Opublikowano 25 sierpnia 200816 l A ktoś wie kiedy dokładnie ukaże się ta płytka ? I jakie będziemy mieli opóźnienie w stosunku do reszty cywilizowanego świata ? :] Dla mnie Prodigy to zespół - legenda, a takie kawałki jak Hot ride ( ten teledysk - moc ! ), Breathe, Firestarter, Fire czy Girls to mistrzostwo świata.
Opublikowano 25 sierpnia 200816 l stety-niestety, ostatnia płyta była inna, nie znaczy że gorsza. Mam nadzieję że poziom zostanie utrzymany, choć po tym co zagrali na Coke i co można na YT zobaczyć, chyba nie ma się czego obawiać. Będzie grrrrubo! Edytowane 25 sierpnia 200816 l przez Gu666u
Opublikowano 25 sierpnia 200816 l A ktoś wie kiedy dokładnie ukaże się ta płytka ? I jakie będziemy mieli opóźnienie w stosunku do reszty cywilizowanego świata ? :] Pierwsze newsy mówiły o kwietniu 2008. Później data premiery była przesuwana i przesuwana. Teraz widnieje data 2009: http://www.livefestival.pl/newsy_9.html a jak będzie to chyba tylko Liam wie. Co do obsuw w stosunku do reszty cywilizowanego świata to nie przypominam sobie żeby była takowa przy Always Outnumbered Never Outgunned. Przy wydawniu następnego albumu powinno być tak samo.
Opublikowano 26 sierpnia 200816 l alienator - kwestia gustu a o nim podobno się nie dyskutuje. Jak dla mnie ostatnia płyta wskoczyła od razu do Tha Best 3 tej zacnej "kapeli" Na początku też mi nie podchodziła, ale kupiłem oryginał, zrzuciłem na hddka X360 i jazda. Polecam głównie wyścigi, cudnie wkręca. U mnie leciało przy Test Drive Unlimited i nowym Burnoucie. Aż się chce na czołówkę lecieć hehe
Opublikowano 27 sierpnia 200816 l Prodigy słucham bodajże od 10 lat, a zaczęło się od nabycia przez brata kasety "The Fat of The Land" (świetna płyta i okładka, do dziś stoi na półce i co jakiś czas jest odgrywana). Ich piosenki mi się nie nudzą, słucham ich praktycznie bez przerwy, pasują do wielu czynności Edytowane 27 sierpnia 200816 l przez Hubi.
Opublikowano 28 sierpnia 200816 l Świetnie się tego słucha. Muzyka chyba na każdą okazję. Mozna poskakać i posłuchać samemu. Do tego idealnie nadaje sie do różnego rodzaju gier o ile ma się Xboxa i mozliwość wrzucania OST do gier, ale to nic w porowanianiu z tym co oni robią na żywo. Każdy powinien chociaż raz zobaczyc ich koncert.
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Mozecie wiecej rejwowej wixy zapodac . To lepiej nowy temat założyć, bo to jest konkretnie o jednym zespole.
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l W wywiadach mowili, ze album bedzie inspirowany pierwszymi dwiema plytami i ma byc szybki.
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l To dobrze BTW Na wikipedi przeczytałem, że The Prodigy zostało dwa razy wpisane do Księgi Rekordów Guinessa. Wie ktoś za co?
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Chyba chodzi o ilość sprzedanych albumów/ albumu, albo o to jak szybko się jakiś krążek sprzedał. Może to być jeszcze liczba osób, które przyszły na koncert. Pewności nie mam, ale to mi się wydaje najbardziej realne. Ale w końcu to wikipedia, a tam każdy może napisać co chce :]
Opublikowano 10 września 200816 l Autor Może jakieś TOP10 ?(kolejność bez znaczenia bo nie wiem, która najlepsza jest dla mnie) -Out of Space -Narayan -Diesel Power -Firestarter -Breathe -Smack my bitch up -No Good -The Way it -Girls -Medusas Path
Opublikowano 12 września 200816 l no prosze Cie... przeciez pierdulumowy remix do oryginalu sie nie umywa.
Opublikowano 12 września 200816 l wrcz odwrotnie towarzyszu oryginał zacny ale dopiero Pendulum dodali do niego MOC
Opublikowano 12 września 200816 l Autor Boże ludzie kwestia gustu. Mi bardzie pod pasował mix Penduluma .
Opublikowano 29 września 200816 l są może gdzieś na sieci jakieś ripy tych nowych kawałków co grają na koncertach? kiedy wychodzi nowy album? co do ulubionych wałków- - Mindfields - Baby's got a temper - Smack my bitch up - Fajerstarter - Voodoo People (w tym remix pendulum) - Serial thrilla - Breathe - Jericho - No good (start to dance) - Memphis bells to tak w dowolnej kolejności
Opublikowano 12 listopada 200816 l kiedy wychodzi nowy album? Data: 2 marca 2009 Tytuł albumu: Invaders Must Die 11 utworów http://www.theprodigy.pl/index.php?n=283#komentarze a to chyba okładka: Powinni wydać w tym albo następnym miesiącu singla i teledysk. A najlepsze utwory to: Girls Spiritfire The way it is Smack my bitch up Climbatize Poison Voodo people Their law Break & enter The heat Wind it up Music reach 1/2/3/4 Out of Space Death of the prodigy dancers To chyba tyle odnośnie moich albumowych najlepszych kawałków. Edytowane 12 listopada 200816 l przez Wyso
Opublikowano 13 listopada 200816 l Autor Czekam ojj czekam, zapowiada się rok(2009) pod znakiem Prodki
Opublikowano 13 listopada 200816 l mógłby ktoś zarzucić linki do albumów?Szczególnie ''Always Outnumbered, Always Outguned''.Z góry dziękówka