Opublikowano 16 sierpnia 200816 l Tego tematu mi brakuje, wiec bez gadania, zaczynamy. Od czego uzależniony był ojciec Junpeia?
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Autor W pozarze wywołanym przez Shinji, ta? Tylko nie jestem pewny czy to akurat ona.
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Autor A ja myślę o tej samej kobiecie, matce Kena? jeśli tak, to własnie Shinji go spowodował :]
Opublikowano 17 sierpnia 200816 l Nom, matkę Kena zabił Shinji, ale sostra Akiego to całkowicie inna bajka . Tak czy siak, zadajesz:) .
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Autor O, to umknęło mi to. To w answer jest|? Bo jeszcze nie przeszedłem go. Jak na naziwsko ma Chidori?
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Yoshino. Nie, nie pamietam tego w FESie . Podczas Journey Akihiko to wspomina na zasadzie "the fire, Miki, I couldn't save her".
Opublikowano 15 marca 200916 l Coś się nie rusza ta trivia więc pozwolę sobie zadać następne pytanie... W czasie gry niektórym postaciom zmieniają się ich persony, komu? w jakich sytuacjach dochodzi do tego? oraz na jakie?
Opublikowano 15 marca 200916 l Yukari (Io -> Isis), Junpei (Hermes -> Trismegistus), Mitsuru (Penthesilea -> Artemisia), Akihiko (Polydeuces -> Caesar), Aegis/Aigis (Palladion -> Athena), Ken (Nemesis -> Kala-Nemi) oraz Fuuka (Lucia -> Juno). Uogólniając, do zmian dochodzi podczas kluczowych dla danej postaci wydarzeń powiązanych z jej osobistymi problemami/udrękami, a dokładniej podczas ich rozwiązania i "wzięcia się w garść" (jakkolwiek dziwnie to brzmi). Nie będę rozpisywał się ze szczegółami o każdej postaci bo to już przesada by była. Kim w rzeczywistości jest Maya?
Opublikowano 17 marca 200916 l A dokładniej? Nie chodzi o profesję. Edytowane 17 marca 200916 l przez Suavek
Opublikowano 18 marca 200916 l Pani Toriumi, nasza wychowawczyni. Jak sie wymaksuje SL Mayi to podczas walki z Nyx co wszystkie ziomki z sociali coś tam jęczą widać jej kontury. Twórca najlepszego emoticona EVER! - t(>.<)
Opublikowano 18 marca 200916 l Jak sie wymaksuje SL Mayi to podczas walki z Nyx co wszystkie ziomki z sociali coś tam jęczą widać jej kontury.Na samym końcu gry po wejściu do pokoju nauczycielskiego gracz dowiaduje się o tym bezpośrednio, poprzez konfrontację z nauczycielką. Zadajesz.
Opublikowano 19 marca 200916 l O, a tego to nie wiedziałem o_O . Ok cos prostego - kto i kiedy wypowiada zdanie "Midnight's just around the corner";].