Jump to content

LEGO Indiana Jones: The Orginal Adventures

Guest

Recommended Posts

Posted

Pozostał mi ostatni achievement w Indiana Jones jakim jest:

I can't believe what you did! 20 GS

Disarm 100 enemies with the whip.

Naciskam (B), ale Indiana Jones zamiast odbierać broń zabija przeciwnika. Coś robię nie tak ?

• Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Poradziłem już sobie sposobem Colina. Bardzo dziękuje chłopaki za pomoc.

• 1 month later...
Posted

A ja mam problem z znalezieniem jednego artefaktu w mapie THE WELL OF SOULS (1.4) korzystam z tej storny aby odszukac ich http://www.xbox360achievements.org/game/le...na-jones/guide/ i mam prawodopodobnie problem z 3 artefaktem

3. Complete this easy push-a-block-along-and-do-the-puzzle bit to get sunlight to open the big golden ball, to reveal, another chest. FREE ONLY

Ktos wie gdzie on moze byc ???

Posted (edited)

O ile dobrze pamiętam rozdział, i patrząc na opis, to musisz "doprowadzić" światło za pomocą zwierciadeł.

Edited by Colin84
Posted (edited)

no ok tylko na tej stornie jest wiesz wszystko po kolei i tam nie ma zandego swiatła ani nic ;/

OK mam Dzieki za pomoc :) zapewne jeszcze i tak bede o cos pytal bo wlasnie chce zrobic w Idniana Jonesa Calaka bo w Star Warsach nie moge ;/

Edited by xXxAliVexXx
Posted

Z artefaktami nie będzie problemu. Odblokowując specjalną opcję jak idziesz w grze pokazuje Ci się strzałka gdzie jest artefakt.

Posted

Dokladnie. Masz tak wszystko wyeksponowane jak wlaczysz wszystkie extrasy, ze nawet dzieciak z przedszkola wszystkie zbierze, jak bedzie wiedzial jak sie steruje.

Posted

A co tam można źle robić? Jako dowolny żołnierz (ewentualnie inny charakter z czapeczką żołnierza) podchodzisz do okienka, stukasz, po autoryzacji otwierają się drzwi/brama/etc i zaliczone. 50 razy robiłeś pod rząd czy na raty? Jak na raty to pamiętaj o save po sesji. Niby banał ale jednak istotne.

Posted

Robilem to tak: Mialem juz wszystko zrbione wiec zaczalem robic achivmenty.Poszedlem do poziomu Motorcyle Escape i tam po 3 okienkach pierwszych wychodzilem z lvlu i znow go wybieralem i tak ( bo sam liczylem) zrobilem ponad 50 razy nie lcizac okienek wczesniejszych bo musilame ich uzywac pzrechodzac lvle wiec sumujac te okienka mam ich ponad 70 a nie ma achivmentu torche to mnie denerwuje

Posted
Robilem to tak: Mialem juz wszystko zrbione wiec zaczalem robic achivmenty.Poszedlem do poziomu Motorcyle Escape i tam po 3 okienkach pierwszych wychodzilem z lvlu i znow go wybieralem i tak ( bo sam liczylem) zrobilem ponad 50 razy nie lcizac okienek wczesniejszych bo musilame ich uzywac pzrechodzac lvle wiec sumujac te okienka mam ich ponad 70 a nie ma achivmentu torche to mnie denerwuje

Z tym levelem są czasami kłopoty z tego co czytałem na necie. Spróbuj na levelu gdzie jest łódź podwodna. Tam jest tylko 1 koles z prawej strony, więc będziesz musiał więcej razy powtarzac, ale ja tam dostałem. Więc jest to pewne.

Posted

Najpierw albo wsadzisz wszystkie paczki do skrzynek na kazdym poziomie po jednym i ktoras to wykrywacz albo po prostu wpisac kod na to. Potem w extrasach masz.

• 4 weeks later...
Posted

Panowie potrzebuje pomocy malej. Chodzi o TAJNE achivy ,czesc z nich odblokowalem ale nadal mam od groma utajnionych i nie wiem jak je odblokowac.

Czy po zakonczeniu gry odblokuja sie same czy niestety trzeba kombinowac samemu na wszystkie strony?