Opublikowano 31 lipca 200816 l A ja mam takie pytanie do Flahy... dlaczego Stefan byłby dumny ? A niepamietasz jak stefan spal po phn3 u filipa ? Tylko ze stefanowi od brakowalo miejsca, kolana biedakowi sie nie zmiescily ale dawal rade i tak xD Z tego co jeszcze pamietam to chyba bobek go podczas snu bił a stefan jak zabity, nic mu nie przeszkadzalo xD Edytowane 31 lipca 200816 l przez Flaha
Opublikowano 1 sierpnia 200816 l Autor Yoyo800 z czasow masta Afro i delikatnego zarostu No i Jezus ktorego dawno nie widzialem na forum Edytowane 1 sierpnia 200816 l przez KILa
Opublikowano 29 września 200816 l hotdog -> parowa -> dżordż -> penis -> ch,uj -> chu,jowy Molo jest chu,jowy dobra co wygralem ?xD Edytowane 29 września 200816 l przez B0CZEK
Opublikowano 29 września 200816 l no niestety bartosz, chociaz pasuje do mola jak ulal to nie zgadles
Opublikowano 29 września 200816 l coraz korwa zimniejsze pipki smażycie panowie... a uzny quna wiedzial od razu. GDY Edytowane 30 września 200816 l przez Bukkake Na Resach^Zielony
Opublikowano 30 września 200816 l e no to jak uzny wiedzial odrazu to niech napisze nie... a nie odrazu nowe obrazki dajesz ;]
Opublikowano 30 września 200816 l e no to jak uzny wiedzial odrazu to niech napisze nie... a nie odrazu nowe obrazki dajesz ;] Dokladnie. Jak sie to w taka zabawe juz przerodzilo, to trzymajcie umiar i nie zaspamujcie tego. Niech jedno sie skonczy, by pozniej inni mogli. Rowniez nie przeginajcie, starajcie sie nie urazic innej osoby oraz nie robcie czegos na odwal sie - to ma byc zabawa, a nie spam lub miejsce na obrazkowe bluzganie na siebie.
Opublikowano 30 września 200816 l W nagrodę przy najbliższej okazji dam ci pocałować się (lub mnie) w stopę. Raptuś nie dygaj, będziem grzeczni. Jakieś pomysły co do rozwiązania krokodylowej zagadki?;>
Opublikowano 30 września 200816 l Kwiatas gra jak szmata gdy jest upalony Boczek wygrales wpjerdol od mola za taki tekst Edytowane 30 września 200816 l przez Zeratul