Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIFA 09 - kto chce zagrać w barwach FC Extreme?

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli potrzebujecie jeszcze kogoś to ja chętnie zagram moje id nogus30

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To jak panowie dziś znowu ustawka?Ja będę ok 20.30 od razu po Tottenham-Liverpool ;)

Opublikowano

Witam!

Jestem z forum GameOnly(NeoGo). Również powoli budujemy klub piłkarski - w piątek od 20.00 powinniśmy coś grać, więc możemy się umówić na mały sparing ;)

Jak coś to mój PSN: adrianoPL

Opublikowano

Jeżeli chcemy normalnie z nimi zagrać to lepiej żeby był menadżer dzisiaj,także Koso jak możesz to wbij dzis o tej 20-ej , a jak nie możesz dziś to ja się zgłaszam na menago.

Opublikowano

Ja tez smialo moglbym do was dolaczyc... Dotychczas Fifa 08 ale w poniedzialek dojdzie do mnie 09 wiec chetnie dolacze... Co wy na to??

Opublikowano

dont worry Figlarz-ja jako pierwszy się zgłosiłem z całego forum i do dzisaj nie dostałem zaproszenia-mówi się trudno....

Opublikowano

czwartek o 21(13.11) pasuje wam.

Aha,wyslijcie wkoncu zaproszenia do Ficusia,Montraya i Figlarza.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Okej, update zrobiony, zaproszenia wyslane, ACAB nowym, obiecujacym menadzerem ;) Klub ladnie sie rozwija, porazek wprawdzie wiecej niz zwyciestw, ale do czasu, do czasu :D

Opublikowano

Ok Panowie,proponuje ten czwartek o 20.Nowi zawodnicy odbierajcie powołania w centrum gracza.Pzdr.

Edytowane przez ACAB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Własnie kiedy?Ostatnio dałem date ale jakos nikogo niebyło,ACAB walnij jakis termin :P

Edytowane przez kubanczyk

Opublikowano

No to może jutro o 21?Pisać czy pasuje..

Edytowane przez ACAB

Opublikowano

Ok to następne spotkanie w niedziele o 21.Odbierajcie powołania bo nie wszyscy to zrobili.....

Opublikowano

Ja nie mogę grać, bo mam w ciul roboty na uczelnię na poniedziałek + kolokwium. Także ja odpadam.

Opublikowano

Panowie następne spotkanie ponownie w niedziele o 21(jest propozycja żeby był to stały termin spotkań klubu).Mamy 7 porażek z rzędu....Dobrze by było jakbyśmy naprawdę się w końcu zebrali i dopisała frekwencja.Nigdy więcej niż 5ieciu Nas nie było a gra połowa ludzie połowa komputer wydaje mi się bez sensu(zwłaszcza w obronie)Niektórzy gracze którzy są od początku nie byli jeszcze na żadnym meczu....Niedziela 21.

Edytowane przez ACAB

Opublikowano

Jest ciężko.Szkoda że nie można potrenować spokojnie np. z komputerem bo by się przydała opcja treningu....Momentami wyglądało to całkiem nieźle,najbardziej dobijają mnie lagi w obronie.Dobrze by było jakby każdy miał headset.Pzdr.

Edytowane przez ACAB