Opublikowano 4 maja 200915 l Ktoś z Katowic lub okolic ściągnąłby mi mapki do GoWa (ewentualnie Duka i Dooma też ;])? Zapłacę nawet Edytowane 4 maja 200915 l przez Kiler8888
Opublikowano 4 maja 200915 l strasznie się wk'wiłem, jak się okazało, że mogę ściągnąć tylko jeden z trzech map packów do GOW2. dla mnie cała sprawa z blokowaniem IP, to jakaś kpina. robienie sobie krzywdy samemu właściwie... kompletnie nie rozumiem tej polityki M$.
Opublikowano 10 maja 200915 l Ktory mozna sciagnac ? Ja mam kod na Flashback Map Pack, ale nie udalo mi sie pobrac, probowalem jakis czas temu z VPN, ale nie dzialal.
Opublikowano 10 maja 200915 l Ja wczoraj bez problemu ściągnąłem Snowblind, korzystając ze sposobu opisanego na pierwszej stronie tematu o blokadzie na forum onlinecenter. Flashbacki też mam, także nie wiem o co wam chodzi :o
Opublikowano 10 maja 200915 l mimo wszystko nie widzę za bardzo sensu ściągać teraz wszystkich DLC skoro pod koniec lipca wychodzi komplet DLC + dodatek singlowy + inne duperele.
Opublikowano 10 maja 200915 l No właśnie. Pod koniec lipca. Na dodatek nie w Polsce, co wiążę się ze sprowadzaniem lub odpowiednio wyższą ceną na allegro. Dlatego kupiłem tylko Snowblind. W wakacje kupię wersję pudełkową i liczę na to, że na każdy dodatek będzie oddzielny kod. Wtedy się opyli jeden niepotrzebny
Opublikowano 10 maja 200915 l skąd to info, że nie będize w Polsce oficjalnie dostępne ? hm, myślisz, że się rozdrobnią i będą dawać osobny kod na każde DLC ? myślę, że tak nie będzie, biorąc pod uwagę fakt, że obiecane są jakieś bonusy dla kompletu. szczególnie, że będzie można kupić za 1600MP wszystko poza 3 aktualnymi DLC...
Opublikowano 10 maja 200915 l DLC sprzedawane w kraju, w którym nie ma Live'a i na dodatek jest blokada regionalna. Osobiście, prowadząc sklep w tej branży, nie chciałbym mieć w asortymencie produktu, którego nie można uruchomić. Mówię- jeżeli będzie w PL to zapewne jedynie Allegro, w Saturnach, Empikach, czy MediaMarktach bym się tego nie spodziewał. A oddzielny kod do każdego DLC to moje małe marzenie
Opublikowano 10 maja 200915 l Ja tą blokadę olałem i nawet nie mam zamiaru się z tym bawić. Jak M$ zablokował mi do tego dostep, to ch,uj im w dupe.
Opublikowano 11 maja 200915 l @Qb3k xboxa łączyłeś z kompem kablem crossowym czy zwykłym ? obstawiam, że tym pierwszym, ale wolę spytać, co by nie iść na darmo po kabel do sklepu.
Opublikowano 16 maja 200915 l Właśnie ściągnąłem Gta San Andreas. Przy próbie odpalenia wyskakuje mi komunikat-"nie można uruchomic gry pobierz ją ponownie". Co zrobic??
Opublikowano 17 maja 200915 l @Qb3k xboxa łączyłeś z kompem kablem crossowym czy zwykłym ? obstawiam, że tym pierwszym, ale wolę spytać, co by nie iść na darmo po kabel do sklepu. Sczerze nie mam pojęcia Ja w sklepie poprosiłem o "skrętkę do internetu"
Opublikowano 17 maja 200915 l Pobrałem ponownie i to samo - przy próbie uruchomienia pojawia się komunikat: "nie można uruchomic gry. Pobierz ją ponownie." Czy zna się ktoś na tym i wie jak uruchamiac gry pobrane z XBOX ORIGINALS?
Opublikowano 17 lipca 201014 l Siema mam problem.Mam konto USA i gdy próbuje pobrać np. map packi do GOW 2 lub gry z pierwszego x'a. Wyskakuje mi okienko z tekstem ,,ten element jest niedostępny z bieżącej lokalizacji''. Proszę o pomoc !!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 17 lipca 201014 l Nalezy obejść blokadę za pomocą VPN( zmiany IP na Amerykańskie ) w sieci masz od groma poradników . POtrzebne Ci będą dwie karty sieciowe i 8zl na komórce . cały zabieg trawa 15 min http://forum.onlinecenter.pl/showthread.php?t=1851 Edytowane 17 lipca 201014 l przez canuks
Opublikowano 17 lipca 201014 l czyli mam zrobić tak:(poprawcie jak coś) komputer z wi-fi na usb (połączony z routerem) laptop (połączony z routerem xbox (połączony ethernetem z PC i ten programik który zmienia ip za smsa.
Opublikowano 18 lipca 201014 l Co to znaczy ? spokojnie wystarczy 256mb co w obenych czasach jest naprawdę rzadkością . Ostatnio obchodziłem blokadę u jednego typa włąśnie na takim łączu . Pobranie mapek trochę trwało ale wszystko przebiegło poprawnie . czyli mam zrobić tak:(poprawcie jak coś)komputer z wi-fi na usb (połączony z routerem) laptop (połączony z routerem xbox (połączony ethernetem z PC i ten programik który zmienia ip za smsa. po co ci komputer i laptop ? dałem ci linka do tutka ,sam z niego korzystałem i działa . do lapka podpinasz net WIFI na USB , do karty sieciowej w lapku podpinasz konsolę .Podstawa to poprawne połączenie LAPEK-XBOX ( jak już masz takie połączenie ) to w ustawieniach WIFI dajesz udostępnienie połączenia dla LAPEK-XBOX . Sciągasz VPN wykupujesz serwer na kraj na jaki masz założone konto ( USA) .pobierasz pliki konf. odpalasz program jak ci się pokaże zielona ikonka w prawym dolnym rogu ,sprawdzasz na stronce z któej pobierałeś VPN jakie masz IP . Jak masz z USA to cacy możesz sciągać co chcesz . W podanym tutku masz tez vido tutka . dasz radę kwestia 15 min .