Posted November 25, 200816 yr Jako, że ostatnio często mi się zdarza przyciąć w 'jedynkę' - i aby tym samym nieco odświeżyć sobie grę, postanowiłem pozmieniać bitmapy, poprzestawiać niektóre obiekty i przetłumaczyć grę (bez dubbingu ofkoz ). Zastanawiam się też nad jakimś hard modem HUDa. Poszukuję osób chętnych do potestowania trochę i kogoś z XDK na pokładzie (screeny ;] - od biedy z kartą TV w kompie). Interesuje mnie również opinia fanów Halo, szczególnie tych ortodoksyjnych, na temat zmian w gameplay'u - tych które zaszły i tych które mogłyby zajść + Wasze podejście do tego typu wynalazków. Dwa screeny (nędzne bo wykonane moim boskim aparatem...): Mała reklama portalu: ;] http://pcrh.xtea.info/forum/
December 1, 200816 yr mogl bys poprawic laga przy srzelaniu z bazoki w podskoku w momecie jak sie odwracasz, oraz poprawic kod sieciowy zeby nie bylo lagersow grajac w sieci
December 2, 200816 yr Author Nie znam nikogo z drugim Xbox'em - no chyba, żeby szarpnąć przez XLinkKai, ale to już co innego - i ewentualne lagi to nie problem po stronie kodu gry. ;] Co do Rocket Launchera to byłoby to ustawienie globalne (chyba), czyli dla wszystkich broni.
August 12, 201014 yr Dość stary temat ale... Jestem bardzo ciekaw czy autor się nie poddał własnemu pomysłu ponieważ jestem zdolny w pewien sposób pomóc. Niestety nie jestem w pisaniu gier dobry ale mam podobne ambicje oraz plany i jest bardzo duża szansa na spełnienie tego na co wszyscy czekają nawet wydania tego na xbl. Edited August 12, 201014 yr by Salwador