Opublikowano 15 grudnia 200816 l Dostalem juz gre z ultimy. Jak sa jacys chetni do gry zapraszam. GT: KuklesPL
Opublikowano 15 grudnia 200816 l zaraz lece na chłodną, jak wrócę to Cię dodam i proponuje partyjke wieczorem
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Autor Szukam chetnych na jutro 3 graczy na przejscie calej kampanii. Od godzin popoludniowych lub wieczornych np. 18 Jezeli sa chetni PM Edytowane 15 grudnia 200816 l przez Kukles
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Jakby ktoś chciał przetestować ten sposób (najchetniej na Death Toll) to niech pisze śle invite czy coś tam jeszcze bo mam dzisiaj jeszcze czas pograć.
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Doszła z Ultimy, kurier nareszcie dotarł. Dziś wieczorem pogram na singlu lub w co-opie z żoną - zobaczymy z czym to się je. A później wskakujemy na Live'a.
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Zamówiłem w piątek a dostałem dopiero dzisiaj. Szukam chętnych (póki co normal/hard). Jak pogram więcej to wiadomo ;> GT: Niras
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Pogra ktoś dzisiaj z amatorami ;]? Póki co ja i Kukles chętni. Zaczynamy 18:30-19:00 ale jak będą miejsca to też można wbijać
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Szykuje ekipę na czwartek 18-19. Pisać na PW lub live. Ofc poziom najwyższy.
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Zapraszam do Friend-listy osoby grające grubo po północy. Jak narazie mamy ekipe 5 osób.
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Zapraszam do Friend-listy osoby grające grubo po północy. Jak narazie mamy ekipe 5 osób. dokladnie fajnie by bylo pyknac wieksza ekipa:) z tym ze w godzinach wieczornych poza nami ciezko kogos znalesc (Krolik lupie Lego i niechce sie skusic:P) Bestia trzymaj dzis miejsce bo bede tez pozno kolo 24 wiec dokonczymy moze juz tego experta i bedzie to z glowy
Opublikowano 17 grudnia 200816 l dokladnie fajnie by bylo pyknac wieksza ekipa:) z tym ze w godzinach wieczornych poza nami ciezko kogos znalesc (Krolik lupie Lego i niechce sie skusic:P) Już tłumaczyłem. Jestem chętny, ale wstaję o 6.15 więc później niż 2.15 kłaść się nie mogę. Muszę mieć choć te 4 godziny snu. W w Lego gram jak padam na ryj ze zmęczenia. Nie muszę być skoncentrowany, pełen luz itd. Chyba, że lubisz Friendly fire... A teraz najlepsze. Kto się pisze na nocne granie w WIGILIĘ ? Wieczorem będę sam w chacie, więc nie zamierzam tego czasu marnować hehe
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Jutro mam trochę czasu ( gdzieś do 13) więc kto chętny niech pisze. Plus w piątek już się z kimś ustawiałem na experta więc ktoś może dołączyć. Warto też zaglądać na live wieczorkami bo wtedy forumową ekipą gramy w versusa. Edytowane 17 grudnia 200816 l przez Dante
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Pograłem z wami szaleńcy Heh, okazało się że headset mi na początku nie działał, później że jestem zielony w Kontrze i skila to ja jeszcze nie mam - drugi raz grałem w L4D, ale masakra była
Opublikowano 17 grudnia 200816 l A teraz najlepsze. Kto się pisze na nocne granie w WIGILIĘ ? Wieczorem będę sam w chacie, więc nie zamierzam tego czasu marnować hehe Dzień jak codzień ... kończy się z padem w łapsku.
Opublikowano 18 grudnia 200816 l W sumie... papu, prezenty, chwila kręcenia się bez celu i można powrzeszczeć do mikrofonu ;] jestem za
Opublikowano 18 grudnia 200816 l jeszcze tylko jutro do pracy i pozniej urlop takze bedzie znowu siedzenie do switu... wigilia hmm raczej bedzie rodzinka wiec odpadam ale nie mowie nie;)
Opublikowano 19 grudnia 200816 l Moja kopia już w drodze także chciałbym się z kimś się ustawić "od deski do deski" na expercie Ktoś chętny ? Najlepiej pisać na PM-kę (10cio latki nie mile widziane) PS. Grę będe mieć sobota lub poniedziałek (w niedziele poczta nie pracuje ofcoz) Edytowane 19 grudnia 200816 l przez BBGodzilla