raVen20 1 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Oceńcie sami źródło http://polygamia.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lord Tidek 1 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Mi to bardziej przypomina gry typu God of War albo Devil may cry lub Too human (tylko bardziej slamazarne) Hmm no narazie jakos super sie nie zapowiada IMO, ale mam spore nadzieje ze bedzie cool Edytowane 5 Września 2008 przez Lord Tidek Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Jestem zszokowany prawde powiedziawszy, zawsze marzyłem o grze z mechaniką Gears Of War i realiami Młotka Bojowego. No co prawda z GoW ten tytuł nie ma aż tak dużo wspólnego, niemniej to tpp akcji, nie mam pojęcia czy już prognozować hit/dobrą gre/ crap, ale tak czy inaczej będe śledził informacje o tym tytule. Qrde (nie)udany dodatek Battle March, wkrótce premiera MMO ze Starego Świata Młotka, potem Dawn Of War 2, i następne zapowiadane produkcje ze świata 40K, ten rok (i najbliższe) chyba należy do Warhammera . BTW: W takich momentach żałuje że nia mam Xboxa ;(. BTW II: Mam wrażenie że sterowanie może być skopane, albo to koleś tak pokracznie grał. BTW III: Cytat z (nie)słynnej Polygamii ,,A mnie zastanawia czemu na poly nie ma ani grama informacji o premierze Warhammer: Battle March? Wogole mało sie slyszy o tym tytule. To az taki crap ze nie warto sobie nim glowy zawracac czy o co chodzi?" Że pracujemy nad tym, żeby móc go fajnie pokazać ;> Nie wiem co jest gorsze, czasem opinia tego serwisu czy raczej jego użytkownicy... . Edytowane 5 Września 2008 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
mord00k 0 Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Cieszę się. Oby wyszło z tego coś dobrego bo uniwersum WH40k jest genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 No panowie!!! Czapki z głow bedziemy mieli to na konsole to juz wiecej niz pewne:) Trailerek pozbieral mnie z podlogi (jako ze uwielbiam ten klimat): W40k Battle Trailer Jako ze relic robi swietne gry z tej serii pokladam duze nadzieje w tym tytule. Jesli wszystko pojdzie ok to Gearsy nie dosiegna nawet do piet temu tytulowi:) Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Wg mnie to klimatem bardziej pod Too Human podchodzi, ale zapowiada się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vhaeraun 0 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Biorę ,mam nadzieję że będą też Mutanci Chaosu a nie tylko orki. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 mniam ! uwielbiam świat i klimat W40k. mam nadzieję, że gra dorówna do ich poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 zawsze wolalem Blood Angels od Ultramarines. moze to przez ten czerwony kolor. no i mam nadzieje, ze beda nie tylko tactical marines (na trailerze czyba tylko te jednostki sa), ale tez teminatorzy. ale jakolwiek - klimat 40K? hell yeah! czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Mi to przypomina spartan total warrior. Z wszystkich nowosci na E3 ten trailer mi sie wydawal najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 KONKRET! O_o To taki slasher będzie czy mi się zdaje? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
TwardkiSlovian 1 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Mysle, ze bardziej ogolno pojeta akcja w trzeciej osobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zapowiada się extra! Mam tylko wielką nadzieję, że będzie można zmienić zakon bo Ultrasów nie znoszę ale jakby byli BlackTemplarsi to całkiem inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kant1983pl 7 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wybierasz Black Templars i jakies fajne bonusy do walki wrecz dostajesz :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
STERN 4 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 W sumie fajnie by było móc wybrać zakon ale raczej wątpię ,że będzie taka opcja ale cóż ultramarines nie są tacy źli Mam tylko nadzieję ,że będziemy walczyć nie tylko z orkami . Chętnie bym rozwalił paru eldarów czy innych tyranidów Pozostaje tylko czekać na kolejne trailery. Świat warhammera jest na prawdę rozległy i daje duże pole do popisu twórcom tej gierki ... byleby tylko nie skopali samej mechaniki rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi