Opublikowano 9 kwietnia 200817 l poszukuje 1osoby na tryb Epidemic w DARK SECTOR 500 i 200POINTS oraz 3osob na INFECTION tez DARK SECTOR 500 i 200POINTS Edytowane 20 grudnia 200816 l przez shy4
Opublikowano 9 kwietnia 200817 l poszukuje 1osoby na tryb Epidemic w DARK SECTOR 500 i 200POINTS oraz 3osob na INFECTION tez DARK SECTOR 500 i 200POINTS A co by ewentualnych zastanawiajacych sie przekonac i zmotywowac nagrodze 48h trailami bo mam troszke na zbyciu tongue.gif za kazde 100ptk dla mnie daje jednego traila. w polsce premiera w piatek ... wiec jeszcze chwilkę poczekasz ja dopiero co vikinga nabyłem bo premiera byla Pamiętaj że u nas wszystko wolniej działa
Opublikowano 10 kwietnia 200817 l Autor hmmm myslalem ze w pl tak samo premiery jak w calej europie sa....
Opublikowano 10 kwietnia 200817 l poszukuje 1osoby na tryb Epidemic w DARK SECTOR 500 i 200POINTS oraz 3osob na INFECTION tez DARK SECTOR 500 i 200POINTS A co by ewentualnych zastanawiajacych sie przekonac i zmotywowac nagrodze 48h trailami bo mam troszke na zbyciu tongue.gif za kazde 100ptk dla mnie daje jednego traila. Ja jestem chętny. Mój GT: Charlesz
Opublikowano 13 kwietnia 200817 l Autor anyone? mam juz dosyc lamerow ktorzy jak przegrywaja to rezygnuja i uciekaja z meczu...;/
Opublikowano 28 kwietnia 200816 l ja jestem chetny jezeli ktos jest chetny... prawie codziennie po 24.00 jak cos slac wiadomosc via live
Opublikowano 18 grudnia 200816 l Pilne! Ostatnio coś się umawialiśmy i nie wyszło, teraz każdy kto ma dark sector i chce zrobić wszystkie achievementy online nie wpisuje tutaj swój GamerTag pod moim postem i niech doda mnie do friedsów, podobno trzeba 6 ludzi, myśle, że na tym forum tylu się znajdzie.
Opublikowano 22 grudnia 200816 l ch*uja się uzbiera i je*ie mnie już to, oddaje gre kumplowi. :wkurzony: ustawka odwołana ;] Edytowane 22 grudnia 200816 l przez Dark AlexX
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Jakby ktos chciał to ja chętnie popykam do nabicia archivementów bo z hamburgerami nie jest za lekko
Opublikowano 17 stycznia 200916 l szukam chetnych do ustawki na acziki w DS moj GT raiders25. jak ktoś chce pograc to pisac dogadamy sie co do dnia i godziny.
Opublikowano 27 lutego 200916 l Jak zrobić osiągnięcie Double Decap Latte Rebound Headhunter a co do tego to odcinam glowy sotrzem, ale osiagniecie nie wpada,a zrobilem to juz duzo razy
Opublikowano 27 lutego 200916 l Double Decap Latte Get Two Decapitations In One Shot. Najprościej jest rzucić Power-Throw w stado zombie i włączyć aftertouch. Rebound Kill an Enemy With a Reflected Projectile. W chwili gdy zdobędziesz tarczę podejdź do byle jakiego żołnierza i ją odpal. http://www.onlinecenter.pl/Poradniki-Xbox-...ark-Sector.html
Opublikowano 27 lutego 200916 l Odpalam tą tarczę np przy tych kolesiach w zółtych strojach i nic się nie dzieje, a normlanie jestem przy nich
Opublikowano 9 marca 200916 l 3 pytania: 1. Czy po przejściu gry można wybrać dowolny poziom i w niego zagrać? 2. Wszelkie rodzaje zabójstw (headshoty, finishery itd.) gra zlicza na bieżąco czy co save ? 3. Czy jak przejdę raz grę i nie zbiorę wszystkich upgradeów broni to przechodząc drugi raz muszę zebrać tylko pozostałe czy od nowa wszystkie?
Opublikowano 10 marca 200916 l Autor 1.NIE 2.na bieżąco 3.od nowa wszystkie, trzeba łyknąć wszystkie przy jednym podejściu ogólnie banalnie łatwe do znalezienia poza 1 czy 2 których bez opisu znaleźć to tylko fart
Opublikowano 19 marca 201015 l Szukam osób do boostowania achievementów w tej grze. Jak ktoś chętny to pisać na live.