Dark AlexX 0 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Grę już oficjalnie zapowiedziano: Shellshock 2 oficjalnie + pierwsze screeny Quote
Boomcio 4330 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Ojjj, czekam .Jedynka była hiciorem . Ale na screenach jest widok FPP ? hm... dlaczego ... Quote
Guest Mr. Blue Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Jeśli da się przelecieć tę cizię, dokładnie jak w jedynce, to chyba sobie sprawię. A na serio, to oby było krwawo i z pieprzykiem, a możemy mieć niezłą pożywkę zarówno wobec graczy, jak i przeciwników gier komputerowych. Quote
Dr.Czekolada 4496 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Ojjj, czekam .Jedynka była hiciorem . .......... Serio ? O_O. (nie obeznałem się z wersjią na konsole btw). Quote
xylaz 4 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 bo to był "hicior" 5/10, teraz to normalnie same hiciory wszedzie Quote
Boomcio 4330 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 bo to był "hicior" 5/10, teraz to normalnie same hiciory wszedzie 5/10 według Ciebie . Dla mnie i wielu innych osób które znam , oraz osób chociażby z tego forum ta gra była fascynująca pod wieloma względami . W psx-ie dostała mocne 8 (ale nie wszyscy sugerują się oceniaczką z psx i dobrze ). Kiedy się kolego wypowiadasz krytycznie na jakiś temat, to uzasadnij , bo wk* rwiają mnie takie persony wszystko-krytykujące i siarką s''rające . Quote
xylaz 4 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 nie ma powodu sie denerwować, nie grałem w ShellShock: Nam '67 na PS2, a z tego co widze to jest właśnie kontynuacja tej gry, na IGN i gamespot sprawdzałem oceny i recenzje i tam stoją 5/10. Quote
Scorp1on 8 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ogladajac trailer cisnie sie tylko 1 slowo - crap... Quote
Boomcio 4330 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 nie grałem w ShellShock: Nam '67 na PS2, a z tego co widze to jest właśnie kontynuacja tej gry No widzisz xylaz, nawet w to nie grałeś , ale spoko , ja już dawno przestałem sugerować się ocenami zg-redów i innych pismaków . Bardziej wierzę opiniom internautów )no, chyba, że wszyscy i wszystko dookoła mówi ,że dany tytuł to chu**jnia . pozdro! Quote
Dr.Czekolada 4496 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ja grałem na PC i powiem tyle, tytuł wspominam ot tak sobie, żałośnie liniowa (ot zawalone drzewo na drodze, nie do przeskoczenia dla żołnierza walczącego w wietnamie O_O) grafika .... ale najgorsze było sterowanie, niemniej rozumiem że chodzi tu o wersje na PS2 z którą nie miałem żadnego kontaktu, niemniej wersja na PC była niewarta uwagi (100 razy lepsza była chociażby seria Conflict). Quote
Boomcio 4330 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Podejrzewam ,że obie wersje(PC&PS2) nie różniły się zbytnio , ale na PC grając klawerką i myszą sterowanie zawsze jest do bani (chyba,że grałeś jakimś padem) . Conflict Vietnam i Shellschock stawiam na równi (ten pierwszy może nieco bardziej klimatyczny, ale problematyczne to ciągłe leczenie kompanów na polu walki -w niektórych misjach skupiasz się bardziej natym ,niż na strzelaniu) . Quote
Recommended Posts