Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Eye of Judgement

Featured Replies

Opublikowano

OK, kolejna platyna do kolekcji :D Dzięki Katanka za udaną współpracę;) Muszę przyznać, że była to moim zdaniem jedna z najłatwiejszych i najszybszych do zdobycia platyn, chociaż biorąc pod uwagę cenę samej gry, kart oraz dodatkowych setów równocześnie jedna z najdroższych ;)

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Eye of Judgment - Kilka porad aby zdobyć wszystkie trofea

W momencie, kiedy udało nam się z bratem osiągnąć 100% trofeów w Eye of Judgment, postanowiłem napisać krótki poradnik dla mniej doświadczonych graczy, którzy również chcieliby tego dokonać. Wprawdzie trofea brązowe są banalnie proste i można je zdobyć podstawowymi kartami z Starer Deck, ale już zdobycie srebrnych pucharków wymaga nieco wiedzy i większej ilości kart. Nie martwcie się, banalnie prosty trik na zdobycie złota wynagrodzi Wam z nawiązką mozolnie zdobywane srebra. Ale o tym sposobie na końcu. Zapraszam do tej krótkiej lektury, mam nadzieję, że będzie pomocna. Sposobów i strategii na poszczególne wyzwania pewnie jest multum, u nas sprawdziły się następujące …

Zacznijmy od tego, że aby zdobyć wszystkie trofea, trzeba mieć wykupione dodatki Set2 i Set3 z PlayStation Store. Bez nich zdobędziemy zaledwie 35% wszystkich osiągnięć.

[czytaj więcej ...]

http://polygamia.pl/eye-of-judgment-kilka-...szystkie-trofea

.

Opublikowano

Mogę się pochwalić że z pomocą Poradnika i boosterków zakupionych u Katanki udało mi się zdobyć wszystkie srebrne i brązowe trofea :) teraz pozostała kwestia złotego.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, jako że mój plej został naprawiony, ponownie szukam kogoś do współpracy w zrobieniu złotego pucharka, jak coś to pisać na psn i wysyłać friend requesty, moje psn id Kaczor_kg_PL ;)

Opublikowano

ok już znalazłem pomocnika to oferta nieaktualna ;)

No więc Katanko, skoro już odzyskałem pleja i można się zapisywać na turniej zawsze, to chyba to zrobię. Formalnie Ci napisze maila ;)