Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Gdzieś czytałem że Skate 2 ma jakąś mini fabułę, a w jedynkę nie grałem, więc czy te 2 części mają ze sobą fabularnie coś wspólnego czy mogę od razu śmiało brać skate 2 a pierwszą część olać?

• Odpowiedzi 349
  • Wyświetleń 39,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja bym brał jedynkę, ale nie za względu na "fabułę", a to, że dwójka ma po prostu z(pipi)any tutorial i lepiej jest zacząć od pierwowzoru.

Opublikowano

Pobrałem sobie dziś nowe DLC do Skate 2. Otrzymujemy 3 obszary do skejtowania. Miejscówki są dość ciekawe i myślę, że cena 400 MSP jest odpowiednia dla 3 sk8parków, więc polecam do kupna!! Przy tym otrzymujemy kilkanaście zadań, spotów i 3 contesty do odblokowania.

Edytowane przez HudyPL

Opublikowano

Ile jest dokładnie zadań ? Możesz coś więcej o nich powiedzieć ?

Opublikowano

Są to filmy oraz fotki. Jeśli dobrze pamiętam po 6 na miejscówke, potem po ich wykonaniu mamy contest. Zadania dość ciekawe.

Opublikowano

Kiedy oblokowuja sie jakies photo-shooty do Thrashera? Bo okladke SBM juz mam, achievement wpadl, ale nadal nic do Thrashera, zakladka w blogu Slappy'ego tez pusta... I dlaczego po wykonaniu ktoregos z eventow zniknela mi zakladka z filmami w telefonie, chociaz bylo ich jeszcze calkiem duzo? Mam tylko zaliczone filmy (moze z 6), myslalem, ze musze zmienic sponsora deski, ale nic z tego... halp?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukaj na mapie musza byc jakies zadania ja mam gre na 100% i bez zadnych bledow. A filmy beda po skonczeniu story jak to bylo w pierwszej czesci.

Gra ktos wogule LIVE jak tak to zapraszam moj nick to Dark Star Shin

Edytowane przez Dark Star

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nareszcie..... ^_^

EDIT:

Zassalem...i jest idealnie..wyj.ebali odliczanie...poprawili chodzenie....tak powinny wygladac pacze :P brawo..gra dostaje +1 do oceny

Edytowane przez BieŃ

Opublikowano

a jest ktos chetny na robienie online activities (czy jakos tak). Data mi obojetna, bo narazie zajmuje sie hall of meat, a potem jeszcze na necie bede gral, ale jak ktos chetny to swietnie

Opublikowano
Są to filmy oraz fotki. Jeśli dobrze pamiętam po 6 na miejscówke, potem po ich wykonaniu mamy contest. Zadania dość ciekawe.

no i na kazdej miejscowce sa tez nowe OTS'y :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pytanie noobowe :)

nie mam chwilowo netu w domu wiec sciagniecie update wiaze sie z zatarganiem konsoli do pracy z calym okablowaniem i zasilaczem. chce miec wiec pewnosc, ze update jest juz dostepny - odpalam giere i sie sciaga?

z gory dzieki za podpowiedz.

Opublikowano

to akurat nie problem, bo netu w domu brak ;)

dzieki za info, jutro taszcze kloca do roboty.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kurce sciagnolem DLC i w sumie skonczylem w ciagu 5h razem ze spotami ale buła spodziewalem sie trudniejszych zadań za to activities sa hardcorowe. W sumie jak za te 800msp spodziewalem sie czegos lepszego.

Opublikowano

Table Hippy Jump rules

wlasnie za takie akcje uwielbiam Skate.

luzna jazda, bez stresu i zadan. lubie tak przyczepic sie do jakiejs fajnej miejscowk i probowac wyczesac cos efektownego. nie dobrze punktowana, ale wlasnie ladnie wygladajaca.

ostatnio wessalo mnie w RE5 i Fable 2, ale chyba musze wrocic na troche do Skate 2 ;)

Opublikowano

Nie mogłeś tego w jeden filmik połączyć ? Table Hippy Jump wymiata a reszta do d.upy.

Opublikowano

Powiem Ci, że za bardzo nie mam czym nagrywać i chęci do tego, ale na pewno bym nie wrzucił tych filmików na YT. Oczywiście nie mówię tu o Table Hippy Jump bo genialnie to wyszło. Wcześniejsze filmiki w tym temacie jakoś bardziej mi się podobały. Chcesz zobaczyć jak jeżdżę w jedynce albo dwójce to możemy pograć w sieci.

Edytowane przez jasiopatryk

Opublikowano

mozemy zrobic jakas sesje wielosobowa. jeszcze w dwojeczke online nie gralem, bo mam od niedawna net na nowej chacie. chetnie wiec sprobuje. zreszta sa jakies online activities do wypelnienia, wiec tez chcetnie z kims powalcze w temacie (nie wiem dokladnie o co biega w tym trybie).

jestem raczej wieczorami - raczej poznymi.

widze, ze musze poszukac headsetu. gdzies mi sie zapodzial po przeprowadzce, a jak na razie nie byl potrzebny ;)

Edytowane przez jiloo

Opublikowano

Online activities to po prostu zadania, które można wykonywać ze znajomymi w sieci. W podstawce chyba 150 i potem jeszcze wraz z dodatkami dochodzą kolejne.

Opublikowano

ale rozumiem ze inne niz w singlu?

jak tak to ja chetnie powalcze w towarzystwie.