Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

Featured Replies

Opublikowano

z 3 najbardziej oczekiwanych przeze mnie gier w tym roku, ta wychodzi najpredzej. to jeszcze ponad 2 miesiace czekania. cienko... . ale, niech wszystko dopracuja, dopna na ostatni guzik to bede zadowolony ;)

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 413,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zaraz po ukończeniu jedynki, wczoraj wziąłem się za U2. Gra wymiotła, tyle mogę powiedzieć. Widoki (szczękopad), zróżnicowane tekstury (czasem mam wrażenie, że konsola ma dodatkowy ukryty RAM gdzieś.

• 300 tysięcy preorderów złożono już w USA. Jak myślicie dużo czy mało?

• Nie moge sie nie zgodzic z Orionem. Sam niedawno zaczalem grac w U2 (rowniez bez uprzedniej znajomosci pierwszej czesci). Poki co doszedlem do misji w pociagu ale wiem jedno. Ta gra to jedna z najlep

Opublikowano

ostatnie 4 miesiace w tym roku to premiery: Uncharted 2, R&C: Crack in Time, Modern Warfare 2, Assassin's Creed 2, Gran Turismo 5, Ninja Gaiden Sigma 2 - to pewniaki! Oj, bedzie w co szarpac... no i ciekaw jestem gry roku i kibicuje z calych sil Uncharted 2! ^_^

Opublikowano

ja rowniez. najpowazniejszym kandydatem chyba bedzie MW2, ale jeszcze za wczesnie by to prorokowac :) AC2 tez moze pozamiatac ;)

Opublikowano

Rozumiem, że takie gry jak Halo Wars, Killzone 2 i Resident Evil 5 odeszły w zapomnienie? Liczą się tylko tytuły z końca roku? Za krótką mamy pamięć, aby pamiętać gry z CAŁEGO roku? :rolleyes:

Opublikowano
Rozumiem, że takie gry jak Halo Wars, Killzone 2 i Resident Evil 5 odeszły w zapomnienie? Liczą się tylko tytuły z końca roku? Za krótką mamy pamięć, aby pamiętać gry z CAŁEGO roku? :rolleyes:

Jacobss

Halo Wars bieda,

Resident Evil Bieda

Killzone2 troszke mniejsza bieda

Gry roku w 2009 roku jeszcze nie pokazali ;P

Opublikowano

z tych co wymieniles to fakt, Killzone 2 to prawdziwy kandydat na gre roku.

Opublikowano

Jeśli chodzi o graficznego kilera to KZ2 i U2!!! Te dwie gry będą walczyły o to miano, obydwie to zupełnie inne gatunki dlatego trzeba przyznać dwa pierwsze miejsca :)

Opublikowano

No wlasnie, zapomnieliscie, ze graficznie pozamiatac moze takze Gran Turismo 5 i...nowy Ratchet;)

Opublikowano
No wlasnie, zapomnieliscie, ze graficznie pozamiatac moze takze Gran Turismo 5 i...nowy Ratchet;)

GT5 owszem ale jesli Ratchet ma byc tylko udoskonalona wersja poprzedniej czesci to raczej z grafika nie podskoczy..

Opublikowano

bez przesady z tym Ratchetem ;) to swiat bardziej bajkowy. moze futerko pieknie wyglada, ale to nie to co Uncharted 2, Heavy Rain czy Gran Turismo 5 gdzie wszystko wyglada fotorealistycznie ;)

Opublikowano

Mam nadzieje, że ludzie będą grać w to online. Jest to chyba jedyna gra, w której mógłbym zarządzić. W jedynce tryb crushing ukończyłem bez problemów dzięki umiejętności sadzenia headshotów na ślepo. Jak nikt w drugą część nie będzie grał będę wielce zawiedziony.

Opublikowano
Mam nadzieje, że ludzie będą grać w to online. Jest to chyba jedyna gra, w której mógłbym zarządzić. W jedynce tryb crushing ukończyłem bez problemów dzięki umiejętności sadzenia headshotów na ślepo. Jak nikt w drugą część nie będzie grał będę wielce zawiedziony.

crushing nie jest trudny.

Opublikowano
Ja też bardzo liczę na multi. A co do crushing tonie był on trudny ;P Był nawet całkiem prosty i przyjemny :)

nie byl najgorszy, ale byly 2 momenty, ktore byly przynajmniej dla mnie trudne. jak tak piszecie to az poczulem sie jak najwiekszy leszcz :P

Opublikowano
Kontynuacja jednej z najlepiej sprzedających się gier na PlayStation®3 - Uncharted 2: Among Thieves dostępna będzie w polskiej wersji językowej.

Sony Computer Entertainment Polska poinformowało, że kontynuacja doskonale przyjętej gry na PS®3 zostanie wydana także w języku polskim. W grze znajdzie się możliwość wyboru wersji z pełnym polskim dubbingiem, albo pozostawienie oryginalnych, angielskich głosów i włączenie polskich podpisów.

W polskiej wersji językowej w rolach głównych usłyszymy Jarosława Boberka jako Nathana Drake’a, Annę Gajewską jako Chloe, Ewę Bukowską jako Elenę i Andrzeja Blumenfelda jako Sullivana. W pozostałych rolach usłyszymy między innymi Krzysztofa Zakrzewskiego, Piotra Bąka oraz Wojciecha Paszkowskiego.

8)

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Świetne info!

1.Boberek jako Drake (gość rządzi)

2. Możliwość napisów

Brawo SCEP!

Opublikowano

Boberek jako nathan? To ten z rodziny zastepczej? Hahahahh, bede musial to uslyszec. Pieknie sie SCEP kompromituje ;) Daja lektorow rodem z komedii lub filmow dla dzieci. Jeszcze tylko Majki Jezowskiej brakuje :P

Edytowane przez Yabollek007

Opublikowano

Ogólnie to ten gościu w pierwszych odcinkach grał w porządku. Może nie będzie tak tragicznie. Przynajmniej znane ryje ;) bo w przypadku KillZone 2 to do dziś nie wiem i nie chce mi się sprawdzać dubbingowców.

Opublikowano
Boberek jako nathan? To ten z rodziny zastepczej? Hahahahh, bede musial to uslyszec. Pieknie sie SCEP kompromituje ;) Daja lektorow rodem z komedii lub filmow dla dzieci. Jeszcze tylko Majki Jezowskiej brakuje :P

Kompromitujesz to sie Ty, takimi beznadziejnymi wypowiedziami. Typowy polak, nie bylo wersji polskich gier marudzili, zaczeli cos robic w naszym kraju, tez marudza.... normalnie dziwie sie SCEP ze maja jeszcze cierpliwosc zeby robic cos na tym podworku.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

będzie możliwość polskiej wersji kinowej i reszta mnie nie interesuje.Zatem czekam na wersję palową bo byłem pewny by brać amerykańską.

Opublikowano

Boberek to klasyk polskiego dubbingu, więc kto jak kto, ale on zna się na rzeczy.

Opublikowano

Jarosław Boberek zna sie na rzeczy, zanim ktos cos napisze prosze przeczytac w ilu projektach ten gosc uczestniczyl:

Jest jedną z czołowych postaci polskiego dubbingu. Jego najpopularniejszą i najbardziej popisową rolą jest Kaczor Donald (ma wyłączność na udzielanie głosu tej postaci w polskiej wersji językowej). Dubbingował także postać króla lemurów Juliana w filmie Madagaskar, jednocześnie nagrał utwór Wyginam śmiało ciało. Użyczył swojego głosu wielu postaciom z Cartoon Network, m.in. Edowi z Ed, Edd i Eddy, Czerwonemu z Krowy i Kurczaka. Od niedawna udziela głosu kilku postaciom w serialach 4fun.tv, m.in. w Troo. Usłyszeć można go także w filmie animowanym dla dorosłych Inspektor Erektor, gdzie jest narratorem.

Znany jest również polskim graczom komputerowym. Użyczył głosu w kultowej grze przygodowej The Longest Journey: Najdłuższa podróż, gdzie wcielił się w postać Kruka; w 2006 r. powrócił do tej roli w kontynuacji Najdłuższej podróży zatytułowanej Dreamfall: The Longes Journey. Dubbingował także tytułową postać w grze Prince of Persia: Dwa trony. Wcielił się w Maksa w grze Sam & Max: Sezon 1 oraz w detektywa Gustava McPhersona w grze przygodowej Still Life. Inne gry, w których użyczył głosu, to m.in. Rayman 3, Gothic II, Gothic II: Noc Kruka, Gothic III, Warcraft III, Baldur's Gate II, Świątynia pierwotnego zła, Heroes of Might & Magic V, Colin McRae Rally 4, Age of Empires III, Age of Empires III: The WarChiefs, Wiedźmin, Assassin's Creed, Burnout: Paradise, Killzone 2

Jesli komus sie nie podoba, nikt go nie zmusza zeby wybieral PL, baaa moze nawet gry nie kupowac :)

SONY PL tak trzymac!!!

Edytowane przez Neox