Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Dziś wybieram się na premierę yes man... wieczorem skrobnę cosik.

e: ano już obejrzałem...

Nie jest to jakaś przesadnie śmieszna komedia...ale są momenty.Nie będę tu ich przytaczał bo i po co.

Nie jest to również życiowa rola Jima...ale mimo wszystko warto obejrzeć,film z przesłaniem.

Nie zawiodłem się.

7+/10

Edytowane przez Cris

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 6,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

19:00, kinoplex Kielce. Sala zawalona.

Cały film plułem przed siebie pringlesami. Naprawdę spora ulga po irytujących świętach. Wyśmiałem przez te 2 godziny wszelkie zasoby siły na najbliższy tydzień.

Opublikowano
Warto pojsc? Bedzie nonstop brechta?

Właśnie wróciłem z kina i nie będzie nonstop brechty. Film jest pozytywny, optymistyczny ale śmiałem się tylko od czasu do czasu. Ale można spróbować :).

Opublikowano

Jakiś tydzień temu na tym byłem...

Każdą komedię, która wywoła u mnie dziki napad śmiechu, zaliczam do udanych - temu filmowi się to udało. Moment z imprezą w klimatach Harry'ego Pottera dosłownie wycisnął ze mnie łzy i znowu dziewczyna się za mnie wstydziła, bo piałem jak głupi przez całą scenę, coraz to pogłębiając moje ryczenie zmieszane z odgłosem desperackiego zasysania powietrza. Film nie jest jakiś wybitny, osobiście stawiam wyżej "Kłamcę...", ale poprawia humor i nastawia człowieka do pozytywnego myślenia ;) Polecam !

PS. Dziś w TV na Polsacie "Telemaniak" ;)

Opublikowano

Najlepszy był moment z fotograficznym joggingiem. Chcę gifa jak ten biegał z tym telefonem ;)

Opublikowano

Też już obejrzałem i nie żałuję tych 15zł :P . Bardzo przyjemnie się oglądało, jest sporo momentów kiedy można się pośmiać i nie ma co wybrzydzać :P . Ja polecam dla odprężenia :) .

Opublikowano

wlasnie obejrzalem. zdecydowanie lepszy niz 23. obowiązkowo sciagne sobie dvd jak sie pojawi.

Opublikowano

Byłam w kinie i na szczęście się nie zawiodłam. Świetna komedia, bardzo pozytywna. Na odstresowanie jak znalazł. Polecam!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

zayebisty film i rzeczywiscie taki jakis pozytywny, najlepsze dla mnie byly teksty tej laski jak spiewala w tej spelunie "whore no more" :D i ta babcia co robila wszystkim dobrze jak wyjela szczeke hehe

Opublikowano

nie wiem z czego na nim tak ryczeliscie ale ja z swoja wczoraj obejzelismy i wynudzilem sie strasznie, byly moze z 2-3 sceny na ktorych lekki usmiech pojawil sie na mojej twarzy a tak to zenada, smiem twierdzic ze Jim Carry traci juz swoj urok, to nie jest ten Jim z ace ventura czy ja irena i ja, albo chocby bardzoi podobnego tematycznie Kłamca Kłamca.

Opublikowano

prawda, ze to nie jest ten sam Jim Carry co kiedys i ze ten film nie jest jakas wybitna komedia, ale imo jest zdecydowanie lepszy od np. takiego Bruce Allmighty

Opublikowano

Wiesz, teraz to trudno zrobic fajna i za razem smieszna komedie. Co prawda sa wyjatki jak Wpadka, Superbad,itd ale gra w nich Seth Roger :D(poza Pinappe Express ktore byl nudne ze nie trwalem do konca). Byc moze Jim sie wypalil - Seth Roger mi teraz bardziej podchodzi choc kiedys Jim byl na 1 miejscu.