Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Featured Replies

Opublikowano
To jest ogolnie jakiś warty przestrzegania standard że zdjecia z fitami trzeba wrzucać z uciętą głową? To troche bez sensu, w koncu ciuchy powinny pasować do mordy.

ps. Łukasz wrzucaj fita. Dezajnerską bajerke masz w postach, zobaczmy to w jpg. Wyzywam.

Edit. eh "odpisz" zamiast "edytuj" kliknąłem no i mam dubla. Niech jakiś mod to sprzatnie.

Edytowane przez el becetol

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 240 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
To jest ogolnie jakiś warty przestrzegania standard że zdjecia z fitami trzeba wrzucać z uciętą głową? To troche bez sensu, w koncu ciuchy powinny pasować do mordy.

ps. Łukasz wrzucaj fita. Dezajnerską bajerke masz w postach, zobaczmy to w jpg. Wyzywam.

Edit. eh "odpisz" zamiast "edytuj" kliknąłem no i mam dubla. Niech jakiś mod to sprzatnie.

Wrzucę niedługo. Jak będe miał jakieś ładne zdjęcie ;-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A tak, mam chwilke, to wam wrzuce. Jakies 3 tyg temu :-)

2ah9zd5.jpg

Opublikowano

Desperados <3

Gdyby nie kapelusz, to oceniłabym na fajny fit.

Opublikowano

Kapelusz to po pijaku kupilem na allegro, w zasadzie zalozylem zeby zobaczyc, jaka bedzie reakcja ludzi z malego miasta. I w sumie pozytywnie bylo :-)

Opublikowano

Spoko Kamaz ;]

No dobra, buty troche mi nie pasuja, ale pozatym SPOKSIK.

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano

Wiem że zostane pojechany ;D bo jestem typowym człowiekiem luźno się ubierającym a nie jak ludzie tu na forum to i tak pokaze:

p1004091323.th.jpg

Edytowane przez SpacierShark123

Opublikowano

nie wiem, jakos niespojnie to wyglada.Albo kapelusz i inne buty, albo adki plascz i bez kapelusza. te trzy rzeczy dla mnei slabo wspolgraja, kolorystycznie spoczko, moze z wyjatkiem tych brazow (nie lubei hehe :P)

innym razem bez kapelusza ziomus

a plaszcz kozak

btw to chyba dawno bylo bo jakos 'cieplo' ubrany jestes hehe

Opublikowano
Kapelusz to po pijaku kupilem na allegro, w zasadzie zalozylem zeby zobaczyc, jaka bedzie reakcja ludzi z malego miasta. I w sumie pozytywnie bylo :-)

Wczoraj jedna typiarka na rejon wyszła w podobnym i wygladała jak menel. Jeszcze jak usiadła na murku, to kazałam jej go położyć przed sobą. Ja osobiście nienawidzę czapek/kapeluszy/chustek.

Opublikowano
nie wiem, jakos niespojnie to wyglada.Albo kapelusz i inne buty, albo adki plascz i bez kapelusza. te trzy rzeczy dla mnei slabo wspolgraja, kolorystycznie spoczko, moze z wyjatkiem tych brazow (nie lubei hehe :P)

innym razem bez kapelusza ziomus

a plaszcz kozak

btw to chyba dawno bylo bo jakos 'cieplo' ubrany jestes hehe

Kapelusz juz poszedl do szafy;) Plaszcz w zasadzie tez, bo cieplo teraz jest :-) A fotka byla zrobiona o ile pamietam 3 tyg temu, snieg wtedy lezal jeszcze ;-) A w klubie siedzialem tak ubrany, bo mnie przepizgalo ostro na dworzu, i musialem sie ogrzac ;)

@Lain, ja lubie kapelusze, ale ten, sam przyznaje, jest slaby :-)

Musze tego Goorina dorwac wreszcie;)

123055_w.jpg

Edytowane przez _Kamaz_

Opublikowano
Wiem że zostane pojechany ;D bo jestem typowym człowiekiem luźno się ubierającym a nie jak ludzie tu na forum to i tak pokaze:

p1004091323.th.jpg

[*] ; (

Edytowane przez hdx

Opublikowano

kamaz pije piwo dla dziewczyn nenenenenne !!!!~~~111

FICIK SPOKO.

@SpacierShark123

tak jakos ch'ujowo te ubrania sie fituja ze soba :P

Opublikowano

Nie Kamaz kuwa, a Hit Ledżer! A fit jest ok.

Opublikowano

Zdarzylem wejsc do lokalu, to bylo 3 tyg temu, jak pizgawica byla na dworzu, jakies 10 min pozniej plaszcz zostal w szatni ;]

Opublikowano
Zdarzylem wejsc do lokalu, to bylo 3 tyg temu, jak pizgawica byla na dworzu, jakies 10 min pozniej plaszcz zostal w szatni ;]

To ok :*

Opublikowano

Kurtka i spodzien bardzo dobre, na nogach masz chyba te trampki Diverse'a (swoja droga troche styrane, ale sa calkiem przyjemne, podobne do Vans'ow troche) ;)

Opublikowano

masz 60 par butow, a chodzisz w takich uje,banych??

Opublikowano

nie mam tyle par butow, aktualnie to wiekszosc mi sie sypie :(

tak, to te trampki z diversa, lubie je hehe, nawet tak uje.b.ane

Opublikowano

;D każdy nosi się innaczej ja np nigdy w życiu bym nie ubrał jak np banny ;D ja preferuje sobie luźne spodnie luźne dresy wszystko luźne obcisłe rurki to dla kobiet ;P Facet w rurkach to gorzej być nie może ;D Trampki i inne tego wymysły też nie dla mnie ;D