Kiler8888 0 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 (edytowane) Ktoś z Katowic lub okolic ściągnąłby mi mapki do GoWa (ewentualnie Duka i Dooma też ;])? Zapłacę nawet Edytowane 4 Maja 2009 przez Kiler8888 Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 strasznie się wk'wiłem, jak się okazało, że mogę ściągnąć tylko jeden z trzech map packów do GOW2. dla mnie cała sprawa z blokowaniem IP, to jakaś kpina. robienie sobie krzywdy samemu właściwie... kompletnie nie rozumiem tej polityki M$. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Ktory mozna sciagnac ? Ja mam kod na Flashback Map Pack, ale nie udalo mi sie pobrac, probowalem jakis czas temu z VPN, ale nie dzialal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Łatwopalne, najgorszy map pack pewno dlatego można go ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Ja wczoraj bez problemu ściągnąłem Snowblind, korzystając ze sposobu opisanego na pierwszej stronie tematu o blokadzie na forum onlinecenter. Flashbacki też mam, także nie wiem o co wam chodzi :o Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 mimo wszystko nie widzę za bardzo sensu ściągać teraz wszystkich DLC skoro pod koniec lipca wychodzi komplet DLC + dodatek singlowy + inne duperele. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 No właśnie. Pod koniec lipca. Na dodatek nie w Polsce, co wiążę się ze sprowadzaniem lub odpowiednio wyższą ceną na allegro. Dlatego kupiłem tylko Snowblind. W wakacje kupię wersję pudełkową i liczę na to, że na każdy dodatek będzie oddzielny kod. Wtedy się opyli jeden niepotrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 skąd to info, że nie będize w Polsce oficjalnie dostępne ? hm, myślisz, że się rozdrobnią i będą dawać osobny kod na każde DLC ? myślę, że tak nie będzie, biorąc pod uwagę fakt, że obiecane są jakieś bonusy dla kompletu. szczególnie, że będzie można kupić za 1600MP wszystko poza 3 aktualnymi DLC... Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 DLC sprzedawane w kraju, w którym nie ma Live'a i na dodatek jest blokada regionalna. Osobiście, prowadząc sklep w tej branży, nie chciałbym mieć w asortymencie produktu, którego nie można uruchomić. Mówię- jeżeli będzie w PL to zapewne jedynie Allegro, w Saturnach, Empikach, czy MediaMarktach bym się tego nie spodziewał. A oddzielny kod do każdego DLC to moje małe marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Ja tą blokadę olałem i nawet nie mam zamiaru się z tym bawić. Jak M$ zablokował mi do tego dostep, to ch,uj im w dupe. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 @Qb3k xboxa łączyłeś z kompem kablem crossowym czy zwykłym ? obstawiam, że tym pierwszym, ale wolę spytać, co by nie iść na darmo po kabel do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza
wi666 2 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Właśnie ściągnąłem Gta San Andreas. Przy próbie odpalenia wyskakuje mi komunikat-"nie można uruchomic gry pobierz ją ponownie". Co zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 pobrac ją ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 @Qb3k xboxa łączyłeś z kompem kablem crossowym czy zwykłym ? obstawiam, że tym pierwszym, ale wolę spytać, co by nie iść na darmo po kabel do sklepu. Sczerze nie mam pojęcia Ja w sklepie poprosiłem o "skrętkę do internetu" Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 trzeba wolac ten najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
wi666 2 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Pobrałem ponownie i to samo - przy próbie uruchomienia pojawia się komunikat: "nie można uruchomic gry. Pobierz ją ponownie." Czy zna się ktoś na tym i wie jak uruchamiac gry pobrane z XBOX ORIGINALS? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk96 1 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Siema mam problem.Mam konto USA i gdy próbuje pobrać np. map packi do GOW 2 lub gry z pierwszego x'a. Wyskakuje mi okienko z tekstem ,,ten element jest niedostępny z bieżącej lokalizacji''. Proszę o pomoc !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 (edytowane) Nalezy obejść blokadę za pomocą VPN( zmiany IP na Amerykańskie ) w sieci masz od groma poradników . POtrzebne Ci będą dwie karty sieciowe i 8zl na komórce . cały zabieg trawa 15 min http://forum.onlinecenter.pl/showthread.php?t=1851 Edytowane 17 Lipca 2010 przez canuks Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 lub czekać do listopada na XBL PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk96 1 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 czyli jak bedzie xbox live w polsce to nie bedzie tego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Niekoniecznie 2 karty sieciowe- wystarczy laptop i router z wifi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk96 1 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 czyli mam zrobić tak:(poprawcie jak coś) komputer z wi-fi na usb (połączony z routerem) laptop (połączony z routerem xbox (połączony ethernetem z PC i ten programik który zmienia ip za smsa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Tylko musisz mieć niezłego neta. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Co to znaczy ? spokojnie wystarczy 256mb co w obenych czasach jest naprawdę rzadkością . Ostatnio obchodziłem blokadę u jednego typa włąśnie na takim łączu . Pobranie mapek trochę trwało ale wszystko przebiegło poprawnie . czyli mam zrobić tak:(poprawcie jak coś)komputer z wi-fi na usb (połączony z routerem) laptop (połączony z routerem xbox (połączony ethernetem z PC i ten programik który zmienia ip za smsa. po co ci komputer i laptop ? dałem ci linka do tutka ,sam z niego korzystałem i działa . do lapka podpinasz net WIFI na USB , do karty sieciowej w lapku podpinasz konsolę .Podstawa to poprawne połączenie LAPEK-XBOX ( jak już masz takie połączenie ) to w ustawieniach WIFI dajesz udostępnienie połączenia dla LAPEK-XBOX . Sciągasz VPN wykupujesz serwer na kraj na jaki masz założone konto ( USA) .pobierasz pliki konf. odpalasz program jak ci się pokaże zielona ikonka w prawym dolnym rogu ,sprawdzasz na stronce z któej pobierałeś VPN jakie masz IP . Jak masz z USA to cacy możesz sciągać co chcesz . W podanym tutku masz tez vido tutka . dasz radę kwestia 15 min . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi