Skocz do zawartości

Army of Two

Featured Replies

Opublikowano

Przeciez nie ma achievmentow za easy. Dostaje sie achieva za przejscie gry z AI, oraz za kazda misje na poziomie contractor oraz wyzszym.

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam 2 pytania. Dostane achievementa za przejscie gry z Al, jeśli przed ostatnią misje zrobilem z kolega w co-op?? Mogę się do niej wrocic, przejsc z konsolą i dostane achieva??

Drugie pytanie: Czy mogę z kolega przejsc na profesionalu wszystkie misje, i dzięki temu dostać achievementa za profesional i za to ze przeszedlem w co-op całą gre ? Przypomnialo mi sie cos. Zniszczenie objektów z 7, i 8 misji, i zabicie Daltona w mniej niż 40 sec dopiero sie odblokuje, jak kupimy dodatek, tak?

Edytowane przez Gryzli

Opublikowano

1. wydaje mi sie ze nie, ale sprawdzic mozesz - ja robilem COOPa odpoczatu z druga osoba

2. Profesional odblokowuje sie za przejscie na normalu :)

3. ten dodatek jest za free - tylko jesli twoj GT jest na USA a gre masz PAL to nie bedzie on dzialal, musisz pograc go z konta na Europe

Opublikowano
1. wydaje mi sie ze nie, ale sprawdzic mozesz - ja robilem COOPa odpoczatu z druga osoba

2. Profesional odblokowuje sie za przejscie na normalu :)

3. ten dodatek jest za free - tylko jesli twoj GT jest na USA a gre masz PAL to nie bedzie on dzialal, musisz pograc go z konta na Europe

Dzieki signap, a mam jeszcze pytanko. Jeśli ściągne ten dodatek, to wtedy bede mogl zdobywac dalsze achievementy, tak?? Jeśli np chodzi mi o zabicie Daltona w 40 sec, to bedzie trzeba ostatnia misję przejsc całą od nowa, tak

Opublikowano
Przecież bez dodatku, nie możesz zabić Daltona. ;]

Spoko :P

Edytowane przez Gryzli

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam osoby chetnej do zrobienienia achiwow mozliwych do zrealizowania w co-opie, pisac na taga: xX Matek Xx lub PVT Matek :>

Opublikowano

Ja piszę się tylko na multi (1 miliard....), więc jakbyś szukał ludzi (czterech) to weź(cie) mnie pod uwagę (PMka mile widziana)

Opublikowano

Ja jestem ogólnie chętny na grę online. Wyślij mi zaproszenie. Mój GT: pmaleck.

Edytowane przez angej

Opublikowano

Pisałem już wczoraj to w "ustawkach", ale napiszę i tu. Potrzebne 2 osoby do Army of two "na zaraz" - głównie na achievementy z płatnego dodatku!!!! Przy miliardzie też możemy pomóc jakby co-ale potrzebne 2 osoby!!!!

Opublikowano

Dodatku nie mam i chyba raczej nie zainwestuję (nawet nie pamiętam co tam dawali)

Czyli chętne są osoby (w nawiasie GT)

JA (Kroolik 78)

angej (pmaleck)

czesio83 (czesio83)

wi666 (KICIA DMI)

tak? Potwierdźcie postem i ustalimy termin

ja mam wolne od 20.XII do 4.I (ale wiadomo, święta, dom, żonka więc nie spodziewajcie się mnie 24h/7d)

Najlepiej mi pasuje wieczorami po 20-21 lub wtedy, gdy ja mam wolne, a żonka do roboty idzie czyli

od 8.00 do 16.00 i wieczorem - 22.XII (poniedizałek), 29-30.XII

w resztę dni jak pisałem w godzinach podobranockowych

Opublikowano

Kroolik widzę, że ty jesteś bardzo chętny i wykazujesz inicjatywę ;) Tylko jak napisałem w swoim poście potrzebne 2 osoby, bo ja już gram z Octane PL i chcemy tego miliarda przyboostowac do końca tygodnia - godzina obojętna czyli jak dla mnie wystarczy się umówic. Jak 2 osoby z was się zdecydują to możemy zacząc już dziś od 22. Pozdrawiam!!

Opublikowano

Jakby się zwolniło miejsce i potrzeba kogoś to mogę pograć. Ale masterem w Ao2 nie jestem.

Jeśli ktoś potrzebuje partnera do co-opa taż się pisze.

Edytowane przez Dante

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko.

Army of Two chce przejść grę z żywym partnerem niekoniecznie dla aczików, ale jak co to moge pomóc porobić smile.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja chetnie zagram w army of 2 w coop, moj gt: Grrubas slijcie pw

Opublikowano

Mi został tylko ten (pipi)any miliard...., a mam pewnie około 100 baniek więc 10%

Co za z(pipi)any achiv

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ten archivment za kase po necie:( gralem kilka meczy zarobilem troche kasy a w statystykach mam nadal 0 :( o co chodzi gralem normalnie quick match:( tak samo te archi za wykupione bronie w multi, i granie na podstawowych broniach:(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam osoby do coop. Brakuje mi mi jednego achievementa. Jeśli ktoś jest chętny to proszę pisać na PM.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanko odnośnie Achivów

Alright, Who Wants Some?

Kill 250 enemies total using SMGs

-który karabin to SMG?

Spray and Pray

Kill 250 enemies total using Machine Guns.

-który karabin to Machine Guns?

Running Man

Kill 75 enemies while in the stealth mode of Overkill.

-jaki to ma być stealth mode z ręki, główki ,z nogi czy jeszcze jakiś inny?

Starting a Riot

Kill 50 enemies total in Co-op Riot Shield.

-czy to da sie zrobić z botem?

I promise to kill you last

Kill Dalton in less than 40 seconds

-czy komuś to się udało?

Arnold Braunschweiger

Destroy 300 destructible objects in Mission 7,8

-o jakich obiektach mowa?

;)

Opublikowano

- SMG to jakies P90, MP5

- MG = SAW, PKM

- ladujesz aggro, uruchamiasz go i zabijasz ludzi (najlepiej w coop zrobic)

- nie

- mi sie udalo XD

- np. gdy jestes w studiu TV to rozwalasz ekrany, itp

Opublikowano

wystarczy rozwalać ławki i lampy:) nie trzeba demolować studia:)

zabicie daltona w niecałe 40 sekund to tylko w co opie z drugim graczem i na najłatwiejszym poziomie :) 2 strzały ze stingera 2 gracz poprawia snajperka :) a gdy zeskoczy lecimy na niego z czym tam chcemy:)