Opublikowano 25 lipca 20214 l Ja pie.rdole jakie dzisiaj byly dwa mecze Esencja zuzla, Wroclaw jest nie do powstrzymania.
Opublikowano 28 września28 wrz W końcu najwspanialszy klub wszechświata wrócił na tron. Wspaniały to był sezon, fajnie było w końcu znów poczuć atmosferę sprzed kilkunastu lat. To co sie działo na pierwszym meczu zapamiętam na całe życie. Szesnaście tysięcy ludzi, którzy poszli na mecz nie po to by obejrzeć zawody, tylko po to by będąc naćpani wiarozolem drzeć pizdę przez całe spotkanie. Teraz był rewanż na arytrudnym terenie i udało sie obronić zaliczkę z pierwszego spotkania. Aż ciężko opisać swoje emocje, w tym momencie jestem po prostu jednym z kilkudziesięciu tysięcy najszczęśliwszych ludzi na tej planecie 😁Także ten, Apator K, Apator S, Apator mistrzem Polski jest😁😁😁😁😁😁😁
Opublikowano 29 września29 wrz nigdy nie byłem na nowej motoarenie, ale pamiętam starą na Broniewskiego