VeluriaN 1 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Tak jak poprzednio bede aktualizowal, czekam na propozycje,fajterow pisalem z glowy wiec jak kogos nie ma to sie dopisze ANNA-NEVAN,BOSKON NINA-BOSKON,EQUESTER?? STEFAN-MATT,SWAYMAN MARDUK-DEVIL,BOCIAN,CAMBION KING-CIGEN ARMOR-SWAYMAN??? RAVEN-SWAYMAN,PETER??? DEVIL JIN-GAJDA a potem dlugo nic JIN-GAJDA HEICHACZ-GAJDA,MASHTER??ROBSON KAZUYAMITA-GAJDA,LIBERTY,VELURIAN,PYCHU PAUL-BORYS,SWAY,ODYN?? LAW-MASHTER,TOKIS,ROBSON BRYAN-KITOS ???PITREX????? HWOARANG-TBT,GAJDA?? BAEK-MOHI??? JULIA-MATT,SCOOP ?? GANRYU-RAFIMARU,RAVEMAN??? JACK5-SCOOP DRAGUNOV-TENSHI??? LILI-SOLO WANG-??? BRUCE-??? XIAO-WACHO,DANTE84nf,CIGEN PANDA-DI ROGER-??? LEI-GUBU RESZTE DOPISZE JAK WROCE Z SPAROW W W-WIE Cytuj Odnośnik do komentarza
Bażant 0 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 NINA-BOSKON,EQUESTER?? Boskon ?? ehmm Reset zdecydowanie, ale zamiast grać w DR woli kustoszować w Arenie. RESZTE DOPISZE JAK WROCE Z SPAROW W W-WIE No to se wcześniej wygram piwko w MM kaz na kaza GANRYU-RAFIMARU,RAVEMAN??? Może nie najlepszych ale jedynych . . . Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 No tak, tyle że ta lista pokazuje w sumie wszystkie osoby aktywne na scenie grające danymi postaciami, a nie tylko najlepszych graczy No ale jak chcecie Asuka - Matt, Kurek Xiao - jeszcze Liberty Dragunov - pewnie jeszcze Matt Julia - jeszcze ja, i chyba nikt poza tym w Polsce nie gra tą postacią Bryan - o_O a Peter? Bruce - Xeniacz Yoshi - Tenshi, Robson, Di Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) widzę, że z ludzi wystarczy raz zniszczyć jakąś postacią i już się jest najlepszym oO. Edytowane 17 Lipca 2008 przez szyper Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Ale o kim mówisz dokładnie? Bo ja pisałem tak jak mi się wydaje, nie wiem kto tam kogoś kiedyś kimś zniszczył Feng - Szyper, Devil, zapewne Robson ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) Peter z tego co wiem to juz w tekkena nie gra ale chetnie bym z nim zagral bryan na bryan ;P moja lista: DevilJin-Gajda,Liber ? Feng-Szyper,Robson,Devil???(chyba juz nim nie gra) Mardon-Devil,Cambion,niedlugo ja XD Hwoarang-Gajda,TBT,SiN Ganryu-Rafimaru i kazdy kto pogral nim 20 minut Anna-Nevan i chyba tylko on Steve-Matt,Sway, niedługo Snake Xiaoyu-Cigen,Liber,Dante ??? Kazuya-Pychu,Liber,Gajda,Velurian Law-Mashter,Robson King-Ren Bryan-Kitos,ja Paul-Xeno,Odyn,Borys Krycha-Grey,Oen Lee-Grey,Krakers,Gon Bruce-Xeno i chyba tylko on Yoshimitsu-Tenshi Jack-5-Guardian Panda-Di ArmorKing-Sway,Cigen Lei-Gubu Nom to ja wyzywam wszystkie osoby grające Bryanem o MM xD Edytowane 17 Lipca 2008 przez Pitrex Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil 3 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Peter z tego co wiem to juz w tekkena nie gra ale chetnie bym z nim zagral bryan na bryan ;P moja lista: DevilJin-Gajda,Liber ? Feng-Szyper,Robson,Devil???(chyba juz nim nie gra) Mardon-Devil,Cambion,niedlugo ja XD Hwoarang-Gajda,TBT,SiN Ganryu-Rafimaru i kazdy kto pogral nim 20 minut Anna-Nevan i chyba tylko on Steve-Matt,Sway, niedługo Snake Xiaoyu-Cigen,Liber,Dante ??? Kazuya-Pychu,Liber,Gajda,Velurian Law-Mashter,Robson King-Ren Bryan-Kitos,ja Paul-Xeno,Odyn,Borys Krycha-Grey,Oen Lee-Grey,Krakers,Gon Bruce-Xeno i chyba tylko on Yoshimitsu-Tenshi Jack-5-Guardian Panda-Di ArmorKing-Sway,Cigen Lei-Gubu Nom to ja wyzywam wszystkie osoby grające Bryanem o MM xD Przyjmuje o 20zł?? :-) Na malcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Asuka - Matt HEICHACZ- ROBSON JULIA-SCOOP (on gra w ogole ta postacia?) To tam były przykłady (jest tego trochę). Ale dobra, olać tam, to tylko ranking. Moja lista: ANNA-NEVAN NINA-RAFIMARU, EQUESTER STEFAN-MATT MARDUK-DEVIL, BOCIAN KING- REN, CIGEN ARMOR-CIGEN RAVEN-SWAYMAN DEVIL JIN-GAJDA HEIHACZI- PAWEŁ Wu. KAZUYa- PYCHU, KRYSTA PAUL-BORYS LAW- ROBSON, MASHTER BRYAN- KITOS HWOARANG- TBT BAEK- MASTACHI JULIA-MATT, SNAKE GANRYU- RAFIMARU JACK5- GUARDIAN XIAO- CIGEN, WACHO PANDA-DI LEI-GUBU ASUKA- QRQ LEE- KRAKERS, GON (OFICALNY MISTRZ POLSKI!!!) YOSH- TENSHI CHRISTY- GREY-FOX FENG- DEVIL, JA, PonCZuR Cytuj Odnośnik do komentarza
Pitrex 1 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Peter z tego co wiem to juz w tekkena nie gra ale chetnie bym z nim zagral bryan na bryan ;P moja lista: DevilJin-Gajda,Liber ? Feng-Szyper,Robson,Devil???(chyba juz nim nie gra) Mardon-Devil,Cambion,niedlugo ja XD Hwoarang-Gajda,TBT,SiN Ganryu-Rafimaru i kazdy kto pogral nim 20 minut Anna-Nevan i chyba tylko on Steve-Matt,Sway, niedługo Snake Xiaoyu-Cigen,Liber,Dante ??? Kazuya-Pychu,Liber,Gajda,Velurian Law-Mashter,Robson King-Ren Bryan-Kitos,ja Paul-Xeno,Odyn,Borys Krycha-Grey,Oen Lee-Grey,Krakers,Gon Bruce-Xeno i chyba tylko on Yoshimitsu-Tenshi Jack-5-Guardian Panda-Di ArmorKing-Sway,Cigen Lei-Gubu Nom to ja wyzywam wszystkie osoby grające Bryanem o MM xD Przyjmuje o 20zł?? :-) Na malcie?? Chętnie ale nie na malcie bo mnie niestety nie będzie ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Devil 3 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 To kiedy indziej:) pamiętaj o tym MM, ja moge zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Szyperku, do Twojej listy dodałbym tylko: Stiwi - Sway Kaz - Liberty Pitrex, przecież chociażby Tokis gra lepiej Krysią od Oena Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Sway nie gra za dobrze imo tym stevem (nie obrazajac..). bierze jakies shity, zamiast wymiatac czarnuchem. Co libera... on nie gra w turniejach (only 4fun), a manual to nie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ponieważ mało kto gra teraz z Resetem, to powiem, że on ma w tej chwili najlepszą Ninę w Polsce, mimo tego, że rzadko kiedy chce mu się grać. No ale ani Rafi, ani Equester nie grają tak dobrze, a Boskon nie gra w ogóle chyba w tej chwili Co do Lili zaś, to Sway ostatnio nią pogrywa, a dłużej VHO. Nie widziałem Lili VHO, ale Sway naprawdę fajnie sobie poczynia blondynką, choć ktoś mógłby rzec: "Randomowa Lili" (dla wtajemniczonych ). Pewnie większa dyskusja rozpocznie się po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza
VHO 3 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Randomowa Lili Lili tak ma na standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Matt-JF 0 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ja przecie teraz w mishimach gustuje,gdzie jestem,kto chce sprawdzic?no i ze bruce jest CALY MOJ.a Aska za mistrzem T4 ! W t6 dolaczy do tego Bob i miguel albo zafina;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Cambion 0 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ktoś tu dobrze napisał że jest to bardziej lista osób grających w Polsce danymi postaciami, w dodatku jeszcze subiektywna bo każdy dopisuje w niej bezwzględnie ludzi ze swojego teamu (ach ten miejski patriotyzm). :piwo: Pozatym według mnie robienie takich list jest fajne, lecz troche bezcelowe bo i tak wiadomo, że jest w Polsce pewna elita graczy którzy tak naprawde zniszczyliby innych połową postaci, np. wiem że taki Matt czy Sway gdyby chcieli pojechaliby mnie Marduk na Marduka 10-0 w walkach i 30-0 w rundach, podobnie z wieloma innymi osobami. :nerd: Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Skoro DR to może podam paru mocnych graczy z PS3 PsychoManiac27-Paul Kaczor-CE-Nina Mevek-Marshal-LAW/Steve Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) Sway nie gra za dobrze imo tym stevem (nie obrazajac..). bierze jakies shity, zamiast wymiatac czarnuchem. Co libera... on nie gra w turniejach (only 4fun), a manual to nie wszystko. Turnieje nie mają tu akurat nic do rzeczy. Ktoś kto bierze w nich udział może podchodzić do gry mniej poważnie od osobnika grającego "4fun". Zazwyczaj jestem osobą skromną, nieskromnie mówiąc, ale tym razem muszę się zgodzić ze Snejem:P. Technicznie mam najlepiej opanowanego Kazia w Polsce, i nie jest to różnica jednej klasy. Owszem, niektórzy Kaz-playerzy są bardziej ograni (bo mają z kim grać), ale u Kazia opanowanie postaci i umiejętności techniczne sporo dają. A mnie tego nie brakuje:P. Ktoś tu dobrze napisał że jest to bardziej lista osób grających w Polsce danymi postaciami, w dodatku jeszcze subiektywna bo każdy dopisuje w niej bezwzględnie ludzi ze swojego teamu (ach ten miejski patriotyzm). Wiesz, to chyba działa na innej zasadzie. Kiedy grasz z kimś naprawdę dużo to z czasem możesz w miarę obiektywnie ocenić jego poziom. Ja grałem ze sporą liczbą osób, ale nie mógłbym się o wszystkich wypowiedzieć. Dla mnie nawet te 10 walk to zdecydowanie za mało. Wiadomo ktoś mógł mieć wtedy lepszy, gorszy dzień, komuś mogła umrzeć babcia i takie tam, chodzi o formę ogólnie. Edytowane 18 Lipca 2008 przez CheeseOfTheDay Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Turnieje nie mają tu akurat nic do rzeczy. Ktoś kto bierze w nich udział może podchodzić do gry mniej poważnie od osobnika grającego "4fun". Zazwyczaj jestem osobą skromną, nieskromnie mówiąc, ale tym razem muszę się zgodzić ze Snejem:P. Technicznie mam najlepiej opanowanego Kazia w Polsce, i nie jest to różnica jednej klasy. Owszem, niektórzy Kaz-playerzy są bardziej ograni (bo mają z kim grać), ale u Kazia opanowanie postaci i umiejętności techniczne sporo dają. A mnie tego nie brakuje:P. No dobra, to mogl bym cie dodac, ale jeszcze predzej dodalbym do tego Yuna z Buforow. Ma masakryczna skuecznosc we wszystkich najwiekszych hardach tekkenowych jesli chodzi o kazia (CH df2 EWGf, 90 procent w walce? Czasami pewnie lepiej). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) LAW-MASHTER,TOKIS,ROBSON hejka MEVEK z tej strony. ogólnie siedzę w Irlandii południowej ale z krwi i kości jestem jednym z was. gram MARSHALL_em i jestem około 30 w rankingu europy na online (jednym z lepszych dostępnych łyżwiarzy) pozdro... aha... feng-devil steve-punisher ganryu-boskon(ten w londynie) bryan-piter(olimp) nina-robson jin-gajda yoshi-tenshi hwo-tbt(olimp) raven-swey julia-matt jeszcze coś dorzucę jak sie nawinie... Edytowane 18 Lipca 2008 przez mevek Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 No ładnie, tyle że ranking T5.0 jest w innym temacie Ranking DR'a wygląda u nas zgoła inaczej; ex. najlepszy Steve - starszy Lesznianin (tak się to odmienia? ;f) Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 No dobra, to mogl bym cie dodac, ale jeszcze predzej dodalbym do tego Yuna z Buforow. Ma masakryczna skuecznosc we wszystkich najwiekszych hardach tekkenowych jesli chodzi o kazia (CH df2 EWGf, 90 procent w walce? Czasami pewnie lepiej). No, tylko że nie zawsze i w odróżnieniu ode mnie, tylko z jednej strony. Yun miał duże problemy z graniem takimi postaciami po lewej, nie wiem czy się nauczył przed pójściem do wojska. Ale Yun ma potencjał. Jak tylko nauczy się grać po lewej i nabędzie trochę ogrania na postacie, to będzie rozrabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 w sumie masz racje. zreszta i tak ciezko powiedziec, kto, czym lepiej gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
tokis 0 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 LAW-MASHTER,TOKIS,ROBSON Hehe, mój kolega miły jest człowiek, ale niezasłużenie mnie uwzględnił w tym rankingu - faktem jest że mój Law prezentuje pewien standard, jednak z takimi legendami jak Mashter czy Robson nie mam co konkurować. Zobaczymy jeszcze jak to będzie jutro na turnieju, ale o wpis mogę się starać dopiero za parę lat, kiedy to może jakaś inna osoba niż Velurian uzna że warto mnie wspomnieć jako rzetelnego użytkownika Lawa. Klasa i szacunek innych przychodzą z czasem i są nagrodą za ciężką pracę. Tak więc biorę się do roboty! A co do innych osób na liście to zgadzam się z większością typów. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza
Nevan 1 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 (edytowane) OKI, turniej trwa, mnie na nim nie ma ale siedzę u Sola i czas na moje typy;-) Powodzenia tym, którym ma się powieść (Gajda, Scoop jedziecie ich!!!) DJ - Gajda, Feng - Szyper (z Devilem nie grałem turniejowo więc się nie wypowiadam) Steve - Punisher, Matt, Pawlo Marduk - Devil, Bocian Ganryu - Rafi i chyba nikt inny Nina - ja i Boskon - grałem z Boskonem turniejowo a efekt możecie obejrzeć sobie tutaj Equester ma trochę do nauki moim zdaniem, ale i tak nieźle... No i jest jeszcze Rafi:-). Z Resetem, nie grałem, dlatego proszę mnie nie linczować. Asuka - Qrek Anna - czy trzeba to wymieniać? Lili - Solo. Jeżeli ktoś, uważa że jest lepszy, niech najpierw wyzwie mnie a potem próbuje swoich sił z Solo. Powodzenia... Bruce - Gracjan, ale tylko on gra tą postacią Hwoarang - TBT Bryan - Piter, Pitrex Beak - Gajda, Mastachi Jack-5 - Scoop, Guardian Julia - Matt, Scoop Roger - Dante Xiaoyu (tak sie to pisze?) - Cigen, Gajda, Wacho (w tej kolejności) King - Bati, Cigen Lei - Gubu Paul - Borys Law - Punisher, Mevek Raven - Sway (no i jest jeszcze Tundra...) Yoshimitsu - Tenshi i GAGARIN. Fenomenalny Yosh, IMHO. Dragunov - Tenshi A. King - Gajda, Sway, Cigen Kazuya - Gajda, Zajman Christie - Tokis Heihachi - brak Panda/Kuma - Di Mokujin - Gajda Jin - Gajda Lee - Krakers, Gon Wang - Oibi Edytowane 19 Lipca 2008 przez Nevan Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi