Drantzell 45 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Mam pytanko do kogoś kto się zna. Czy można używać w zamian za te baterie jednorazowe akumulatorków, które bym wyjął z aparatu? - AA(#5) Ni-MH BATTERY 1.2V 2700mAh <robi ładne oczka :cierpienie: > xD Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Oczywiście że możesz Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 jasna sprawa. ja tak gram, 2 mam w padzie a 2 się ładują i potem zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 a czemu mialo by sie nie dac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Pad od Xboxa nie wymaga "specjalnych" baterii. Paluszek to paluszek i nie ważne czy akumulatorek czy nie, czy jakiś niklowo-księżycowy czy inny. Ale czy musiałeś zakładać nowy temat? Do przeniesienia lub wykasowania IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sasori 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 a czemu mialo by sie nie dac? Bo za każdym razem, kiedy używa się akumulatorka do pada, Bóg zabija kociaka, snifff. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Nieeee... Myślałem że wybuchnie xD Na padzie pisało żeby nie używać innych baterii niż paluszki AA6, bo może wybuchnąć ;D Dzięki wielkie. <idzie i wykrada ojcu z aparatu 4 akumulatorki xD> Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 <wez skoncz z tymi tagami z gg> Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 <kończy> ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Pijany 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 W miejscu na baterie pisze zeby uzywac wylacznie baterii AA LR6, nie zwrocilem na to uwagi i kupilem akumulatory AA HR6, czy moze miec to jakies negatywne skutki na pada ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pijany 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Podbijam, odpowie ktos ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 (edytowane) Mi sie wydaje , ze to tylko sciema M$ zeby kupowac ich "plej end czardz kid " :] ja sobie wlasnie wczoraj kupilem ladowareczke duracell z dwoma akumulatorkami 1700 za 41 zl , nie ma to jak promocje w Carrefour . edit --> i akumulatorki dzialaly przez 10 minut . To chyba niemozliwe ze po 12 godzinach ladowania gralbym tak krotko , chyba ze 1700 to zamala pojemnosc. Teraz laduje je po raz drugi , mam czas do 22 zeby mi oddali kase. Jakich wy urzywacie ladowarek i jakiej pojemnosci akumulatorkow no i oczywiscie na ile godzin grania wam wystarczaja ? Edytowane 12 Kwietnia 2008 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja używam akumulatorków 2700 i przyjemnie mi się z nich korzysta. Wystarczają spokojnie na kilkanaście godzin. Nic nie wybucha ;p Jak się kończą to wyjmuje inną pare z ładowarki, stare wrzucam do ładowarki i tak mogę se non stop ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja sie zaopatrzyłem w philipsa 2600 i ładuje w troche już podstarzałym pentagramie. Wczoraj pograłem pare godzin, dzisiaj też a wskaznik naładowania nadal full Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 bo to zaden wskaznik - pogralem moze ze 2h na standardowych bateriach i juz mam 1 kreske mniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi