Skocz do zawartości

Kane & Lynch: Dead Men

Featured Replies

Opublikowano

Witam! jak ktoś ma tą grę i chciały by pograć online to mój GamerTag : Jimmy PL

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 47
  • Wyświetleń 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gra ktos w to jeszcze?

Opublikowano

No to jest nas trzech. Dawać PW jakbyście coś planowali, bo ja z chęcią pograłbym pod achivy i normalnie.

PS. Kuźwa grałem swego czasu ale nie załapałem reguł a i nowe gry wtedy były.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wpis jak cos

Opublikowano

Też jestem chętny. Długo w to nie grałem, ale od paru dni jestem codziennie na rankingowych meczach. Oczywiście wieczorami.

Mogę pomóc ze wszystkimi achie online (i przy okazji zrobić te, których nie mam).

Opublikowano

za kilka dni powinna wrocic konsola z serwisu, gre tez juz zamowilem wiec jak cos to sie pisze rowniez

Opublikowano

z dope bag? Bo ma 250 gs + jeden z achi jest hmmm mocno specyficzny XDDD

Put it in your pipe...

ale np przeleciec caly dope bag moznaby, w uk probowalem to albo mi padalo albo jakis baran wylaczal i nigdy nie wpadlo.

Opublikowano

Nie ma problemu. Z Dope Bag nie mam jeszcze jednego achieve'a, bo czasem trochę ciężko trafić na dobrą okazję grając z przypadkowymi ludźmi.

Wyłączane mecze to zmora tej gry :/ Miałbym spokojnie dwa razy więcej wszystkiego (zwycięstw, kasy, killsów...) gdyby nie host, który niemal z zasady jak tylko zginie, to wywala mecz. Z kolei jak sam hostujesz i przy okazji za dobrze Ci idzie, to ludzie wychodzą. Zostajesz sam i koniec - gra robi cancel'a i wracasz do lobby z niczym :] Dlatego trzeba się zebrać w minimum dwie, trzy osoby i spokojnie działać.

Opublikowano

Dlatego musimy zwołać się ekipą na konkretny dzień i pokatać. Ja grałem trochę online, ale szlag mnie trafiał, bo grałem z ekipą hamburgerów i często zabijali mnie na samiusieńkim początku (wg. nich to zabawne), zemściłem się jak 2 razy byłem hostem, zabili mnie w chamski sposób na samym początku, po czym ja wyłączałem grę tuż przed końcem. Przyznaje się bez bicia.

Za to z polakami inna baja. Zwłaszcza z forum. Nigdy nikt nie wyszedł, więc dlatego proponuję zbiorową orgi... znaczy grę.

Opublikowano

jak poczekacie na mnie (mysle ze kolo tygodnia) to jestem chetny na ta zbiorowa orGRE ;)

Opublikowano

proponuje przyszly piatek o 23 anybody?

Opublikowano

do piatku powinienem miec juz konsole, godzina tez jak najbardziej mi pasuje

PS: ile potrzeba osob zeby sobie pograc?

Opublikowano

nie pamietam ale z 3-4 stykalo zawsze

Opublikowano

Przyszły piątek 23.00 oki. Tylko niech ktoś przypomni tzn. odświeży ten temat w piątek z rana by ludziom poprzypominać.

Opublikowano

Mi też pasuje. Tak czy inaczej staram się ostatnio grać w K&L każdego wieczora, więc gdyby ktoś wcześniej chciał dołączyć to oczywiście nie ma przeszkód ;)

Opublikowano

Grywa ktos online? Czy zawsze kilkanascie osob sie znajdzie do gry czy zadko kto jest?

Opublikowano

Zróbmy wszyscy ustawkę. Jakiś konkretny dzień i godzinę.

Sposobów na zdobycie achivów nie znam i dzięki temu nie mam ani jednego achiva online

Opublikowano

Ja sie pytam czy ktos jest aby pograc 4 fun nie dla acziow :} - znajde kogos czy tylko ustawki?

Opublikowano

no poki co piatek 23 ustawka