Skocz do zawartości

HHC varia

Featured Replies

Opublikowano

to trzeba dante podziekowac, ze zamknal forum i nie powysylal ludziom hasel. brawa dla tego pana, ja juz siedze gdzies indziej a tu zagladam chyba tylko przez sentyment.

• Odpowiedzi 113
  • Wyświetleń 175,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Lol

nikt cie tutaj nie prosił i nie potrzebuje

a jak nie wiesz co się dzieje to się nie odzywaj

Opublikowano

wiem jedno, ze wczesniej jeszcze cos sie tu dzialo. a teraz jest tak delikatnie napisawszy "pusty parking". roz.je.ba.les to podforum to sie teraz nie spinaj.

Opublikowano

Część tematów wyczyszczona z linków ale nie chcę mi się wszystkiego przeglądać.

Edytowane przez Dante

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

funny-pictures-cat-does-not-think-plan-will-fail.jpg

zegnam ozieble.

Opublikowano

XTC tez dostalo takie ultimatum? Nie zauwazylem, zeby zamkneli ich na jakis czas. Linkow tez nikt nie sprzata.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiedzialem, gdzie to napisać, także wrzucam tutaj.

W Poniedzialki od 18:00-20:00 w radiu internetowym KampusON leci audycja mojego ziomka ANTYRAMA. Hip-hopowa muza, co nowego w rapie(glownie Bydgoskim), relacje w koncertów itd. Także kto ma czas i chęć to proszę o srogie nakur.wianie

http://www.kampuson.byd.pl/index.php?id=265&submenu=44

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ej ktoś kiedyś pisał, że jest ro.zpierdalatorem w angielskim i wszystko rozumie.

Niech napiszę lyricsy do tego:

Opublikowano

No wuacha. A tekstu do angielskiej zwrotki nigdzie nie ma ;/

Opublikowano

Zapodaj tytuł i wykonawce albo coś w ten deseń w ChRL youtube itp jest zablokowane więc nie mogę pomóc.

• 4 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

12758.222257.L.pihszou-totencham_obskur_white_blue.JPG

JA PIER.DOLĘ - PIH [*]

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Zapodaj tytuł i wykonawce albo coś w ten deseń w ChRL youtube itp jest zablokowane więc nie mogę pomóc.

Jak mozna zyc bez jutuba?

Opublikowano

Przecież to już od dawna wiadomo.

Opublikowano

co.

- Tak, to prawda. Doszło do takich uroczystości, była jego mama i reszta rodziny. Poszliśmy na plażę, zabraliśmy ze sobą trochę trawy, skrzydełek kurczaka, oranżady pomarańczowej. 2Pac wszystko to bardzo lubił. Postanowiliśmy go więc pożegnać w ten sposób - powiedział Young Noble.

I jak ich nie traktowac jak zwyklych, stereotypowych niggersow. Trawa, skrzydelka kurczaka, oranzada pomaranczowa. WTF

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

w ramach żałoby każdy szanujący się fan hip-hopu na(pipi)ia dzisiaj beastie boys cały dzień!