Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Odnośnie cherry coke trudno określić bez porównania z oryginałem czy to jest ten sam napój, ale na pewno da się wyczuć, że smakuje inaczej niż coca cola cherry. Kupię na zapas, bo pewnie niedługo znowu zniknie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Czy ta nowa stara cherry coke jest normalnie słodzona wyłącznie cukrem czy ma dodatkowo milion kg różnych słodzików? Ja w ogóle nie mogę tykać niczego co ma słodziki i to co zrobili ze zwykłą Pepsi to zbrodnia. Jak ktoś chce pić słodziki to sobie kupi zero. Pewnie ograniczenie ilości cukru z powodu tych podatków cukrowych, ale wkurza mnie to jak nie wiem. Już nawet soku nie można normalnie wypić, bo prawie każdy ma sukraloze w składzie... Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Grześ
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 12 minut temu, Shen napisał(a):Tylko zdrowy, prawilny cukier, dlatego puszka ma prawie 150kcalSzanuje takie podejście do klienta Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Grześ