_Blizzard_ 1 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Pojawiły się pierwsze informacje dotyczące kolejnej odsłony CoD'a! "Piątka" nosić będzie podtytuł "World at War" i przeniesie nas w okolice Pacyfiku. Czeka nas kolejna podróż w czasie - wracamy na "stare śmieci", w lata 1939-45. Zapowiedziane zostało dodanie czteroosobowego co-op'a, a także pojazdów w trybie multiplayer. Klimat ma się zmienić na bardziej mroczny, a AI przeciwników zostanie mocno dopracowane. Po pierwsze scany i informacje zapraszam tu: http://www.ps3site.pl/call-of-duty-world-a...macje/#comments , http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=190547 . Premiera w końcówce tego roku! Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 watpie by dorownala 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Czeka nas kolejna podróż w czasie - wracamy na "stare śmieci", w lata 1939-45. Nosz ilez mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza
haszczak 0 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 no chyba do usra... śmierci... ale poczekajmy i zobaczymy czym nas zaskoczy nowy COD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 no chyba do usra... śmierci... ale poczekajmy i zobaczymy czym nas zaskoczy nowy COD Tym że do Tomka dołączysz lunete ;] (coś na wzór 4 ;P) Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Celownik kolimatorowy w M1 Garand to by bylo cos w nowej odslonie. Albo ACOG na MG42. Mhmm.. Can't wait... COD4 rozlozyl mnie na lopatki, single jest genialny, multi tez. A tu nagle znowu wciskaja nam druga wojne swiatowa, idzie sie zesr.ac juz. Czekam na COD5 od Infinity Ward - goscie maja olbrzymi potencjal aby wysmarowac jeszcze jednego hiciora gdzie akcja dzieje sie na czasie. Edytowane 22 Czerwca 2008 przez Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 zgadzam sie z przedmówcami . po MEGA WSPANIAŁEJ GENIALNEJ 4 oczekiwałem czegoś naprawde w deche a tu takie cos wyskakuje :/ uwielbiam 2 wojne światową , historia to mój konik ale do CHOLERY ile można wałkowac ten sam temat ???? 2 światowa to po inwazji kosmitów najbardziej wyeksploatowany wątek jaki jest w grach Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Wystartowała BETA na PC, ja swój klucz otrzymałem, wystarczyło zarejestrować się na callofduty.com i wziąć udział w becie. Tak czy inaczej całkiem przyjemnie mi się gra, lecz za krótko grałem żeby jeszcze cokolwiek stwierdzić ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ja mam pare kluczy, w razie gdyby ktoś miał "problemy" z rejestracją, zaraz też wskakuje . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Jakieś screeny bezpośrednio z gry? Pokażcie jak to wygląda i czy jest sens Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Generalnie giera daje rade, jest dynamiczna (tak samo jak COD4, myślę że określany przez niektórych WaW jako "mod" do czwórki, nie były aż tak przesadzone ) jak jest więcej graczy to bum i bach lata na prawo i lewo. Narazie pon00biłem, nie pograłem jeszcze poważnie, i najwidoczniej nikt za bardzo też się nie stara, ale to normalne na betach. Póki co gierka niemniej daje rade, nie jest perfekcyjnie wyważona, ale ja nigdy nie wymagałem Bóg wie czego od takich tytułów. Grafika prześwietna (beta ciut spowalnia, ale widać że będzie tak samo płynna jak poprzednie COD-y), muzyka za to zaskakuje - jest naprawdę mroczna (!?) niby II WŚ, ale czujesz się troche nie ten tego ..... . Potem jakimś gameplayem dorzucę. BTW gdybym miał wybierać między tym a COD 4, chyba chciałbym obie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Zarejestrowalem się na callofduty.com, ale nie wiem gdzie te klucze są. Hilfe me! Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 wejdz na callofduty.com/beta zarejestruj sie potem w mailu dostaniesz link aktywacyjny ktory przeniesie cie na strone z kodem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Killcam .. ostatnie sekundy Twojego życia oczami zabójcy Fajna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 przecież to w czwórce jest już Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 przecież to w czwórce jest już Jeśli mamy być dokladni to to jest chyba od 1. części, w 2. bylo na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Nie grałem nigdy w CODa po necie :nerd: Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 od 1 jest juz killcam , tutaj dodatkowo gdy zabije nas airstrike widzimy lecacy na nas pocisk (takie cos w 4 jest na 360 (mozei na PS3) gdy ktos zabije nas grantem czy z rpg - kamera leci na pociskiem/granatem) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kruhol 31 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Stona przykampił i dostał head'a :f Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Wcześniej załatwiając 6 kolesi w streak'u Ta miejscówka jest fajna Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Ano, szkoda że claymore nie ma Doszedłem do 5lvl i wrócilem do Cod4 czekam na fulla, ale wątpie ze porzuce 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Hehe, wtedy chyba takich jak teraz nie robili. Poza tym , beskitu ale gejmury w(pipi)iają mnie w BF2 to i tutaj pewnie by mi nie robiły Cytuj Odnośnik do komentarza
ozzy123 0 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 wlasnie dzisjaj w to zaczelem grac i mam takie noobowskie pytanie. Czy jest sens ostrzeliwac czolg z normalnych broni bo w cod4 sie strzelalo do helikoptera ehhe i czym mam niszczyc czolgi oprocz bazooki (granaty cos wskuraja? ) pytam sie bom noob Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Yyyy wiesz akurat helikopter ostrzeliwać normalną bronią jest sens. Nie wiem jednak, co byś chciał wskórać normalną bronią na czołgi O_O (możesz spróbować celować w gąsięnnice, miałem nieodparte wrażenie że niektórzy tak robili i przynosiło to jakiś skutek) a tak to poza zdjęciem strzelca z MG, strzelaniem z panzerfaustów i rzucaniem granatów przeciwpancernych (NIE zwykłych a przeciwpancernych) nie polecam bliższy kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza
ozzy123 0 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo bo wlasnie widzialem ze niektorzy strzelali thx za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi