Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No (pipi)a, a chciałem pojechać w końcu jak będzie dobry line-up. Niestety, Coldplay jest tak wielkim kawałem końskiej spier.doliny, że już raczej nic nie uratuje przyszłorocznego Openera. [']

• Odpowiedzi 123
  • Wyświetleń 23,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No (pipi)a, a chciałem pojechać w końcu jak będzie dobry line-up. Niestety, Coldplay jest tak wielkim kawałem końskiej spier.doliny, że już raczej nic nie uratuje przyszłorocznego Openera. [']

Po części się zgadzam bo parę kawałków mają fajnych. Najgorsze jest to, że teraz dziewczyna mi truję, że musimy pojechać na Openera...

Opublikowano

opener to z reguly impreza dla fagotów. Pojawi się max 2-3 dobrych wykonawców, a reszta to pedalstwo.

Edytowane przez Pelipe

Opublikowano

opener to z reguly impreza dla fagotów. Pojawi się max 2-3 dobrych wykonawców, a reszta to pedalstwo.

znaczy sama impreza jest calkiem spoko, line up jest dla fagotów (zwłaszcza w stosunku do cen biletów)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

słaby,

na rock am ring zagrali jakies inne kawałki. Do obczajenia na yt

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Teledysk do singla

nowe kawałki

Moving to Mars

Major Minus

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy Coldplay wydał jakieś The Best of, czy kolekcję z największymi hitami?

Opublikowano
  • Autor

Nie.

Nowy album - MYLO XYLOTO - 24 października.

coldplay-mylo-xyloto-cover-okladka.jpg

Opublikowano

Ciekawe komu tym razem ukradna piosenke.

Opublikowano

(pipi)a durniejszej nazwy dla płyty chyba nie mogli wymyśleć.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mają nagrać kawałek z Rihanną. O_o Dla mnie dotychczasowe single, a zwłaszcza Paradise brzmią jak solowy projekt Martina, a nie Coldplay.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Genialna płyta własnie przesłuchałem cała po raz pierwszy. Moje top 3

1. Paradise

2. Major Minus

3. Every Teardrop

Opublikowano

slitasne

still not as gay as mastodon

Opublikowano

Chu.jowa płyta. Same je.bane syntezatorki i aranże a la hiphopowe bity. Melodie ok, no bo wiadomo to jest Chris Martin, ale reszta za sztuczna jak dla mnie. Coldplay skończył się na Viva la Vida najwyraźniej.