Skocz do zawartości

Dark Sector

Featured Replies

Opublikowano

poszukuje 1osoby na tryb Epidemic w DARK SECTOR 500 i 200POINTS

oraz 3osob na INFECTION tez DARK SECTOR 500 i 200POINTS

Edytowane przez shy4

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A co by ewentualnych zastanawiajacych sie przekonac i zmotywowac nagrodze 48h trailami bo mam troszke na zbyciu tongue.gif za kazde 100ptk dla mnie daje jednego traila.

w polsce premiera w piatek ... :( wiec jeszcze chwilkę poczekasz ja dopiero co vikinga nabyłem bo premiera byla :lol: Pamiętaj że u nas wszystko wolniej działa :lol:

Opublikowano
  • Autor

hmmm myslalem ze w pl tak samo premiery jak w calej europie sa....

Opublikowano

A co by ewentualnych zastanawiajacych sie przekonac i zmotywowac nagrodze 48h trailami bo mam troszke na zbyciu tongue.gif za kazde 100ptk dla mnie daje jednego traila.

Ja jestem chętny. Mój GT: Charlesz

Opublikowano
  • Autor

anyone? mam juz dosyc lamerow ktorzy jak przegrywaja to rezygnuja i uciekaja z meczu...;/

• 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Pilne!

Ostatnio coś się umawialiśmy i nie wyszło, teraz każdy kto ma dark sector i chce zrobić wszystkie achievementy online nie wpisuje tutaj swój GamerTag pod moim postem i niech doda mnie do friedsów, podobno trzeba 6 ludzi, myśle, że na tym forum tylu się znajdzie.

Opublikowano

ch*uja się uzbiera i je*ie mnie już to, oddaje gre kumplowi. :wkurzony:

ustawka odwołana ;]

Edytowane przez Dark AlexX

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

szukam chetnych do ustawki na acziki w DS moj GT raiders25. jak ktoś chce pograc to pisac dogadamy sie co do dnia i godziny.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak zrobić osiągnięcie

Double Decap Latte

Rebound

Headhunter a co do tego to odcinam glowy sotrzem, ale osiagniecie nie wpada,a zrobilem to juz duzo razy

Opublikowano

Odpalam tą tarczę np przy tych kolesiach w zółtych strojach i nic się nie dzieje, a normlanie jestem przy nich

Opublikowano

juz wpadlo podchodizlem do kazdego i sie jakos udalo :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

3 pytania:

1. Czy po przejściu gry można wybrać dowolny poziom i w niego zagrać?

2. Wszelkie rodzaje zabójstw (headshoty, finishery itd.) gra zlicza na bieżąco czy co save ?

3. Czy jak przejdę raz grę i nie zbiorę wszystkich upgradeów broni to przechodząc drugi raz muszę zebrać tylko pozostałe czy od nowa wszystkie?

Opublikowano
  • Autor

1.NIE

2.na bieżąco

3.od nowa wszystkie, trzeba łyknąć wszystkie przy jednym podejściu ogólnie banalnie łatwe do znalezienia poza 1 czy 2 których bez opisu znaleźć to tylko fart

• 1 rok później...