobić? Czy jest jakaś opcja, czy pada mogę już sobie do d...y wsadzić?! Chyba szukasz czegoś takiego http://www.robson.pl/index.php?p=16&id=3458 Quote Link to comment
qazar 0 Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Dostaniesz bez problemu nowego pada i to nie jeden raz Ja po zgłoszeniu awarii mojego pada od elite dostałem taką samą nówkę po 14 dniach w tej materii MS nie ma sobie równych i jest najbardziej uczciwą firmą jaką znam, oczywiście pytaniem jest czy my też tacy będziemy i nie dojdzie do nadużyć.... Wiem, ze tak bylo jeszcze jakis czas temu, wysylali nowego nawet bez wysylanie do nich tego zepsutego. W tej chwili nie pytaja przypadkiem o paragon i inne pi.erdoly, minely juz 2 lata od premiery wiec nie wszyscy maja gwarancje? Nie Ja dostałem nawet pad od elity a pani mówiła ze są tez do wersji moongoose Quote Link to comment
kim 1 Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Ostatnio w padzie bezprzewodowym mam autopilota na owal w Forzie czyli gdy nie dotykam analoga to pad zachowuje sie tak jakbym go lekko odchylal w lewo, macie jakis pomysl jak to naprawic ? Gwarancji na pada juz raczej nei mam bo posiadam go juz ponad 2 lata, paragonu tez nie posiadam. hm tez tak raz mialem i go naprawilem. poprostu lezal jakis czas odwrocony(przyciskami do ziemi) i tez mi pozniej sam skrecal. co zrobilem? polozylem go odwroconego z galka ustawioną odwrotnie do strony w ktora skrecal. po kilku godzinach sam sie "wyprostowal" Quote Link to comment
gilber7 0 Posted March 28, 2008 Author Share Posted March 28, 2008 Pożyczyłem kumplowi pada i zgubił mi końcówkę USB do pada przewodowego. Szukałem na allegro ale nikt takowej nie sprzedaje. Co w takim układzie mogę zrobić? Czy jest jakaś opcja, czy pada mogę już sobie do d...y wsadzić?! Chyba szukasz czegoś takiego http://www.robson.pl/index.php?p=16&id=3458 To jest dokładnie to czego szukałem. Dzwoniłem do M$, ale nikt nie odbierał i w końcu kazali zostawić wiadomość z numerem telefonu i nazwiskiem (co też zrobiłem) narazie cisza. Quote Link to comment
Juchy 24 Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 watpie bys sie doczekal, do mnie nie oddzwonili Quote Link to comment
gilber7 0 Posted April 2, 2008 Author Share Posted April 2, 2008 No i zadzwoniłem kolejny raz i tak jak myślałem muszę mieć paragon nie musi być mój, może być kolegi to nie ma znaczenia, ale mieć go muszę. Quote Link to comment
Recommended Posts