Jump to content

Star Wars: The Force Unleashed

Recommended Posts

• Replies 24
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Jeśli chce mieć 1000GS musi odblokować najwyższy poziom trudności. Poza tym achievy za zabicie 500 jakimś stylem da rade odblokować dopiero powyżej jednego przejścia gry ;).

A to niby dlaczego? Jedynie Force Lightening oraz Force Shield można zrobić po przejściu ok połowy gry.

Na samym początku przechodziłem na easy i chyba od 4 misji miałem tego buga, później przechodziłem na normalu i już go nie było, porobiłem sobie wszystkie achivmenty i na końcu ukończyłem na Sith Master tu też nie było błędów. A z tego co widziałem u siebie to zabicia z ataków przechodzą na wyższe poziomy, bo gdy grałem na normalu robiłem Aerial Ambush a później przechodząc na Masterze zrobiłem to kilka razy i achiv wyskoczył.

A z tego co widziałem u siebie to zabicia z ataków przechodzą na wyższe poziomy, bo gdy grałem na normalu robiłem Aerial Ambush a później przechodząc na Masterze zrobiłem to kilka razy i achiv wyskoczył.

Ilość killsów jest przypisana do danego profilu, więc jak gra się cały czas na jednym, to się wszystko ładnie sumuje.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

czy warto sciagać ten dodatek do sw? ktoś sciągał? orientuje sie ktos co kryje sie pod tajnym archivmentem bo zostały mi juz tylko 2 za przejscie na v-hardzie i jeden tajny:(

jakieś rady na przyciąganie tego statku :( bo nigdy nie mogę zdążyć nim nadlecą te statki :wkurzony:

juz sobie poradziłem :) teraz jeszcze tylko sciagnąć dodatek:)

Edited by czesio83
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Panowie - prośba o pomoc.

Jak rozwalić do końca Vadera? "Niechcący" udało mi się go rozwalić, miałem do wyboru - wykończyć Imperatora (jasna strona mocy) albo dokończyć sprawę z Vaderem. Wybrałem to drugie i zaczynam żałować. Myślałem, że go lekką ręką dokończę a tu pełen pasek zdrowia i power w trzy dupy. Pomiata mną jak chce, jak uda mi się obniżyć jego pasek życia do połowy to sukces. Nie ma czym rzucić, nie ma gdzie się schować - pusta arena i dostaję baty jak trzeba. Moje moce są dla niego jak głaskanie kotka. A przecież już mu nieźle chwilę temu dowaliłem. Jest jakiś myk na niego?? Może ktoś ma jakieś rady?

Poziom trudności to Sith Lord (przedostatni).

Z góry dzięki.

edit: nieaktualne.

Edited by milekp
  • 3 weeks later...