Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Star Wars: The Force Unleashed

Featured Replies

Opublikowano

szybkie pytanko - grajac na mediumie dostaje aczivy za nizszy level? Bo nie lubie przechodzic gry kilka razy (w Airbornie trzeba zrobic to 3 razy...) dlatego odrazu czesto wale Veteran/Realistic/Insane/Hard/itp

Edytowane przez signap

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, zalicza ci od razu aczivy po zakonczeniu gry z niższego poziomu.

Opublikowano

Ale i tak musisz ją przejść przynajmniej 2 razy :P

Opublikowano
Ale i tak musisz ją przejść przynajmniej 2 razy :P

dlaczego?

Opublikowano

Jeśli chce mieć 1000GS musi odblokować najwyższy poziom trudności. Poza tym achievy za zabicie 500 jakimś stylem da rade odblokować dopiero powyżej jednego przejścia gry ;).

Opublikowano
Jeśli chce mieć 1000GS musi odblokować najwyższy poziom trudności. Poza tym achievy za zabicie 500 jakimś stylem da rade odblokować dopiero powyżej jednego przejścia gry ;).

A to niby dlaczego? Jedynie Force Lightening oraz Force Shield można zrobić po przejściu ok połowy gry.

Opublikowano
  • Autor

Nadal nie ma solucji na buga zwiazanego z DEFAULT TEXT? Bo zostalo mi tylko zebranie ich i calak do kolekcji ale nie chce zaczynac bo moze przy koncu gry zrobi sie glitch :/

Opublikowano

Na samym początku przechodziłem na easy i chyba od 4 misji miałem tego buga, później przechodziłem na normalu i już go nie było, porobiłem sobie wszystkie achivmenty i na końcu ukończyłem na Sith Master tu też nie było błędów. A z tego co widziałem u siebie to zabicia z ataków przechodzą na wyższe poziomy, bo gdy grałem na normalu robiłem Aerial Ambush a później przechodząc na Masterze zrobiłem to kilka razy i achiv wyskoczył.

Opublikowano
A z tego co widziałem u siebie to zabicia z ataków przechodzą na wyższe poziomy, bo gdy grałem na normalu robiłem Aerial Ambush a później przechodząc na Masterze zrobiłem to kilka razy i achiv wyskoczył.

Ilość killsów jest przypisana do danego profilu, więc jak gra się cały czas na jednym, to się wszystko ładnie sumuje.

Opublikowano
  • Autor

ArniHell - ja gralem pier na mediumie i blad wyskoczyl gdzies w polowie. Jesli zmienimy lvl trudnosci to blad "znika" ale mamy 0 zebranych - przynajmniej ja tak mam bo 1lvl zrobilem na maxa ale dzis patrze ze mam 3/15 zebrane :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem jak za cholere zrobić achivy, za zabicie 100 i 500 typów za pomocą Lightning Shield. Wiem o co chodzi w tym achivie, ale nie wiem jak się zabija za pomocą tarczy. Już mnie nerw łapie z tym...

Opublikowano
  • Autor

masz 3lvl Lighta - bierzesz LVL1 i w hanagrze przytrzymujesz lewy spust + Y do calej straty calej "mocy" i krecisz sie w kolko (czasami trawisz na sprawn 2/3 x pewnej grupy ktora wyjezdza z ziemi ;), potem restart i znow LT+Y,itd

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

o co chodzi z tym bugiem? bo nie chciałbym się wnerwić na końcu :) ale ta gra jest miodna :) a tu rozczarowanie roku na GT lol

Opublikowano
  • Autor

Jak zbierasz te Horicony czy jak im tam to w pewnym momencie moze pojawic sie bug tzn DEFAULT TEXT (moze byc na poczatku jak i na koncu gry) ktory uniemozliwi zebranie wszystkich tych przedmiotow i dostania acziva za niego.

Opublikowano

nic takiego nie miałem zebrałem wszystkie :) wiec pewnie pojawia sie sporadycznie :)

Opublikowano

czy warto sciagać ten dodatek do sw? ktoś sciągał? orientuje sie ktos co kryje sie pod tajnym archivmentem bo zostały mi juz tylko 2 za przejscie na v-hardzie i jeden tajny:(

jakieś rady na przyciąganie tego statku :( bo nigdy nie mogę zdążyć nim nadlecą te statki :wkurzony:

juz sobie poradziłem :) teraz jeszcze tylko sciagnąć dodatek:)

Edytowane przez czesio83

Opublikowano
  • Autor

czesio83 - jak obracasz statek bo nie sugeruj sie tym co na ekranie tylko zobacz w jakiej pozycji musi byc statek (czubem do ciebie jak pamietam) i na taka sam go nakieruj. Gdy gralem 1 raz to z 7 razy go krecilem w miejscu bo nim go moglem sciagac to Tie przylecialy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jedi Master 40

Complete Jedi Temple - Sith Master difficulty

Ok mam ukonczyc Swiatynie Jedi ale gdzie ona ets b oto chyba nie ejst zwykly lvl ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

noz kurde mole ... juz nie wiem jak mam zabic ta tarcza biegam kolo nich i nic a zamiats tarcza zabijam odbitymy stzralami bo on sam odbija te strzaly wkurzam sie ;/ jest na to jakis naparwde dobry sposob czy to kwestia prypadku zabijanie ich ta tarcza

Dzieki

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie - prośba o pomoc.

Jak rozwalić do końca Vadera? "Niechcący" udało mi się go rozwalić, miałem do wyboru - wykończyć Imperatora (jasna strona mocy) albo dokończyć sprawę z Vaderem. Wybrałem to drugie i zaczynam żałować. Myślałem, że go lekką ręką dokończę a tu pełen pasek zdrowia i power w trzy dupy. Pomiata mną jak chce, jak uda mi się obniżyć jego pasek życia do połowy to sukces. Nie ma czym rzucić, nie ma gdzie się schować - pusta arena i dostaję baty jak trzeba. Moje moce są dla niego jak głaskanie kotka. A przecież już mu nieźle chwilę temu dowaliłem. Jest jakiś myk na niego?? Może ktoś ma jakieś rady?

Poziom trudności to Sith Lord (przedostatni).

Z góry dzięki.

edit: nieaktualne.

Edytowane przez milekp

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

uzywasz non stop B i kombosa super slash dash czy cos takeigo jak bedzie przy sicanie to juz go masz i tyle...