Opublikowano wtorek o 20:451 dzień Odnośnie cherry coke trudno określić bez porównania z oryginałem czy to jest ten sam napój, ale na pewno da się wyczuć, że smakuje inaczej niż coca cola cherry. Kupię na zapas, bo pewnie niedługo znowu zniknie.
Opublikowano wczoraj o 03:51 1 dzień Czy ta nowa stara cherry coke jest normalnie słodzona wyłącznie cukrem czy ma dodatkowo milion kg różnych słodzików? Ja w ogóle nie mogę tykać niczego co ma słodziki i to co zrobili ze zwykłą Pepsi to zbrodnia. Jak ktoś chce pić słodziki to sobie kupi zero. Pewnie ograniczenie ilości cukru z powodu tych podatków cukrowych, ale wkurza mnie to jak nie wiem. Już nawet soku nie można normalnie wypić, bo prawie każdy ma sukraloze w składzie... Edytowane wczoraj o 03:51 1 dzień przez Grześ
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 12 minut temu, Shen napisał(a):Tylko zdrowy, prawilny cukier, dlatego puszka ma prawie 150kcalSzanuje takie podejście do klienta Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez Grześ
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Pepsi przez swoją strategię straciła drugie miejsce w Ameryce i teraz to Dr Pepper w kategorii napojów słodkich jest drugi. Ogólnie widać w ich reklamach, że bardziej skupili się na rynku bezcukrowym. Tylko po co na siłę zmieniać nawyki klientów? Dobrze, że coca cola ma na to wyjebane.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Szkoda, że dr Pepper ma jeszcze więcej słodzików. Tak z 10 lat temu polubiłem ten napój, ale w tej chwili zostawia taki słodko-gorzki obrzydliwy posmak tych słodzików, że nie da się tego pić.