foxdie 0 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mam problem chcialem zrobic siec miedzy moim xboxem a pc, zainstalowalem windows media player 11, tam na "udostepnij moje multimedia dla:" zaznaczylem konsole xbox 360 i spoko, ale konsola jakos niepotrafi znalezc pc Wie ktos w czym problem ?? Mam windows xp home service pack 2 wiec powinno dzialac. Quote
Gooral 9 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mi takie połącznie z PC przestało działać po zainstalowaniu update'u z NXE. Coś namieszały chłopaki z M$ bo na starym dashu wszystko działało jak należy. Quote
easye 3416 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 U mnie to samo, chcociaz nic nie zmienialem - teraz na dodatek ustawiam wsyztsko jak nalezy i tez nie dziala. Trzeba poszukac czy znowu jakies porty nie musza byc pootwierane nowe. Quote
easye 3416 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 KTOS juz zdoalal to ustawic ? W WMP nadal mam ustawione udostepnianie dla X'a, ale komputera nie moge wyszukac. Quote
orion50 632 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 a u mnie działa jak należy mi NXE nic nie na szczęście nie zepsuło. udostępniam przez WMP11 Quote
Recommended Posts