Scorp1on 8 Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 (edited) szybkie pytanko - grajac na mediumie dostaje aczivy za nizszy level? Bo nie lubie przechodzic gry kilka razy (w Airbornie trzeba zrobic to 3 razy...) dlatego odrazu czesto wale Veteran/Realistic/Insane/Hard/itp Edited October 14, 2008 by signap Quote Link to comment
wojnar 1892 Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Tak, zalicza ci od razu aczivy po zakonczeniu gry z niższego poziomu. Quote Link to comment
raVen20 1 Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Ale i tak musisz ją przejść przynajmniej 2 razy Quote Link to comment
Lucek 4417 Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Ale i tak musisz ją przejść przynajmniej 2 razy dlaczego? Quote Link to comment
Robsonf 0 Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Jeśli chce mieć 1000GS musi odblokować najwyższy poziom trudności. Poza tym achievy za zabicie 500 jakimś stylem da rade odblokować dopiero powyżej jednego przejścia gry . Quote Link to comment
lukk 1 Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Jeśli chce mieć 1000GS musi odblokować najwyższy poziom trudności. Poza tym achievy za zabicie 500 jakimś stylem da rade odblokować dopiero powyżej jednego przejścia gry . A to niby dlaczego? Jedynie Force Lightening oraz Force Shield można zrobić po przejściu ok połowy gry. Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted October 17, 2008 Author Share Posted October 17, 2008 Nadal nie ma solucji na buga zwiazanego z DEFAULT TEXT? Bo zostalo mi tylko zebranie ich i calak do kolekcji ale nie chce zaczynac bo moze przy koncu gry zrobi sie glitch Quote Link to comment
ArniHell 0 Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Na samym początku przechodziłem na easy i chyba od 4 misji miałem tego buga, później przechodziłem na normalu i już go nie było, porobiłem sobie wszystkie achivmenty i na końcu ukończyłem na Sith Master tu też nie było błędów. A z tego co widziałem u siebie to zabicia z ataków przechodzą na wyższe poziomy, bo gdy grałem na normalu robiłem Aerial Ambush a później przechodząc na Masterze zrobiłem to kilka razy i achiv wyskoczył. Quote Link to comment
Vulc 3 Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 A z tego co widziałem u siebie to zabicia z ataków przechodzą na wyższe poziomy, bo gdy grałem na normalu robiłem Aerial Ambush a później przechodząc na Masterze zrobiłem to kilka razy i achiv wyskoczył. Ilość killsów jest przypisana do danego profilu, więc jak gra się cały czas na jednym, to się wszystko ładnie sumuje. Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted October 18, 2008 Author Share Posted October 18, 2008 ArniHell - ja gralem pier na mediumie i blad wyskoczyl gdzies w polowie. Jesli zmienimy lvl trudnosci to blad "znika" ale mamy 0 zebranych - przynajmniej ja tak mam bo 1lvl zrobilem na maxa ale dzis patrze ze mam 3/15 zebrane Quote Link to comment
Słupek 2103 Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Nie wiem jak za cholere zrobić achivy, za zabicie 100 i 500 typów za pomocą Lightning Shield. Wiem o co chodzi w tym achivie, ale nie wiem jak się zabija za pomocą tarczy. Już mnie nerw łapie z tym... Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted October 30, 2008 Author Share Posted October 30, 2008 masz 3lvl Lighta - bierzesz LVL1 i w hanagrze przytrzymujesz lewy spust + Y do calej straty calej "mocy" i krecisz sie w kolko (czasami trawisz na sprawn 2/3 x pewnej grupy ktora wyjezdza z ziemi , potem restart i znow LT+Y,itd Quote Link to comment
czesio83 21 Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 o co chodzi z tym bugiem? bo nie chciałbym się wnerwić na końcu ale ta gra jest miodna a tu rozczarowanie roku na GT lol Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted December 29, 2008 Author Share Posted December 29, 2008 Jak zbierasz te Horicony czy jak im tam to w pewnym momencie moze pojawic sie bug tzn DEFAULT TEXT (moze byc na poczatku jak i na koncu gry) ktory uniemozliwi zebranie wszystkich tych przedmiotow i dostania acziva za niego. Quote Link to comment
danielskii 153 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 jeszcze nie ma na to patcha zadnego?.. Quote Link to comment
czesio83 21 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 nic takiego nie miałem zebrałem wszystkie wiec pewnie pojawia sie sporadycznie Quote Link to comment
czesio83 21 Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 (edited) czy warto sciagać ten dodatek do sw? ktoś sciągał? orientuje sie ktos co kryje sie pod tajnym archivmentem bo zostały mi juz tylko 2 za przejscie na v-hardzie i jeden tajny:( jakieś rady na przyciąganie tego statku bo nigdy nie mogę zdążyć nim nadlecą te statki :wkurzony: juz sobie poradziłem teraz jeszcze tylko sciagnąć dodatek:) Edited December 31, 2008 by czesio83 Quote Link to comment
danielskii 153 Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 mi dodatek nawet sie podobal ale szczerze mowiac jest baaardzo krotki Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted January 1, 2009 Author Share Posted January 1, 2009 czesio83 - jak obracasz statek bo nie sugeruj sie tym co na ekranie tylko zobacz w jakiej pozycji musi byc statek (czubem do ciebie jak pamietam) i na taka sam go nakieruj. Gdy gralem 1 raz to z 7 razy go krecilem w miejscu bo nim go moglem sciagac to Tie przylecialy Quote Link to comment
xXxAliVexXx 0 Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Jedi Master 40 Complete Jedi Temple - Sith Master difficulty Ok mam ukonczyc Swiatynie Jedi ale gdzie ona ets b oto chyba nie ejst zwykly lvl ;/ Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted February 16, 2009 Author Share Posted February 16, 2009 to jest level z platnego DLC Quote Link to comment
xXxAliVexXx 0 Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Czyli dupa nie zrobie tego ;/ Quote Link to comment
QstomPL 83 Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 noz kurde mole ... juz nie wiem jak mam zabic ta tarcza biegam kolo nich i nic a zamiats tarcza zabijam odbitymy stzralami bo on sam odbija te strzaly wkurzam sie ;/ jest na to jakis naparwde dobry sposob czy to kwestia prypadku zabijanie ich ta tarcza Dzieki Quote Link to comment
milekp 78 Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 (edited) Panowie - prośba o pomoc. Jak rozwalić do końca Vadera? "Niechcący" udało mi się go rozwalić, miałem do wyboru - wykończyć Imperatora (jasna strona mocy) albo dokończyć sprawę z Vaderem. Wybrałem to drugie i zaczynam żałować. Myślałem, że go lekką ręką dokończę a tu pełen pasek zdrowia i power w trzy dupy. Pomiata mną jak chce, jak uda mi się obniżyć jego pasek życia do połowy to sukces. Nie ma czym rzucić, nie ma gdzie się schować - pusta arena i dostaję baty jak trzeba. Moje moce są dla niego jak głaskanie kotka. A przecież już mu nieźle chwilę temu dowaliłem. Jest jakiś myk na niego?? Może ktoś ma jakieś rady? Poziom trudności to Sith Lord (przedostatni). Z góry dzięki. edit: nieaktualne. Edited March 21, 2009 by milekp Quote Link to comment
xXxAliVexXx 0 Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 uzywasz non stop B i kombosa super slash dash czy cos takeigo jak bedzie przy sicanie to juz go masz i tyle... Quote Link to comment
Recommended Posts