Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Akcja: nr 1 nołskop na Bieniu nr 2 Team Onyx - team work - dobicie strzałem od ziemi nr 3 Stuck na Raptor Edytowane 27 kwietnia 200816 l przez KarCzoH
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l MVP Sloty 4(double kill na bobku i filu), Slot 5(ladny gameplay na bobku i filu), 6(killing spree oraz sniper spree z jednym chorym double killem ze snipy).
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Tak mnie zastanawia... co za cwel zlosliwie ludziom wpierdziela rating 1/5.
Opublikowano 27 kwietnia 200816 l Pewnie jakiś, co nie dostał Recon'a za swój uber-skillowy filmik, w którym robi double killa z shotguna w bubble-shieldzie
Opublikowano 4 maja 200816 l Jeszcze jakis czas... Powiedzmy ze kilka dni... Czy ten konkurs jeszcze aktualny jest ? ;p
Opublikowano 5 maja 200816 l Autor Oczywiście! Do środy (do północy) można zapodawać filmy - myślę że w piątek wieczorem podam wynik. BTW - doszedł 4 sędzia...
Opublikowano 8 maja 200816 l Autor Ok - koniec zgłoszeń... Teraz tylko czekamy jak typują sędziowie... Zaraz wychodzę do pracy - wyniki jutro (nie mam jeszcze typowania jednego sędziego). Pozdr! Edytowane 10 maja 200816 l przez TroniC
Opublikowano 11 maja 200816 l i co tam, będą te wyniki dziś? ;p sędzia 4 się ociąga bo bierze "w łapę" pewnie ;>
Opublikowano 11 maja 200816 l Autor Nie... przyczyny techniczne... Musicie jeszcze trochę poczekać...
Opublikowano 11 maja 200816 l i co tam, będą te wyniki dziś? ;p sędzia 4 się ociąga bo bierze "w łapę" pewnie ;> Co do rączki to do buzi ty zboczuchu ty!
Opublikowano 11 maja 200816 l Autor Wyniki. Jak punktowali sędziowie? JEDNOMYŚLNIE I JEDNOGŁOŚNIE zwyciężyła akcja pana... !!FLASHA!! Akcja nr.2 - ładny gameplay na bobku i filu Każdy z sędziów punktował ją jako najlepszą! Zwycięzce proszę o podanie adresu wysyłki nagrody na moje PM i oczywiście gratuluje! Kto był sędzią? Pewnie sami tutaj pogratulują i się ujawnią... Tak jak ja Pozdr! Edytowane 11 maja 200816 l przez TroniC
Opublikowano 11 maja 200816 l Gratuluje wszystkim (trzem osobom ), którzy wzięli udział, wszystkie akcje były świetne i bardzo się przy nich ubawiłem, niestety mogliśmy wybrać tylko jednego zwycięzcę, ale chłop naprawdę na to zasłużył. Andrzej bracie, kiedyś musisz mi dać tą BR'kę do "pomacania"
Opublikowano 11 maja 200816 l Nie widzialem ale wiem ze jak Andrzeja to huinia. Barth, br'ke? czegos innego do pomacania bys nie chcial?
Opublikowano 11 maja 200816 l Uzny misiu, ale jak już to z taką sprawą przyjde do ciebie, a nie do Andrzeja, spokojna twoja głowa
Opublikowano 11 maja 200816 l Nie powiem żebym sie nie cieszył w końcu spłacę dług u kumpla u którego pożyczyłem na wcześniejszy wyjazd do wawy xD Dzięki wszystkim
Opublikowano 12 maja 200816 l Gratki. Jakby mogl ktos dac tutaj do tego filmiku link bylbym wdzieczny.